ΚΛΟΠΗ ΕΝΙΣΧΥΤΗ!!

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
Δυστυχως οι ποντικοι ξαναχτυπησαν και μαλιστα «χτυπησαν» εναν απο τους επιφανεστερους ελληνες κιθαριστες (και μουσικους με Μ κεφαλαιο):

Το Γιωργο-Μπαντουκ Αποστολακη.

Το Σαββατο που μας περασε και κατα τη διαρκεια της συναυλιας του Θαναση Παπακων/νου στο Gararin (ο Γιωργος παιζει μαζι του για οσους δεν τον ξερουν) κλεψανε το αυτοκινητο του & μαζι με αυτο & εναν ενισχυτη κιθαρας SILVERFACE (mid 70s) FENDER CHAMP ο οποιος συνοδευε τον Γιωργο για παρα πολλα χρονια :(.

O ενισχυτης «φερει» μαγαφωνο WEBER alnico & συντομα θα σας δωσω και το serial nr.

Παρακαλουμε θερμα επειδη καποια στιγμη σιγουρα θα «αναδυθει» να το εχετε υπΆοψιν σας και να επικοινωνησετε μαζι μου με pm η email αν δειτε κατι υποπτο.

Παρακαλω τους mods να κρατησουν για λιγο καιρο το Thread αυτο στα "ψηλα".

O ενισχυτης ειναι ιδιος με αυτον

fenderchamp.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Βρε σεις mod-όπουλα, δεν φτιάχνετε και μια κατηγορία "Κλεμμένα" όπου θα βάζουμε τέτοιου είδους ειδήσεις κομπλέ, με τα serial number τους και όλα;

Φαντάζεστε πάντως να βγει αγγελία με αυτήν εδώ στο νοιζ; Ε ρε γλέντια!!!

E γιαυτό λέω να φτιαχτεί κατηγορία "κλεμμένα".

Να βάζουμε τις αγγελίες απο αυτά που κλέβουμε στα ¨κλεμμένα"??? :lol:

μια τα μπασα του Μπασλαμ, μια αυτο.. τι να πω, ειναι λες κ τους παρακολουθουν. ελπιζω τελικα να βρεθει μια ακρη ;)

μια τα μπασα του Μπασλαμ' date=' μια αυτο.. τι να πω, ειναι λες κ τους παρακολουθουν. ελπιζω τελικα να βρεθει μια ακρη ;)[/quote']
@αμησε τα!

Μακάρι να βρεθέι άκρη!

Βρε σεις mod-όπουλα' date=' δεν φτιάχνετε και μια κατηγορία "Κλεμμένα" όπου θα βάζουμε τέτοιου είδους ειδήσεις κομπλέ, με τα serial number τους και όλα;[/quote']
ωραία η πρόταση σου, ώστε οι "μάγκες" να είναι στην μπρίζα συνέχεια!

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Εφτασε η κριση παιδια και στην Ελλαδα, ειναι επισημο. Κλεβουν περιπτερα, τωρα κλεψαν ενισχυτη. Εμενα τις προαλλες μου ετυχε ΔΥΟ φορες την ιδια μερα να μου κανουν παζαρια τυποι στο δρομο. Ο ενας ηθελλε να μου πουλησει κινητο ενω ο αλλος γυαλια ηλιου. Ημαρτον!
Και εγώ που παρενοχλώ όλους αυτούς μπας κι έχουν κανένα twin reverb πρόχειρο ή έστω ένα 5E3 ρε παιδί μου πάνω κάτω στα €50 κάνω λάθος;

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back