Κλείνει η ΕΤ1?

Παντως τα κερατιατικα στο λογ/μο της ΔΕΗ δεν θα τα γλυτωσουμε (οπως και δεν θα γλυτωσουμε τις χιλιαδες αργομισθιες εκει μεσα μια και ουτε ενας υπαλληλος δεν θα απολυθει)...οποτε δωρον αδωρον.... ::)

Βασικα για τα ματια του κοσμου (η μαλλον της ΕΕ) τα κανουν αυτα τα κοροϊδιλικια....

Φεύγει και η ραδιοτηλεόραση
Υπαρχει ακομα αυτο το πραμα? :o :o

Ουτε η γιαγια μου που ηταν 96 ετων δεν το αγοραζε πια.... (αλλα θα μου πεις με κανα 6χιλιαρο/μηνα που θα παιρνει ο...αρχισυντακτης της γιατι να μην υπαρχει?αφου το κοροϊδο ο Νικολας τα πληρωνει ολα....)

κι εγω το διαβασα...

Κριμα οσον αφορα στο καθαυτο (ενιοτε διαφορετικο) προγραμμα, αλλα ας μην ξεχναμε δεν ελλειψαν τα γνωστα οργια κι εδω.

Αν και θεωρητικα θα συγχωνευτουν προγραμματα στα αλλα κρατικα καναλια, ειναι σιγουρα μια απωλεια.

Θα μπορουσαν να ξεκαθαρισουν με τα κοπροσκυλα και να αφησουν το καναλι, αλλα κατι τετοια δεν γινονται τη σημερον ημεραν...

Μη στεναχωριεσαι για τις καλες εκπομπες ολες θα πανε στην ΕΤ2 & ΕΤ3 (που θα γινει μεγαλης εμβελειας "ποιοτικο" καναλι)...αρα η μοναδικη απωλεια ειναι το ονομα και φυσικα τα κομματικα δελτια ειδησεων της ΕΤ1 (δεν βαζουν καλυτερα τον ιδιο τον,εκαστοτε,πρωθυπουργο να τα λεει να μη κουραζονται και οι..δημοσιογραφοι? ;D) .

να πανε ΟΛΟΙ στον αγυριστο και ακομα παραπερα

αλλα οπως ειπες και εσυ SF μαλλον για το θεαθηναι της ΕΕ γινονται ολα

μην το κουραζουμε παιδια - χαλαμε το στομαχι μας τσαμπα - και εγω ειμαι ΔΥ αλλα εχω τσακωθει ουκ ολιγες φορες με συνεδελφους(ο θεος να τους κανει) που το παιζουν εξουσια επειδη καθε 15 μερες ο μισθος μπαινει στην τσεπη.......το ιδιο συμβαινει και με την ΕΡΤ

Ψιλο(έως χοντρο)απαράδεκτο να κλείνουν το Εθνικό Κανάλι της χώρας (η ΥΕΝΕΔ  ;D ήταν πάντα πίσω) επειδή είναι τεμπέληδες ή ανάρχιδοι να κάνουν κάθαρση αλλά εδώ καίγεται ο κώλος μας, την ΕΙΡΤ θα κοιτάμε;

ΑΝ και έχω την εντύπωση ότι για αυτό επέλεξαν και την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.  ;)

Θα δούμε κι άλλα........

Ντροπή παρ΄όλα αυτά.

Ενταξει μωρε ΕΝΑ απο ΤΕΣΣΕΡΑ εθνικα τηλεοπτικα (γιατι ραδιοφωνικα υπαρχουν νομιζω γυρω στα...70... ;D) καναλια κλεινουν (μη ξεχνας οτι υπαρχει και το...επιτυχημενο καναλι της ΒΟΥΛΗΣ που ΟΛΟΙ μας βλεπουμε καθημερινα....),δεν χαθηκε ο κοσμος.

Θα δούμε κι άλλα........
αυτο ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ,το "1 εκατομμυριο βολεμμενοι ΔΥ και 1,5 εκατομμυριο ανεργοι ΙΥ" πως σου φαινεται?...

Ναι αλλά είναι το πρώτο και το ιστορικότερο.

Φαντάσου αντίστοιχες κινήσεις σε χώρες της Ευρώπης τι θα προκαλούσαν.

Ε,καλα δεν ειναι και το BBC... ;D

αν η χωρα ειχε πτωχευσει?

μονο ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ.

Εδω ρε στην ΙΣΠΑΝΙΑ (την ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΟΛΙΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΧΩΡΑ) πηραν τον..Παππα με τις πετρες γιατι τολμησε να ..χρεωσει την υπερχρεωμενη κυβερνηση με την επισκεψη του,στην TV θα κολλαγανε?

audiokostas είπε:

για φαντασου να κλεισει κανα BBC... τι εχει να γινει

και τι θα βλέπουμε...ή μάλλον θα ακούμε?

Δεν πιστεύω να γυρίσουμε στους πειρατικούς σταθμούς...στα μούσια και στις τρίχες....τσιγάρα και λουλούδια και έρωτα...Κούλα μ'ακούς; Πολύ κωλόπαιδο ο Κυριάκος...

O Σεπτέμβρης θα είανι ΔΥΣΚΟΛΟΤΑΤΟΣ μήνας...από όλες τις πλευρές...ξεκουραστήκατε;

audiokostas είπε:

Νομιζω οτι υπερβαλεις. Αν πραγματικα υπηρχε "ρευμα" στον κοσμο, θα υπηρχαν ,εστω υποτυπωδεις, αντιδρασεις. Ας πουμε, κλεινει ο 958 στη Θεσσαλονικη, αν και δεν ακουω ιδιαιτερα ραδιοφωνο, ειναι ισως η μονη αξιοπρεπης και συνεπης προσπαθεια τα τελευταια χρονια στο χωρο. Και ηδη εχει δημιουργηθει μια σχετικη αναστατωση στο κοινο της πολης.

matawan είπε:
Νομιζω οτι υπερβαλεις. Αν πραγματικα υπηρχε "ρευμα" στον κοσμο, θα υπηρχαν ,εστω υποτυπωδεις, αντιδρασεις. Ας πουμε, κλεινει ο 958 στη Θεσσαλονικη, αν και δεν ακουω ιδιαιτερα ραδιοφωνο, ειναι ισως η μονη αξιοπρεπης και συνεπης προσπαθεια τα τελευταια χρονια στο χωρο. Και ηδη εχει δημιουργηθει μια σχετικη αναστατωση στο κοινο της πολης.
Δεν το είχα ακούσει...Θα είναι πραγματικά κρίμα, μια και ο 958 είναι με διαφορά ό,τι καλύτερο "βγαίνει" στον αέρα της πόλης. :(

Superfunk είπε:
(μη ξεχνας οτι υπαρχει και το...επιτυχημενο καναλι της ΒΟΥΛΗΣ που ΟΛΟΙ μας βλεπουμε καθημερινα....),δεν χαθηκε ο κοσμος.
το κανάλι της βουλής βάζει κουλτουριάρικες ταινίες, ας υπάρχει κι ένα τέτοιο...

αρκετές μάλιστα απ' αυτές είναι γερμανικές! ;)

προσωπικά θα ήθελα να μην κλείσει κανένα, απλά να έχουν όσο προσωπικό ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ

το κανάλι της βουλής βάζει κουλτουριάρικες ταινίες, ας υπάρχει κι ένα τέτοιο...
βαζει ΜΙΑ "καλη" ταινια την ημερα ,σε κακη ποιοτητα εκπομπης και..αναθεμα αν εστω και ΜΙΑ φορα εχει αρχισει με λιγοτερο απο δυο ωρες καθυστερηση... ;D (γυρω στις ....3 το πρωϊ ξεκιναει συνηθως... ;D)

απλά να έχουν όσο προσωπικό ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ
απο 50...αντε για να φαει και κανα ψωμακι ο κοσμος 100 ατομα,το πολυ, ο καθε σταθμος μια χαρα θα ειναι ,γιατι νομιζεις ο ΣΚΑΪ εχει περισσοτερους? :)

Το προσωπικό είχε ενημερωθεί ότι θα χαθούν έως και 650 θέσεις εργασίας σε συνολικό δυναμικό 2.400 εργαζομένων
Ωραια πραματα...η ΕΡΤ εχει 6.000 υπαλληλους και το BBC 2.400...απολυτα λογικο...

Superfunk είπε:
βαζει ΜΙΑ "καλη" ταινια την ημερα ,σε κακη ποιοτητα εκπομπης και..αναθεμα αν εστω και ΜΙΑ φορα εχει αρχισει με λιγοτερο απο δυο ωρες καθυστερηση... ;D (γυρω στις ....3 το πρωϊ ξεκιναει συνηθως... ;D)

απο 50 ατομα,το πολυ, ο καθε σταθμος μια χαρα θα ειναι.
Οσες φορες εχω δει στο προγραμμα κατι ενδιαφερον, δεν εχει παιξει. Και φυσικα, μετα απο κανενα 40λεπτο αναμονης, ε το κλεινεις και πας για υπνο.

"Τέλος, προβλέπεται η ενίσχυση της εγχώριας κινηματογραφικής παραγωγής κατά 1,5% από το ανταποδοτικό τέλος και η δημιουργία ανεξάρτητης επιτροπής για τη διάθεση του ποσού."

Απαλλαχθηκαμε απο το ΕΚΚ  και τωρα να δουμε ποσο  "ανεξαρτητη"  θα ειναι η επιτροπη... αν ο Αγγελοπουλος παρει χρηματα για καινουρια ταινια, εγω θα εγκαταλειψω τη χωρα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back