Εγώ πάντως θεωρώ εαυτόν τυχερό που τελείωσα τις κλασσικές σπουδές..Θεωρώ ότι μου άνοιξαν τους ορίζοντες και πλέον μου είναι πιο εύκολο να μπώ στα πεδία της σύγχρονης αρμονίας (βλ.jazz). Αν ξέρεις πως θα χρησιμοποιείς τη γνώση είτε είναι κλασσική είτε όχι , χωρίς παρωπίδες κ στερεότυπα τότε δε μπορεί παρα να αποτελεί προτέρημα κ δυνατό εφόδιο.
Και φυσικά με εξιτάρει πιο πολύ αυτή η πολυτέλεια ενός Greg Howe, Lukather του να διαλέγεις και να προσαρμόζεσαι στο παίξιμο σου είτε παίζεις με τον Michael Jackson , Justin Timberlake είτε παίζεις διασκευές Miles Davis και fusion funk. Και αυτό σίγουρα δε το κάνει ένας με μονόπλευρη γνώση που ξέρει μόνο μπαρέ ακκόρντα κ μία πεντατονική για σόλο..
Αλλα γούστα είναι αυτά κ εφόσον μιλάμε για τέχνη ποιος έχει δίκιο εντέλει;;
Και φυσικά με εξιτάρει πιο πολύ αυτή η πολυτέλεια ενός Greg Howe, Lukather του να διαλέγεις και να προσαρμόζεσαι στο παίξιμο σου είτε παίζεις με τον Michael Jackson , Justin Timberlake είτε παίζεις διασκευές Miles Davis και fusion funk. Και αυτό σίγουρα δε το κάνει ένας με μονόπλευρη γνώση που ξέρει μόνο μπαρέ ακκόρντα κ μία πεντατονική για σόλο..
Αλλα γούστα είναι αυτά κ εφόσον μιλάμε για τέχνη ποιος έχει δίκιο εντέλει;;