- Πόντοι
- 1
Γεια σε όλους, είμαι στη Θεσσαλονίκη εδώ και 2 μέρες, (πρώτη φορά έρχομαι), καθώς βρήκα διαμέρισμα για να μείνω αφού πέρασα στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας και μπορώ να πω ότι δεν ξέρω τι μου γίνεται.Γι' αυτό θα το εκτιμούσα πολύ όσοι μένετε Θεσσαλονίκη να μου δώσετε τα φώτα σας.Αρχικά, μένω δίπλα στη Ροτόντα,και ψάχνω επειγόντως για μαγαζί που πουλάει ηλεκτρικές κιθάρες για να δοκιμάσω δεν με ενδιαφέρει αν είναι κοντά ή μακριά από τη ροτόντα,Ως τώρα βρήκα μόνο ένα μαγαζί κοντά στο σπίτι μου, αλλά πουλάει μόνο ακουστικά όργανα.Κάπου στο internet είδα ότι υπάρχει ένα μαγαζί με κιθάρες στην Ελευθερίου Βενιζέλου, αλλά δεν το βρήκα όσο και αν έψαξα, και επίσης ρε παιδιά αυτός ο Στόλλας σε ποιά οδό είναι έψαξα στο internet αλλά δεν έβγαλα άκρη στο site του.Τέλος θέλω να μου πείτε αν ξέρετε αν υπάρχει μαγαζί εδώ στη Θεσσαλονίκη που πουλάει περιοδικά σαν το Guitarist ή το total guitar.
Ελπίζω να μη σας κούρασα, περιμένω με ανυπομονησία τις πρώτες απαντήσεις, πιστέψτε δε με χωράει ο τόπος.......
Ελπίζω να μη σας κούρασα, περιμένω με ανυπομονησία τις πρώτες απαντήσεις, πιστέψτε δε με χωράει ο τόπος.......
Τελευταία επεξεργασία από moderator: