Κιθαρο-Συμβουλες

Vredesbyrd

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Μιας και σημερα ανακοινωθηκαν οι βασεις και θα φυγω εκτος Θεσσαλονικης για σπουδες, θα ηθελα να με συμβουλεψετε πως θα διατηρησω σε καλη κατασταση τις 2 κιθαρες μου οι οποιες θα βρισκονται για αρκετους μηνες στις θηκες τους....

Δηλαδη τι να κανω ωστε οταν γυρισω να μπορω να παιξω μαζι τους??

απολυτως τιποτα (εκτος και αν λειψεις για καμμια 10ρια χρονια)

Η ibanez θα μεταφερθει στην Κεφαλονια με την 1η ευκαιρια των διακοπων που θα γυρισω , οσο για την BC Rich Beast που να το κουβαλησω αυτο το τερας?

η κιθαρα μπαινει στην θηκη της παντα στεγνη και καθαρη ;D και αφηνω παντα λιγο ανοιχτη την θηκη...

αλλα για μηνες νομιζω πως θα τις κλεισω μεσα..

Που μπρορω να βρω συσκευες για την ρυθμιση της υγρασιας??και περιπου ποσο κοστιζουν??

Δεν υπάρχει λόγος να πάρεις τέτοια πράγματα, αυτά είναι για τα ακουστικά όργανα που είναι πολύ πιό ευαίσθητα από τις solid-body ηλεκτρικές.

Παντως πιο πολυ απο υγρασιες και υγραντηρες και λιπαντικα και δονητες το πιο χρησιμο ειναι να προφυλαξεις τις κιθαρες απο την ΜΑΝΑ σου. Τις συντριπτικα περισσοτερες φορες οι μαναδες ειναι οι χειροτεροι εχθροι των οργανων "Να αγορι μου, λιγο να συμμαζεψω το δωματιο σου ηθελα και "κατα λαθος" εσπασε. Μα απο τι ειναι πια και σπανε τοσο ευκολα? Εγω η αμοιρη ενα "ετσι" εκανα. Παρεπιπτοντως βρηκα και τις τσοντες που εψαχνες"  :D

playloud είπε:
Παρεπιπτοντως βρηκα και τις τσοντες που εψαχνες"  :D
τελικα ολες ιδιες ειναι...!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D :D :D

εγω δεν εχω τετοιο προβλημα διοτι απο τοτε που πηρα ακριβη κιθαρα , εξασφαλισα και "καλη" πορτα στο δωματιο μου. ;D ;D ;D

χαχααχαχαχα εχετε δικιο...

μπα για τις τσοντες δεν φοβαμαι μην δει τευχη απο το παλιο περιοδικο forest η κανα dvd carpathian forest,profanatica,dark funeral και παθει τιποτα η γυναικα  ;D ;D

οσο για τις κιθαρες καπου πρεπει να τις τρυπωσω η να βαλω κατι μεσα στις θηκες ωστε να εξομαληνω τις πτωσεις!

ακουω ιδεες :D

Vredesbyrd είπε:
χαχααχαχαχα εχετε δικιο...

μπα για τις τσοντες δεν φοβαμαι μην δει τευχη απο το παλιο περιοδικο forest η κανα dvd carpathian forest,profanatica,dark funeral και παθει τιποτα η γυναικα  ;D ;D

οσο για τις κιθαρες καπου πρεπει να τις τρυπωσω η να βαλω κατι μεσα στις θηκες ωστε να εξομαληνω τις πτωσεις!

ακουω ιδεες :D
Αυτά ρε είναι χειρότερα από τσόντες, σε ανάγουν αυτόματα σε κατηγορία υπερ-ανώμαλου άνδρα.

Πες μου ότι φτύνεις και φωτιές, μόνο αυτό πες μου, τέλος.

playloud είπε:
Παντως πιο πολυ απο υγρασιες και υγραντηρες και λιπαντικα και δονητες το πιο χρησιμο ειναι να προφυλαξεις τις κιθαρες απο την ΜΑΝΑ σου. Τις συντριπτικα περισσοτερες φορες οι μαναδες ειναι οι χειροτεροι εχθροι των οργανων "Να αγορι μου, λιγο να συμμαζεψω το δωματιο σου ηθελα και "κατα λαθος" εσπασε. Μα απο τι ειναι πια και σπανε τοσο ευκολα? Εγω η αμοιρη ενα "ετσι" εκανα. Παρεπιπτοντως βρηκα και τις τσοντες που εψαχνες"  :D
:) Σα να ακουω τη μανα μου (παλιες καλες εποχες!) καθε φορα που ακουγα το "μπαμ" κ ειχε ριξει την κιθαρα κατω... Ας μην αναφερω πως απ'το δισκαλο αρμονιο λειπουν πληκτρα! :-X
Υ.Γ.Τσοντες δεν ειχα ποτε για να βρει...

Q.O.T.S.A. είπε:
Υ.Γ.Τσοντες δεν ειχα ποτε για να βρει...
Και πως την εβγαζες ρε?Με φαγάνες κ αυτοκινητακια matchbox? :P

trigga είπε:
Και πως την εβγαζες ρε?Με φαγάνες κ αυτοκινητακια matchbox? :P
Ασε φιλε τριγγα, εγω το ανακαλυψα τοοοοσο αργα που δεν χρειαστηκα ποτε τσοντες!  ;D

Q.O.T.S.A. είπε:
Ασε φιλε τριγγα, εγω το ανακαλυψα τοοοοσο αργα που δεν χρειαστηκα ποτε τσοντες!  ;D
Δεν πειραζει, οτι ανακαλυπτει ο ανθρωπος καλο ειναι  ;)

playloud είπε:
Δεν πειραζει, οτι ανακαλυπτει ο ανθρωπος καλο ειναι  ;)
:-[
(ααααα κ μην κανεις αλλο ποστ!!!!!!!!!!! εχεις 666  :P)

playloud είπε:
A, ok supeeeer (Ωχ, μολις την πατησα)  :-\

[move][glow=red,2,300]:o BΛΑΚΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :P [/glow][/move]

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back