- Πόντοι
- 6
Ναι !!!manosko είπε:Ακόμα πιο άσχετο αλλά τώρα που το βλέπω ο Ian ο Gillan δεν μοιάζει με τον Τάκη το Λεμονή; ;D ;D ;D
Και ο Ρακιτζης στο Σαργκανη!
Ναι !!!manosko είπε:Ακόμα πιο άσχετο αλλά τώρα που το βλέπω ο Ian ο Gillan δεν μοιάζει με τον Τάκη το Λεμονή; ;D ;D ;D
Επειδή ακούω φανατικά Steel Panther,θα πω πως απλά ο Lexi είναι εξαιρετικός παίκτης και showman,όπως όλοι τους έτσι κι αλλιώς.koap4 είπε:Μπορει να μου εξηγήσει καποιος πως χωθηκε ο Τρυφωνας Σαμαρας στους Steel Panther και παιζει μπασο? Δες τε το βιντεακι του Astroman στο 1:50, πολυτάλαντος τελικά και οι περισσοτεροι τον περνουν στο ψιλο...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!
Την περιοδο με τον Ρακιντζη,μου αρεσε πολυ η αρχη στο τραγουδι "το δαχτυλιδι"...Panagiotisrx7 είπε:Ανάλογα για ποια περίοδο μιλάς.
Στην Αρχιτεκτονική θυμάμαι jmp1, rivera hammer poweramp, ενα rack eq και νομίζω άλλο ενα rack για εφέ, μια midi πεταλιέρα και ένα wah νομίζω dunlop, 4x12 peavey slant καμπίνα. Πάει καιρός και δεν είμαι 100% σίγουρος...
Θα ειναι και η Σοφία?Terry RoscoeBeck5 είπε:Για τα «φαν μπόις» του Μάνου 8)...
Παίζουμε* στις 27/10 στο Κύτταρο, οπότε για τους ενδιαφερόμενους θα έχει πολύ... Ibanez Parthenon Cream ;D
*Με τον Μιχάλη
Εξ όσων γνωρίζω το μενού θα είναι σόλο αγόρια ;Dshelter είπε:Θα ειναι και η Σοφία?
Είναι και η Θεσσαλονίκη στα προσεχή σας πλάνα, μεσιέ;Terry RoscoeBeck5 είπε:Για τα «φαν μπόις» του Μάνου 8)...
Παίζουμε* στις 27/10 στο Κύτταρο, οπότε για τους ενδιαφερόμενους θα έχει πολύ... Ibanez Parthenon Cream ;D
*Με τον Μιχάλη
Μας έφαγαν τα capital controls ;Dmustafank είπε:Είναι και η Θεσσαλονίκη στα προσεχή σας πλάνα, μεσιέ;