Κιθάρες που υπήρξαν σε ένα αιώνιο-αέναο wishlist

Πνοή και Νύξη

Guitar Tech Guru
Πόντοι
938
Εν  όψει εορτών, θυμήθηκα τα εκατοντάδες όργανα που έχω "ποθήσει" κατά καιρούς (κυρίως στα 90ies). Όργανα που ήταν εντός πιθανού μπάτζετ και συνήθως εναλλακτικές των mainstream, αλλά ποτέ δεν αποκτήθηκαν. Μερικά από αυτά εδώ. Όποιος θέλει συμπληρώνει, συνεισφέρει, αναπολεί.

ΕSP XJ-6

kat_0089-edit.jpg

ESP hybrid

esp-hybrid-shoreline-gold-9518.jpg

ESP Traditional

https://images.reverb.com/image/upload/s---jddY7fQ--/a_exif,c_limit,e_unsharp_mask:80,f_auto,fl_progressive,g_south,h_620,q_90,w_620/v1478910196/cfdtpfa0qmlwoqukwwe2.jpg[/img]

Yamaha SC σειρά

24273983_714065008803489_7604480734211866624_n.jpg

Washburn SB-30 "wing"

washburn-sb30-q.jpg

Starfield Altair custom

starfield-altair-american-custom.jpg

Fender Deluxe Powerhouse Strat

fender-deluxe-powerhouse-strat-1286720.jpg

Fender Deluxe Players(?) Strat

lg_13-3002-367-1.png

Fender Toronado

kvnekvlifcnqb6aryj3o.jpg

Αυτή η toronado τη διαφορά μπορεί να έχει με μια jazzmaster ή jagmaster;Την είχα δει σε κόκκινη με λευκό περλε pickguard ηταν τελεια.Οι πρώτες τέσσερις full fenderoυβρίδια.Εγώ βρήκα και μια telecaster flying v.

277605b8-a8ce-4772-946d-ddc4fca8f0d2.JPG

EDIT:Υπαρχει βέβαι και η κλασσικη παλι flying v tele μονο v όχι όπως αυτη που μπροστά μοιαζει με telecaster.

https://images.reverb.com/image/upload/s--aJiMgay2--/a_exif,c_limit,e_unsharp_mask:80,f_auto,fl_progressive,g_south,h_620,q_90,w_620/v1448496438/ihyuubys76cjfhxe4vmz.jpg[/img]

Αυτή την Yamaha την απέκτησα σε διάφανο cherry.

24273983_714065008803489_7604480734211866624_n.jpg

Πανέμορφη και ηχητικά αλλά τα διακοπτάκια δεν εξυπηρετούσαν στο live!

Την έδωσα σε φίλο που την έχει ακόμα.

fender-jazzmaster-1966-white-cons-full-front.jpg

διαλεξα αντι για αυτη,στα ιδια λεφτα, μια sunburst του 1964 "γιατι ηταν πιο vintage" ο ΗΛΙΘΙΟΣ.... ;D 

1966 White Falcon

studio-still-life-of-a-1966-gretsch-white-falcon-stereo-guitar-owned-picture-id102627339

εκανε λιγοτερα χρηματα απο την 68αρα Les Paul Custom που διαλεξα αντι για αυτη...αλλα ηθελα ΚΑΙ τις ΔΥΟ  ;D ;D

s370755452263514476_p237_i1_w1280.jpeg

1966 Olympic White strat...διαλεξα στα ΙΔΙΑ λεφτα μια sunburst του 1966 o ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΣ... ;D ;D

Ναι αλλά εσύ (@SF) τελικά πήρες ;D ;D Θα μου πεις διλήμματα ήταν και σου έμειναν απωθημένα.

Εγώ μόνο χαλβάδιαζα στα περγιοδικά και τις αγγελίες. Έχω πάρει περίπου το 1/50 από όσες  πόθησα. Κι αυτές από ανάγκη...

μερικές ακόμη...

Burns Bison reissue

BisonandBison62.jpg

Eastwood Saturn

Eastwood_SaturnSunb.jpg

Danelectro U2 κρέμα καραμελέ, αυτή με τον ξύλινο καβαλάρη

2000s_Danelectro_56-U2.jpg

Εastwood Sidejack DLX

Sidejack5_e36522aa-ae1f-49ae-b3d0-e7c0fad24526_1024x.jpg

Αυτή η burns bison  reissue,είναι σαν μια sg με στρατ μαγνητες  και γέφυρα.Το pickguard δενει πολυ με την κιθάρα πάντως.

panorios είπε:
Όταν θέλω έμπνευση ανοίγω αυτό το κολάζ που έφτιαξα και την παίζω με λύσσα (την κιθάρα μου)  ;D

https://imgur.com/a/TXG6p
Nαι αλλά εγώ μιλάω για φλερτ με την απόκτησή τους. Που μπορεί ανά πάσα στιγμή να είχαν αγοραστεί αν οι προτεραιότητες δεν το απέτρεπαν...

Βλέπω έχεις ένα έρωτα με τις στραβοχυμένες  ;D
Το λέω και στην αρχή άλλωστε. Tα off the norm με έλκουν. Κάποιες από αυτές είναι σχεδιαστικοί θρίαμβοι πάντως. Αντικειμενικά μιλώντας.

Βρίσκεται ήδη κοντά 20 χρόνια στη wishlist.

Και εκεί θα παραμείνει γιατί εσύ εισ' αριστοκράτισσα κι εγώ φτωχός μπατίρης...

000000111390621-00-500x500-B.jpg

Earendil είπε:
Βρίσκεται ήδη κοντά 20 χρόνια στη wishlist.

Και εκεί θα παραμείνει γιατί εσύ εισ' αριστοκράτισσα κι εγώ φτωχός μπατίρης...

000000111390621-00-500x500-B.jpg
Την epiphone του Έλληνα φτωχού μπατήρη την έχεις ακουστά ;Χαχα αν οχι θα τη βρεις εδώ σε πολύ καλή τιμή,Σίγουρα αλλου θα την έχει και φθηνότερα.Λινκ απο Ελλάδα:

https://www.skroutz.gr/s/5584388/Epiphone-EJ-200CE-Natural.html

Edit:Δε σου λέω ότι είναι gibson.Αλλα σε καλή τιμή είναι το πιο κοντινό.Μετά βάση της φιγούρας της πάμε σε ρεμπέτικο κιθαρόνι gibson replica αλλά το handmade πληρώνεται πολύ ακριβά.Για να μην εχει αποσυρθεί μετά από 20 χρόνια να σου λέει πολλά αυτό.

το φλερτ κραταει καμια 5ετια,αλλα μας προλαβαινουν διαφορα(μωρα,ενφια,εφοριες,το παιρνει πρεφα η γυναικα...κ.α)

αλλα που θα μου παει,δε θα χωρισω μια μερα!!!! ;D >:D

02_FIREBIRDS.jpg

noe13 είπε:
το φλερτ κραταει καμια 5ετια,αλλα μας προλαβαινουν διαφορα(μωρα,ενφια,εφοριες,το παιρνει πρεφα η γυναικα...κ.α)

Μπα παραπάνω κρατάει ολόκληρη 20ετία.Αλλά λογικό είναι άλλος ο ακουστικός ήχος και αλλος ο ηλεκτρικός.Και εμείς παίζαμε μαντολινο αλλά οχι και  ηλεκτρονικό.

noe13 είπε:

Με τη βοήθεια φίλου, εδώ, το όργανο που παίζω τον τελευταίο χρόνο. Είναι από τις περιπτώσεις οργάνων που δεν με ενδιέφεραν ποτέ μα ποτέ, κι όταν την είδα από κοντά έπαθα κάτι. Μάλιστα τις προηγούμενες μέρες κορόιδευα κάποιον για την εργονομία τους ;D ;D. Δεν είναι το real thing αλλά τη δουλειά της την κάνει με το παραπάνω.

eightball2.jpg

Πνοή και Νύξη είπε:
Με τη βοήθεια φίλου, εδώ, το όργανο που παίζω τον τελευταίο χρόνο. Είναι από τις περιπτώσεις οργάνων που δεν με ενδιέφεραν ποτέ μα ποτέ, κι όταν την είδα από κοντά έπαθα κάτι. Μάλιστα τις προηγούμενες μέρες κορόιδευα κάποιον για την εργονομία τους ;D ;D. Δεν είναι το real thing αλλά τη δουλειά της την κάνει με το παραπάνω.
με αυτο δεν καταλαβα τι εννοεις?
υγ πες μου οτι επαιξες στο φλαμπουρο,εδω λουτρακι το καλοκαιρι???

Πνοή και Νύξη είπε:
Κάποιες από αυτές είναι σχεδιαστικοί θρίαμβοι πάντως. Αντικειμενικά μιλώντας.
θα το έλεγες εύκολα και βατερλώ....

H fender american deluxe stratocaster είναι και στη δικη μου wish list.Πολύ καλές και οι les paul ομως.Τώρα από την squier classic vibe telecaster,τι είναι αυτό που σ'αρέσει και την έχεις ξεχωρίσει ;

Θα προσθέσω και μια ακόμα εγώ:

Gibson ES 335

HS353P0FCNH1-Finish-Shot-jpg.aspx

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back