Κιθαρες LAG

si_rah

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Εχει δοκιμασει κανεις τις Lag? Σε τιμες γυρω στα 700 ευρω θα τα

δινατε σε μια Lag η σε μια Schecter? Το ξερω οτι ειναι μια πολυ γενικη

ερώτηση απλα θελω να δω αν θα εμπιστευοσασταν μια απο τις 2.

Ευχαριστω πολυ

οι lag ειναι πολυ καλες κιθαρες, για rock κια metal περισσοτερο, αλλα τις εχω λιγο απο φοβο γιατι εχω δει καποιες σειρες που εχει βγαλει και ειχαν προβλημα με το μανικι. λογο λαθους στην παραγωγη στο σημειο οπου ενωνεται το κεφαλι με το λαιμο το router που εσκαβαν το μανικι για να μπει η βεργα εκανε ενα σκαλοπατακι 1-2 mm και ηταν η αιτια να σπανε τα μανικια σε εκεινο το σημειο. και αυτο δεν το εχω δει μονο σε μια lag για να πεις οτι ειναι τυχαιο αλλα σε περισσοτερες. μπορει ομως να εγινε σε καποιες σειρες παραγωγης. ομως ξερω ατομα οπου εκει που παιζαν και χρησιμοποιουσαν το floyd τους εμεινε το μανικι στο χερι! :D

Οταν λες σκαλοπατι τι εννοεις? Νομιζω πως ειναι πατεντα της Lag αυτο

το συστημα και οχι ελαττωμα!

εννοω το παχος του ξυλου απο την βεργα μεχρι το εξω σημειο του ξυλου. ενω ηταν σωστο το παχος σε ολο το μηκος των μανικιων σε ενα σημειο λιγο πριν το κεφαλι εκανα ενα αποτομο κατεβασμα και το παχος γινοταν μικροτερο περιπου 2mm!οσο τρελο κι αν ακουγεται! αυτο φυσικα δεν φαινεται εξωτερικα, απλως εγω ειχα δει τα μανικια σπασμενα και φαινοταν.

Απιστευτο αυτο με το μανικι! Πηγα δοκιμασα μια AF-200 σημερα και ηταν εξαιρετικη για τα λεφτα της. Εντυπωση μου εκαναν oi EMG-HZ! 8O Παρα πολυ ωραιοι ακομη και στα καθαρα τους!

Αυτοί οι emg εμένα δεν μου άρεσαν καθόλου. Καλύτερα να βάλεις κάτι παραπάνω και να πας στους πασίγνωστους active της emg

(μάλιστα και σε διάφορα forum δεν είναι και λίγοι που τους θάβουν τους συγκεκριμένους)

Που εχεις ακουσεις τους συγκεκριμενους μαγνητες? Σε πολλα forum τους

εκθειαζουν και σε αλλα τους θαβουν! Μαλλον θα επικρατησει το γούστο μου!

Στην μια μου κιθάρα. Ίσως και η χειρότερη έκδοση των emg. Καλύτερα λίγα ¤ παραπάνω (10 περίπου - 2 καφέδες λιγότεροι και το μπουρμπουαρ στην κοπελιά :mrgreen: ) και να πάρω active παρά αυτούς.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Πανέμορφη κιθάρα!!Οι μαγνήτες μοιάζουν λίγο με μπάσσου αλλά τέσπα!

Δεν τη βρίσκω δυστυχώς στο thomann. :cry:

υπαρχει μια αρχαια lag στην οικογενεια και σπερνει.μπορεις να παιξεις σχεδον τα παντα με εφεση το hard rock.εχει και ενα χρωμα...

Πανέμορφη κιθάρα!!Οι μαγνήτες μοιάζουν λίγο με μπάσσου αλλά τέσπα!Πες μοντέλο!!(γιατί δεν τη βρίσκω)
Ετσι είναι οι EMG για 7χορδες. Δεν έχουν πλαίσιο, στηρίζονται απ'ευθείας πάνω στο σώμα. Το μοντέλο είναι το C7 HELLRAISER. Με αντίστοιχα custom μοντέλα παίζει και ο Loomis (ρε, ο Λούμης ρε..) καθώς και αρκετοί άλλοι.

wr-jeff07.jpg

θεός.....

Ξερει μηπως κανενας για το αν εχουν καλα tremolo?
Γενικά είναι καλά όργανα με προσεγμάνη ποιοτητα κατασκευής, οσα έχω δει, ακομα και τα φτηνά. Φτηνό μοντέλο με τρέμολο floyd δεν μου έχει τύχει να πιάσω, μια ακριβή που είχα δοκιμάσει πάντως, φόραγε το original floyd rose και εννοείται ότι ήταν άψογο.

Ίσως και η χειρότερη έκδοση των emg. Καλύτερα λίγα ¤ παραπάνω (10 περίπου - 2 καφέδες λιγότεροι και το μπουρμπουαρ στην κοπελιά :mrgreen: ) και να πάρω active παρά αυτούς.
Βέβαια προφανώς δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τους active EMG με τους HZ οι οποίοι είναι passive και έχουν ΤΕΛΕΙΩΣ διαφορετική φιλοσοφία.

Μπορούμε να συγκρίνουμε όμως τους HZ με οποιουσδήποτε passive μαγνήτες. Μπορεί κάποιος να μας κάνει μια σύγκριση?

Θεωρούνται δυνατοί μαγνήτες, τί χαρακτήρα είναι ας πούμε? Δίνουν έμφαση στα μεσαία πιο πολύ, ή μήπως ειναι κάπως "άδειοι" στη μέση?

Εν ολίγοις κάνουν για κάποιο είδος μουσικής ή πας απευθείας για αλλαγή?... :roll:

οι lag ειναι πολυ καλες κιθαρες, για rock κια metal περισσοτερο, αλλα τις εχω λιγο απο φοβο γιατι εχω δει καποιες σειρες που εχει βγαλει και ειχαν προβλημα με το μανικι. λογο λαθους στην παραγωγη στο σημειο οπου ενωνεται το κεφαλι με το λαιμο το router που εσκαβαν το μανικι για να μπει η βεργα εκανε ενα σκαλοπατακι 1-2 mm και ηταν η αιτια να σπανε τα μανικια σε εκεινο το σημειο. και αυτο δεν το εχω δει μονο σε μια lag για να πεις οτι ειναι τυχαιο αλλα σε περισσοτερες. μπορει ομως να εγινε σε καποιες σειρες παραγωγης. ομως ξερω ατομα οπου εκει που παιζαν και χρησιμοποιουσαν το floyd τους εμεινε το μανικι στο χερι
πολλες απο τις lag που κυκλοφορουν στην ελλαδα ειναι μονο κατ ονομα lag γιατι παλια τουλαχιστον γινοταν ... διαφορες πατεντες μ αυτες τις κιθαρες..

πολλες απο τις lag που κυκλοφορουν στην ελλαδα ειναι μονο κατ ονομα lag γιατι παλια τουλαχιστον γινοταν ... διαφορες πατεντες μ αυτες τις κιθαρες..
Λίγο πιο συγκεκριμένος μπορείς να γίνεις μήπως? :wink:

Εγώ προσωπικά είχα τους EMG-Hz σε μια ESP - LTD KH-203. Τους άλλαξα και έβαλα τους EMG - 81:bridge και EMG - 61:neck. Καλοί ήταν οι Hz αλλά το 81-60 σκίζει. Αν θέλεις ακόμα περισότερα γκάζια μπόρεις να βάλεις είτε 81-81(Kirk Hammet), είτε 81-85(Zakk Wylde).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back