Kirk Hammet - Futurist guitar solo!

Με τι κιθαρα παιζει?

ο χειροτερος γνωστος κιθαριστας...υπερτιμημενος :P

από περιεργεια, και παντα φιλικα :)

τι σου αρεσει σε αυτο;;;

εγω θα παιζα καλυτερα. :-\

Συγνωμη ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ;)

skantzos είπε:
από περιεργεια, και παντα φιλικα :)

τι σου αρεσει σε αυτο;;;
Δεν το εβαλα επειδη μου αρεσει κατι σε αυτο.ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ!!!!!

Καποια τραγουδια ΔΕΝ πρεπει να τα παιζει ο πασα ενας που κραταει κιθαρα!!!!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
possy123n είπε:
Με τι κιθαρα παιζει?

ο χειροτερος γνωστος κιθαριστας...υπερτιμημενος :P
μα πραγματικα υπερτιμημενος

nickel είπε:
κρίνοντας από το nick Uli Jon Roth να υποθέσω ότι το έβαλες λόγω του Sails of Charon ;

Ήταν πονηρά τα τότε τραγούδια τους...  ;)

http://www.youtube.com/watch?v=ya5bGthIz4E
Όχι μονον πονηρα,αλλα νομιζω και πολυ μπροστα για τα τοτε δεδομενα ενος συγκροτηματος που βγηκε απο μια χωρα σχεδον διαλυμενη και με ψιλοαγνωστη την εννοια του rock στο DNA της.(παντα προσωπικη μου αποψη).

Ε και.....τι να δουμε και τι να ακουσουμε τωρα απο αυτο ???

Αθλιο και λιγα λεω.....υπερεκτιμημενος του κερατα ο τυπος.

Εμένα παλι ηταν είναι και θα είναι ένας απο τους αγαπημένους μου.Απλα τέλειος.

Υπερτιμημένος σε τι;Δεν θυμαμαι να είπε κανένας οτι ο hammet είναι υπερ τεχνίτης κτλ.Οι κιθάρες του όμως είναι τόσο χαρακτηριστηκες και αυτο είναι που μετράει.

Εμένα πάντως μου άρεσε το σόλο... Επίσης το βρίσκω πολύ λογικό όταν σου δείχνουν ένα καινούριο κομμάτι το οποίο το έχει ο άλλος στο μυαλό του "κάπως" να μην μπορείς να το βγάλεις κατευθείαν... Και δεν είμαι φανατικός των metallica ούτε του Kirk ίσα ίσα που προτιμώ Megadeth!!!

Να προστεθεί και αυτός στην λίστα με τους άλλους άσχετους που έχουμε στιγματίσει εδώ στο νόιζ με τον χαρακτηρισμό "υπερτιμημένος λιγδιάρης".

καλε φιλεναδες δε κσερο αν τακουσατε αλα οι μπητλς τους ιπανε μποι μπαντ κε ολι οι γιου του κουλι κε ο φρουκσιαντε επισισ. α κι ο χαμετ τορα τοθυμιηκα

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back