Κυριακη 3/9/23 live Blues Wire Αττικο Αλσος - Δωρεαν εισοδος

Σπύρος Δέλτα

Spyros Delta

Κοντομάνικος
Πόντοι
1,688
Παιδες ανοιγω αυτο το θρεντ γιατι αυριο εχει λαιβ στο Αττικο αλσος με τους Blues Wire @ez (τα λογια ειναι περιττα), υπαρχει και ενημερωτικο δελτιο τυπου στο νοιζ, αλλα επειδη βρηκα τα εισιτηρια λιγο δυσκολα, ειπα να ενημερωσω.

Δεν θα βρειτε εισιτηρια στο ticketservices.gr για το event μεσω φωτο ή τιτλο με τους Blues Wire, αλλα με τον τιτλο "2ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ".
Ειναι εδω https://www.ticketservices.gr/event/2o-festival-perifereias-attikis/?lang=el

Πατε πιο κατω στην ημερομηνια Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 2023 και βλεπετε:
Συναυλία με τους "BLUES WIRE"
Μαζί τους η Jenny Kapadai και η Eirini Ketikidi

Η εισοδος ειναι δωρεαν αλλα κανετε κρατηση εισιτηρίων στο παραπανω λινκ.
Σημαντικο οτι πρεπει να ειστε εκει το αργοτερο στις 20.30, μιση ωρα πριν την ωρα εναρξης (που ειναι στις 21.00), αλλιως τα εισιτηρια δινονται σε οσους περιμενουν απεξω.

Καλη ανταμωση.

.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Από ότι βλέπω, θα παίξει με αυτό το θηρίο ?

IMG_20230903_202326.jpg

Η εισοδος ειναι δωρεαν αλλα κανετε κρατηση εισιτηρίων στο παραπανω λινκ.
Αφού η είσοδος είναι δωρεάν, προς τι τα εισιτήρια και οι κρατήσεις??

Αφού η είσοδος είναι δωρεάν, προς τι τα εισιτήρια και οι κρατήσεις??
Για να κρατηθεί τάξη ως προς τις θέσεις. Regulations.

πραγματικά ήθελα να έρθω μιας και είναι και δωρεάν αλλά δυστυχώς δεν μπόρεσα

καλό live!!!!! Τυχεροί πραγματικά όσοι το απολαύσουν και μάλιστα όπως είπαμε ΔΩΡΕΑΝ!!! Ούτε του παπά μην το πούνε!!!?

Περιττό μου ακούγεται. Τέσπα...

Ας πουμε ότι έχει χώρο για 1000 θέσεις, και εκδηλώσουν ενδιαφέρον 3000 άτομα. Χωρίς εισιτήρια/προσκλήσεις τι θα γίνει? Θα μπουν οι πρώτοι 1000 και υπολοιποι θα πάνε και θα ταλαιπωθηθουν τσάμπα. Θα φύγουν και θα λένε "γιατί κανένας δεν μας ειδοποίησε ότι δε χωράμε?".

Με τα online εισιτήρια όλα αυτά τα θέματα τακτοποιούνται. Όσοι θέλουν να πάνε, κλείνουν θέσεις από νωρίς, και δεν χρειάζεται να στηνονται σε ουρές, από νωρις. Πάνε, κύριοι, λίγη ώρα πριν, και απολαμβάνουν.

Μακάρι να ήμουν εκεί κοντά. Δεν θα το έχανα με τίποτα.

Θα φύγουν και θα λένε "γιατί κανένας δεν μας ειδοποίησε ότι δε χωράμε?".
Θα έφευγαν έτσι ήρεμα?

Σε τι πολιτισμένη χώρα ζούμε............. μπράβο!!!!!?

Ήταν όλοι τους υπέροχοι. 

Χάρηκα που είδα και από κοντά τον Spyros Delta. 

Ευτυχώς σε αυτό το σημειο αποφάσισα να κανω ενα διαλειμμα στην απολαυση και να τραβήξω ένα βίντεο και για εσας.

1 ώρα πριν, Spyros Delta είπε

Ευτυχώς σε αυτό το σημειο αποφάσισα να τραβήξω ένα βίντεο.

Ένα όμορφο 8λεπτο ταξίδι. Φοβερό performance. Για οκτώ λεπτά ήμουν μεσα στο κοινό.

Μα αυτός ο ενισχυτής που παίζει ο Ηλίας, τι σόι πράμα είναι? Σε κάποιο σημείο του έδινε και feedback στην κιθάρα ?.

Σίγουρα είναι η ιδανική αναλογία ποιότητας ήχου/χαμηλό βάρος.

Δεν ξέρω πως το ζήσατε από κοντά, αλλά όχι και το καλύτερο στήσιμο για να απολαύσεις μια μπάντα. Αν και δεν ξέρω τι περιθώρια υπάρχουν με τη σκηνή αυτή. 

Η μπάντα σκοτώνει όμως!

Trending...

Νέα θέματα

Back