Κύματα με συνδρομή.

Αντε για να μπλεξω κ τα θρεντς

γουεηβζ1.jpeg

Επιστροφή στο κανονικό μας πρόγραμμα.

https://www.waves.com/news/perpetual-waves-licenses-are-back

Υποχώρησιιιιιςςςςςς

Προς το παρον...

Σε δυο-τρια χρονακια, οταν το ποσοστο της αγορας που θα προσφερει (και) κατι αλλο πλην της μηνιαιας συνδρομης εχει πεσει στα ταρταρα θα το ξανακανουν. Με μια λιτη ανακοινωση σαν αυτη που παρεθεσες παλι, αλλα τουμπαλιν 

Αχ αυτα τα corporate ειπαμε, μας κραξανε, ξε-ειπαμε εν μια νυκτι πολυ τα κανω κεφι! Και εις ανωτερα!

Αχ αυτα τα corporate ειπαμε, μας κραξανε, ξε-ειπαμε εν μια νυκτι πολυ τα κανω κεφι! Και εις ανωτερα!
Τα ίδια έγιναν και πριν λίγο καιρό από τη steinberg, τα ίδια γίνονται συνέχεια. 

Οπότε δύο τινά συμβαίνουν φοβάμαι.

Ή βρίσκονται στα τιμόνια εταιριών και διαφόρων πόστων... ανίκανοι να το θέσω κομψά όπως κι ο @Superfunk, Ή (κι αυτό είναι κουραστικότερο), θεωρούν ότι είναι μεγάλη επιτυχία και ωριμότητα να βγάζεις τους "πολιτικούς λαγούς".

Δηλαδή αντί να πουν, πάρτε ρε παιδιά και μια συνδρομή όσοι έχετε αγορασμένα πολλά, σας συμφέρει, βγήκαν και είπαν "Λοιπόν συνδρομή μόνο, για όλους! Τέλος!" Κι όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις, άλλοι είπαν χεστήκαμε, άλλοι είπαν γιατί μας σφάζεις, άλλοι είπαν με τι δικαίωμα μας το κάνεις αυτό, άλλοι δεν είπαν τίποτα κι άρχισαν να μαζεύουν μπογαλάκια. Κι αυτοί μέτρησαν αντιδράσεις, και βγήκαν να πουν "Σφάλαμε! Ακούσαμε τη φωνή του σοφού λαού, και το παίρνουμε πίσω!"

Μπούρδες δηλαδή. Δημοσιότητα, ανώριμες κωλοτούμπες προσχεδιασμένες.

Δεν ξέρω ποιο ειναι χειρότερο να πω την αλήθεια. Το θέατρο ή η ανικανότητα;

Τελικά το πήραν πίσω;

Δηλαδή τζάμπα ζήτησα να σβηστεί ο λογαριασμός μου;

Άδικα πήγα;
Πάντα έτσι γίνεται με αυτά τα παιχνίδια. Κάποιοι τα παίρνουν στα σοβαρά, βγαίνουν μπροστάρηδες και πέφτουν άδικα.?

Κουνάβι μην είσαι μονταζιέρος γιατί θα αρχίσω να γράφω χωρίς κόμματα πράγμα αρκετά κουραστικό για άνω τελείες ούτε λόγος σημεία στίξης προαιρετικά και τότε θα θες το γουέιβς παπανούτσος κακριδής για να μοντάρεις τις κιτρινοτυπίες σου

Εγώ το γράφω όπως το διάβασα ?

Πλάκα πλάκα ήταν τόσο αστείο έτσι όπως το σκεφτόμανε , που έπρεπε να το διαβάσω δύο τρεις φορές για να καταλάβω αυτό που εννοείς. Το οποίο φυσικά κ είναι εύκολο να το καταλάβεις από τον τρόπο που το έγραψες, αλλά το άλλο θα προκαλούσε ρηαλιτη. Απειλεί κ με αποχώρηση ο LK κ θα ανέβαιναν πολύ τα νούμερα . 

Οπότε ναι το ομολογώ. Έκανα μοντάζ.?

Το ερώτημα όμως παραμένει.

Υπάρχει μπηφ?

κάτι μου θυμίζει...

κάτι μου θυμίζει

Μόνο μην πεις την απαγορευμένη λέξη και την απαγορευμένη ημερομηνία.

Οι πολλές συνδομές δεν είναι το πρόβλημα.

Οι χαμηλοί μισθοί και οι συντάξεις είναι το πρόβλημα για πολλές συνδρομές και για να αγοράσεις τη δουλειά των επαγγελματιών που χρειάζονται περισσότερο τις συνδρομές για να έχουν καλό και εγγυημένα λειτουργικό software για να παραδώσουν τη δουλειά τους για να μπορεί να πουληθεί.

Και το πρόβλημα της ακρίβεια όποιος επιχειρεί να αυξήσει τις ώρες εργασίας για να έχει μεγαλύτερο εισόδημα και να πάρει συνδρομές, μετά δεν μπορεί να τις χαρεί γιατί πεινάμε. ? Τι άρχοντας ήμουν πριν και πως με τσακίζει η ακρίβεια και πεινάω τώρα και έφτασα να καταλάβω την αξία των συνδρομών αλλά δεν μπορώ πλέον να συνδράμω παρά μόνο για τα απαραίτητα μπουχουχουχου??

χαχαχαχαχχααχαχα?

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back