Κύματα με συνδρομή.

κάνανε μια ωραία πατάτα

Καμμια πατατα δεν εκαναν, το σχεδιασαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και με τον ΝΟΜΟ για να καλύψουν τις τρυπες των αλλων ταμειων παντα στα πλαισια της εθνικης συνΩμοσιας στην οποια συμφωνει η συντριπτικη πλειοψηφια των ιθαγενων η οποια συνοψιζεται στο "ας δουλευουν τα λιγα κοροιδα για να τρωνε οι πολλοι τεμπεληδες". Καποιοι το λενε και "αναδιανομη του πλουτου" ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Το νου σας... βλέπω ακροβασίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. 

Μου φτάνει ένας Παράγκας που πασχίζει να με μετατρέψει από Ψαλιδοχέρη σε Κιμ και να πατήσω το κουμπί. 

Κοινώς, το νου σας ρεμάλια...  ?

Το νου σας... βλέπω ακροβασίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. 

Μου φτάνει ένας Παράγκας που πασχίζει να με μετατρέψει από Ψαλιδοχέρη σε Κιμ και να πατήσω το κουμπί. 

Κοινώς, το νου σας ρεμάλια...  
Τι ξέρει ο Παράγκας από ασφαλιστικό;

Αφού ανασφάλιστους σας έχει. ?

βλέπω ακροβασίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις. 

Εδώ μέσα δεν έχουμε τεμπέληδες για να προσβληθούν, είμαστε όλοι σκληρά δουλεΒομενοι

Καμμια πατατα δεν εκαναν, το σχεδιασαν ΚΑΝΟΝΙΚΑ και με τον ΝΟΜΟ για να καλύψουν τις τρυπες των αλλων ταμειων παντα στα πλαισια της εθνικης συνΩμοσιας στην οποια συμφωνει η συντριπτικη πλειοψηφια των ιθαγενων η οποια συνοψιζεται στο "ας δουλευουν τα λιγα κοροιδα για να τρωνε οι πολλοι τεμπεληδες". Καποιοι το λενε και "αναδιανομη του πλουτου" ?
πατάτα κάνανε διότι απλώς δεν ξέρουν πρόσθεση και αφαίρεση

διότι όταν εντάξανε εκεί τους από 1/1/1957 αυτοί δεν θα είχαν με καμιά περίπτωση 15 συντάξιμα χρόνια ξεκινώντας από το 2007 το 2022.

Επρεπε αυτό να γίνει από 1/1/60. 60+62=2022. 

Για τους προ 1957 επέστρεψαν πίσω τις εισφορές.

Οι θιγμένοι είναι ουσιαστικά οι 1957-1960.

Αλλά είπαμε, οι άριστοι δεν διδάχτηκαν αριθμητική

τώρα τρέχει ένας σωρό κόσμος να βγάλει άκρη

Αλλά είπαμε, οι άριστοι δεν διδάχτηκαν αριθμητική

Καλά να ήταν μονο οι άριστοι καλά θα ήταν....εδώ το 61,31% των Ελλήνων δεν ξέρει πρόσθεση και διαίρεση.

Καλά να ήταν μονο οι άριστοι καλά θα ήταν....εδώ το 61,31% των Ελλήνων δεν ξέρει πρόσθεση και διαίρεση.
αν ξέρουν αφαίρεση και πολλαπλασιασμό οι 38,69% κάτι γίνεται

Βλέπω πιάσαμε τους... 61,31% και τους 38,69%.

Beatyfully λαίμαι... ??

Α μάλιστα, γιατί εγώ νόμιζα ότι λέγαμε για αλλοπρόσαλλα σετ χορδών 61-31 και 38-69.

Για αλλοπροσαλους άνθρωποι λαιμε αλλά και αυτό τ(ρ)υχαιο. 

Γενικώς μαστιζομεθα από την τ(ρ)υχαιοτητα

Εδώ διαβάζω στα κσένα φόρα που είναι ούλοι κσενοι, οτι λέει "people's power" λέει, κι αμα φωνάζεις λέει βρίσκεις το δίκιο σου λέει, και τους κόψαμε τα αίματα λέει και κάτι τέτοια ρε παιδιά.?

ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Ωχ παναγία μου τι αφέλεια...?

Trending...

Νέα θέματα

Back