Παιδέρα... ;D ;D ;D ;D ;D ;Dyannis37 είπε:σκέψου ακριβώς αυτο το σκηνικο αλλά.........να ηταν γυμνή ;D
αμα ειναι να αρχισουμε τις μαλακιες ξερω και γω μπολικες!yannis37 είπε:σκέψου ακριβώς αυτο το σκηνικο αλλά.........να ηταν γυμνή ;D
το πρωτο? ΚΑΝΕΝΑ παιδι στα 6 δεν παιζει ετσι. Οσο για το δευτερο, μιλαμε για κομματι πιο δυσκολο απο το ρεπερτοριο διπλωματος κλασικης κιθαρας.... στα 9 της!Nikolas είπε:γιατί η τύπισα λέει πολλά στο 3ο βίντεο, αλλά τα άλλα δύο;;;; )
για την ηλικία της έλεγα ντε... Παίζει καταπληκτικά! Σε όλα τα βίντεο!santso 4 είπε:το πρωτο? ΚΑΝΕΝΑ παιδι στα 6 δεν παιζει ετσι. Οσο για το δευτερο, μιλαμε για κομματι πιο δυσκολο απο το ρεπερτοριο διπλωματος κλασικης κιθαρας.... στα 9 της!
μήπως υπερβάλλεις; :santso 4 είπε:το πρωτο? ΚΑΝΕΝΑ παιδι στα 6 δεν παιζει ετσι. Οσο για το δευτερο, μιλαμε για κομματι πιο δυσκολο απο το ρεπερτοριο διπλωματος κλασικης κιθαρας.... στα 9 της!
Φιλε δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα..για να παιζεις με συναισθημα πρεπει να παιζεις...blues και μαλιστα με...λιγες νοτες :santso 4 είπε:δειτε αυτο το κοριτσι γεννημενο το 1993:
Κι ας ερθει οποιος θελει να μου πει οτι παιζει χωρις....συναισθημα,να τον καρυδωσω αγριως!! ::
![]()
καλα νταξει.... αστο ρε φιλε,σε μουσικους απευθυνομαι.Dreamdancer είπε:Φιλε δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα..για να παιζεις με συναισθημα πρεπει να παιζεις...blues και μαλιστα με...λιγες νοτες :.Η γκομενα δεν πληρει καμια απο τις δυο προυποθεσεις οποτε.....souless performance.Δεν σχολιαζω καν την απουσια πονου η σεξουαλικης εκστασης απο το προσωπο της.Αυτο και μονο δειχνει οτι δεν το νιωθει....τα ξαναλεμε σε 20 χρονια μετα απο δυο αποτυχημενους γαμους και διαζυγια 3 παιδια και 100 κανταρια ξυλο απο τους...husband.Tοτε μονο ισως δεις ψυχη :
....
Επειδη τυχαινει να εχω διπλωμα κλασικης,σου λεω υπευθυνα οτι το tango en skai ειναι πανδυσκολο κομματι στο κανονικο του τεμπο και απαιτειται πολυ ωριμη τεχνικη. τα 32α που εχει αν δεν εχεις σουπερ πειθαρχημενα χερια απλα.... δε βγαινουνε.ναι, έχω κάνει 5 χρονια στο ωδειο κλασσική κιθάρα
Κάπου έχασες το χιούμορ σου... Κάτω από το κρεβάτι έψαξες?santso 4 είπε:καλα νταξει.... αστο ρε φιλε,σε μουσικους απευθυνομαι.
Αυτό το είπες για πλάκα ή σοβαρά?santso 4 είπε:Κι ας ερθει οποιος θελει να μου πει οτι παιζει χωρις....συναισθημα,να τον καρυδωσω αγριως!! ::
![]()