Χτυπημα σε κιθαρα

geodimitri είπε:
Το πρώτο χτύπημα πονάει περισσότερο απ' όλα.  :(

Ο πόνος πάει κατευθείαν στην καρδιά!  ;)

Μη στενοχωριέσαι φίλε just_me, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα καθώς πιστεύω πως σχεδόν σε όλους μας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Το χτύπημα πάντως δεν είναι τίποτα το σοβαρό.  :)

Δεν πειράζει το χτύπημα. Μέχρι να παντρευτείς... δεν θα έχει αλλάξει. ;D ;D

παιδια σας ευχαριστω ολους (που κανετε τον πονο χειροτερο) :P  :P  :P

Το πρώτο χτύπημα πονάει περισσότερο απ' όλα.  Ο πόνος πάει κατευθείαν στην καρδιά! 

Μη στενοχωριέσαι φίλε just_me, σε καταλαβαίνουμε απόλυτα καθώς πιστεύω πως σχεδόν σε όλους μας έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Το χτύπημα πάντως δεν είναι τίποτα το σοβαρό. 

αυτο εννοω...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ...ΣΑΝ ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΕΡΙΑ... :'( :'(

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΟΡΙΝΑ? ΓΙΑΤΙ?

Δεν πειράζει το χτύπημα. Μέχρι να παντρευτείς... δεν θα έχει αλλάξει. 

:'( :'( :'( ειμαι κι εναντια στο γαμο...ΑΝΤΙΓΑΜΙΣΤΑΣ!

τελοσ παντων εγω θα δοκιμασω την προταση του metalman που εδωσε την πιο σοβαρη απαντηση στις 3 σελιδες του θρεδ... :P :P        http://www.stewmac.com/shop/Finishing_supplies/Colors,_tints,_and_stains/ColorTone_Touchup_Markers.html

φιλε μου 'εφτιαξα' το ιδιο ακριβως σημαδακι πριν απο μια εβδομαδα  ;D . να ξερεις οτι απο οτι ειδα στις φωτο φαινεται ραγισμα στο βερνικι. αρα πρεπει να τριψεις, και μαλιστα αρκετα, μπορει να χρειαστει να φυγει και το sealer οπως εγινε στην δικια μου περιπτωση ωστε να εξαφανιστει η ρωγμη. βεβαια δεν ειναι τιποτα τραγικο, τοπικο βαψιματακι και δεν φαινεται τιποτα μετα. απλα θα σε απογοητευσω, με αλοιφες και markers δεν νομιζω να την γλυτωσεις

μην το πειραξεις φίλε χειρότερα θα γίνει , 'αστο  έγινε και relic αλλοι πληρωνουν για να πάρουν χτυπημένες κιθάρες  ;D

Just_me να τη προσέχεις τη κιθάρα σου κρύβει σατανικές ιδιότητες και αυτό γίνεται φανερό μόλις δεις τη τιμή πώλησης του Τόμαν  ;D ;D ;D

Just_me να τη προσέχεις τη κιθάρα σου κρύβει σατανικές ιδιότητες και αυτό γίνεται φανερό μόλις δεις τη τιμή πώλησης του Τόμαν   
χαχαχαχα! ;D ;D ;D μεχρι πριν λιγες ευδομαδες ειχε 777 τωρα επεσε στα 666 (χριστε μου@!) εγω ομως την πηρα 600!!

(πραγμα πρωτογνωρο για το κυπριακο μουσικο παζαρι)

Άμα θες να κάνεις σοβαρή επιδιόρθωση μάλλον θα πρέπει να την πας σε επαγγελματία που να ξέρει να βάφει διότι η ζημιά σου ,αν και μικρή είναι βαθιά οπότε κόλπα για γρατσουνιές δεν θα πιάσουν. Ουσιαστικά μάλλον πρέπει να υποστεί σε εκείνο το σημείο όλη την διαδικασία του βαψίματος από την αρχή.Αν θες να το κάνεις μόνος σου(ΔΕΝ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΩ)... μάθε με τι την έχουν βάψει σαν πρώτο βήμα.

Βρήκα αυτά τα videakia αλλά δεν νομίζω ότι αρμόζουν στη περίπτωση σου.

και αυτό http://www.stewmac.com/tsarchive/ts0000.html

και λίγες ακόμα φώτο από την custom shop κιθάρα μου! 8) 8) 8)

100_3302.JPG

100_3304.JPG

100_3305.JPG

Just_me, σιγά το πρόβλημα. Όλες οι κανονικές κιθάρες έχουν τέτοια σημαδάκια.

In other news,

INSECT είπε:
....

και λίγες ακόμα φώτο από την custom shop κιθάρα μου! 8) 8) 8)
Μην την πας ποτέ σε μάστορα, θα καλέσει ιατροδικαστή.  :)

harilatron είπε:
Μην την πας ποτέ σε μάστορα, θα καλέσει ιατροδικαστή.  :)
Ή εξορκιστή.  ;D

Στην πυρά πρέπει να τη ρίξεις!!!  ;D ;D ;D
με τις ξενερωτες?  :o

και μετα ποιος θα μου παρει αλλη κιθαρα μου λες?

υγ, παρεπιπτωντος αρχισα να συνηθιζω την ιδεα...και σιγα σιγα και την εικονα

just_me είπε:
...

Και αν υποθέτουμε ότι μπαίνεις στη διαδικασία να παραγγείλεις τα μαρκαδοράκια, μέχρι να έρθει το πακέτο από την StewMac θα το έχεις ξεχάσει τελείως το σημάδι.

just_me είπε:
Αφού σου είχα πει και εγώ και άλλα παιδιά

Όντως είναι θέμα συνήθιας μια σταλιά είναι δεν είναι τπτ το τραγικό απλά είναι καινούρια η κιθάρα είναι το πρώτο χτύπημα και σου την σπάει όταν το βλέπεις.
Θυμάμαι το πρώτο χτύπιμα σε μια rr που είχα την είχε φάει στο μικρό κέρατο(κλασσικά για τις V)για μια δυό μέρες ήμουνα τούρκος αλλά το συνίθησα  8) 8) 8)

just_me είπε:
με τις ξενερωτες?  :o
;D ;D ;D

@kbasilis: Άστα να πάνε με την RR... Σκύβεις να πειράξεις τίποτα στον ενισχυτή ή κάνα πετάλι, χτυπάει το headstock. Σηκώνεσαι τσαντισμένος λόγω του χτυπήματος, κοπανάς και το κέρατο!  ;D ;D ;D

geodimitri είπε:
;D ;D ;D

@kbasilis: Άστα να πάνε με την RR... Σκύβεις να πειράξεις τίποτα στον ενισχυτή ή κάνα πετάλι, χτυπάει το headstock. Σηκώνεσαι τσαντισμένος λόγω του χτυπήματος, κοπανάς και το κέρατο!  ;D ;D ;D
;D ;D ;D ;D

Όντως έτσι είναι δεν είναι για δωμάτιο αυτές οι κιθάρες την αντάλλαξα με dikny πέρσι και όλα Οκ τώρα.

Να φαντστείς μια ibanez που έχω για κειμίλιο πιο πολύ αλλά και για πειράματα είχε φάει σέντρα από το κρεβάτι που την είχα ακουμπισμένη και είχε ξεκολίσει  από τα πλάγια ένα κομμάτι με μέγεθος ίσα με το μέταλλο που είναι το jack της κιθάρας αλλά την είχα κολλίσει με pvc που είχα για τις πλαστικές σωλίνες στα υδραυλικά  ;D ;D ;D ;D ;D ;D και με λίγο μαρκαδόρο σε μερικά κενά και έγινε κούκλα  ;D ;D ;D ;D ;D

Γι'αυτό τον λέω τον φίλο είναι η πρώτη φορά στην καινούρια κιθάρα που πονάει μετά το ξεπερνάει  ;D

On topic mode on ;D ;D ;D ;D

Όταν είχα πάρει το xsara μου χρώματος χρυσαφί πέρλα (είμαι κιτς το ξέρω) μου το γρατζούνισαν κάτι θάμνοι με αγκάθια, από τους οποίους έπρεπε να περάσω για να αποφύγω μια νταλίκα που ερχόταν κατά πάνω μου (ο οδηγός μιλούσε στο κινητό).

Το πήγα για βάψιμο.

Μέσα σε είκοσι μέρες από το βάψιμο, είχε φάει τρείς τράκους παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι μου το βράδι (τους έβλεπα το πρωί).

Έκτοτε, δεν δίνω πια σημασία στις γρατζουνιές. ;D ;D ;D ;D

On topic mode off. ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back