- Πόντοι
- 198
Καλημερα σε ολους.Οπως ολοι ξερουμε αλλο πραγμα το "bedroom practice" και αλλο το "band situation"σχετικα με το πως καθεται η κιθαρα μας στην μιξη.Στην δευτερη περιπτωση υπαρχει πολεμος συχνοτητων και ετσι προκυπτει δυσκολια στο να ακουστουν και ΟΛΟΙ και ΚΑΛΑ.Το προβλημα γινεται πραγματικα εντονοτερο οταν μπαινει στο παιχνιδι distortion.Επειδη την αλλη Παρασκευη εχω live και την τελευταια φορα στα βρωμικα θαφτηκα κανονικα στη μιξη και επειδη το volume up ΔΕΝ το εχω ως πρωτη επιλογη ρωτω τι μπορει κατα την εμπειρια σας να βελτιωσει τον ηχο μου στη μιξη.
εχω ηδη υπ οψη μου να ανεβασω μεσαια..(οπως παρα πολλοι αν οχι οι περισσοτεροι ετσι κ εγω σε bedroom καταστασεις επαιζα σχεδον scooped (1/10 αντε 2/10 τωρα θα δοκιμασω να δωσω...)
και να δωσω presence (με ρεγουλα!)
και επισης συμφωνω οτι less is more σχετικα με το distortion το οποιο δεν περναει για κανενα λογο το "ωρα τρεις" (οπουδηποτε εχω βαλει παραπανω ξεκιναει να λασπωνει...)
το gear μου για το live θα ειναι:
Gibson les paul classic custom antique natural
Fender Strat 70s reissue
Boss Gt-100
Bugera V22 (κυριως για μονιτορ)
και θα βγουμε απο PA
Παιζουμε κλασσικα ροκακια και διασκευες σε λιγο πιο heavy μορφη
πχ
οποιαδηποτε συμβουλη για το πως θα ακουστει καλυτερα η κιθαρα (κυριως distorted)
καλοδεχουμενη και ευχαριστω προτερων για το χρονο σας.
εχω ηδη υπ οψη μου να ανεβασω μεσαια..(οπως παρα πολλοι αν οχι οι περισσοτεροι ετσι κ εγω σε bedroom καταστασεις επαιζα σχεδον scooped (1/10 αντε 2/10 τωρα θα δοκιμασω να δωσω...)
και να δωσω presence (με ρεγουλα!)
και επισης συμφωνω οτι less is more σχετικα με το distortion το οποιο δεν περναει για κανενα λογο το "ωρα τρεις" (οπουδηποτε εχω βαλει παραπανω ξεκιναει να λασπωνει...)
το gear μου για το live θα ειναι:
Gibson les paul classic custom antique natural
Fender Strat 70s reissue
Boss Gt-100
Bugera V22 (κυριως για μονιτορ)
και θα βγουμε απο PA
Παιζουμε κλασσικα ροκακια και διασκευες σε λιγο πιο heavy μορφη
πχ
οποιαδηποτε συμβουλη για το πως θα ακουστει καλυτερα η κιθαρα (κυριως distorted)
καλοδεχουμενη και ευχαριστω προτερων για το χρονο σας.