• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Χρόνια πολλά Ιωάννη

WilliamSats

Ενεργό μέλος
Πόντοι
338
Να τα εκατοστήσεις και πάντα με υγεία, χαρα, ευτυχία και μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική, μουσική!!!

B-Day_Cake.jpg

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Για όσους δεν γνωρίζουν, σήμερα έχει γενέθλια ο Yameth. Δεν θα πω ηλικία  ;D για να μην τον δώσω  ;D, αλλά είναι πλέον στην κατάλληλη περίοδο της ζωής του για να παίξει.. ροκ!

Χρόνια πολλά και καλά τζαμαρίμασματα

ΥΓ: στο επόμενο jam περισσότερα γκάζια στο solo  ;D 

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Δεν θα πω ηλικία  ;D για να μην τον δώσω  ;D,
Μπορώ να τον δώσω εγώ άμα θέλετε... ;D

Χρόνια πολλά φίλος Admin...και άσε το ρόκ...το ασανσέρ, σου πάει πιό πολύ, όπως έδειξες στι τελευταίο κλίπ που ανέβασες...πάντα τέτοια. ;)

audiokostas είπε:
Δεν ανοίγουμε 5-6 thread ?

http://www.noiz.gr/index.php?topic=182714.0

Μεγάλη η χάρη του λέω γω.....

Στο noizbox/pm/sms/email  παιδιά και πολύ του είναι  :P
Αμάν, τέτοια επιτυχία το αφεντικό;  ;D ;D ;D δεν το είχα δει...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά και... πιτσιρικάδες Μαραθώνος! (πω πω τούρτα...)

Αμέσως να με καταδώσετε ρε σεις. Λες και δεν θα φτάσετε κάποτε κι εσείς εδώ που είμαι...

Σας το εύχομαι κι ακόμα περισσότερα!

Το θέμα είναι... όταν φτάσουμε εδώ, μουσική θα παίζουμε ή θα νομίζουμε πως παίζουμε;

Φιλοσοφικό το ερώτημα που με ταλανίζει τον τελευταίο καιρό, αφού εγώ είμαι ήδη εδώ και γέρνω προς το "νομίζουμε". Για την ώρα πάντως αφορά εμένα μόνο.

Που θα πάει... θα καταλήξω κι εγώ κάποια στιγμή "τι θα γίνω άμα μεγαλώσω". (ελπίζω σύντομα)

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

yameth είπε:
Το θέμα είναι... όταν φτάσουμε εδώ, μουσική θα παίζουμε ή θα νομίζουμε πως παίζουμε;
Mα έχει διαφορά? Και να νομίζουμε...δεν το ευχαριστιόμαστε? Άσε τα φιλοσοφικά ερωτήματα για τον Επικούρη και συνέχισε να βαράς τις 6 χορδές...μια χαρά τα πάς για την ηλικία σου ;D ;D

Χρόνια πολλά,boss!  :D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Δεν θα πω ηλικία  ;D για να μην τον δώσω  ;D, αλλά είναι πλέον στην κατάλληλη περίοδο της ζωής του για να παίξει.. ροκ!
blues,δηλαδή,πότε θα παίξει;;  ;D ;D

Εμ πως ρε marathon... έτσι εύκολα μπαίνεις στη διαδικασία σκέψης και κουβέντας: ναι... αλλά ξέρεις τι έκανα όταν ήμουν τριαντάρης;

Οχι ρε φιλος. Not good to be a "has been".

Τουλάστιχον όσο μας το επιτρέπει το νιονιό και το σώμα μας.

Η αλήθεια είναι πάντως πως τώρα είμαι πολύ αυστηρότερος κριτής και τα στανταρντς υψηλότερα.

hadgi είπε:
Χρόνια πολλά,boss!   :D

blues,δηλαδή,πότε θα παίξει;;  ;D ;D
Σε καμιά... τριανταριά χρόνια, γιατί ακόμα είναι μικρός για τόσο βαριές ευθύνες  ;D

yameth είπε:
... έτσι εύκολα μπαίνεις στη διαδικασία σκέψης και κουβέντας: ναι... αλλά ξέρεις τι έκανα όταν ήμουν τριαντάρης;
Tι παραπάνω έκανες δηλ? Είχες και τότε 2 νοσοκόμες να σε προσέχουν που χτύπησες το πόδι σου? ;D ;D

Θερμές ευχές κι από μένα! Και μία ακόμη: μακάρι να μην καταλήξεις ποτέ στο τι θα γίνεις όταν μεγαλώσεις... ;)

Χρόνια πολλά (και κυρίως καλά) κι από μένα στον αρχηγό.

Η ηλικία μήπως βρίσκεται πάνω στην τούρτα?!  ;D

Χρόνια Πολλά, Yameth! Και ας λένε ό,τι θέλουν περί rock & blues. Ζηλεύουν!

Χρόνια πολλά και από μένα Γιάννη αλλά και σε όλα τα παιδιά. Καλά κουράγια και υγεία πάνω απ' όλα. Όσο για το μέλλον, ας μην ανησυχούμε. Σαν το παρόν είναι μόνο που κρατάει λίγο περισσότερο.

Χρονια πολλα και απο εμενα , να τα χιλιασεις.....

ααα! τον καυμενο , επαιρνε μονο ενα δωρο για γενεθλια και Χριστουγεννα  ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back