Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αυτά τα δύο πρέπει να τα αγοράσεις μαζί...Shreder είπε:
Γίνεται λεκάνη χωρίς καπάκι? (pickgarde κιόλας, όχι ότι κ΄ότι)
Τώρα που το ξανασκέφτομαι, αυτά τα δύο πρέπει να τα αγοράσεις μαζί...Shreder είπε:
Χεχε! Στο noiz πεφτει λογοκρισια ας κανουν κι αλλιωςAlter είπε:πολλες φορες βλεπεις στην χ.ε. ευκαιριες, αλλα και αγγελιες που ουσιαστικα ψαχνουν για ασχετους για να πουλησουν κατι πολυ ακριβα. εχω δει και την ιδια αγγελια σε χ.ε και noiz με διαφορετικες τιμες!
Οχι αυτο δεν ηταν λαθος ;Dboukaw7 είπε:εγώ μόλις βρήκα στην χ.α. της προηγούμενης βδομαδας 1 Gibson the Paul, μετράει;
Βασικά πολλά βρήκα, αλλά απλά ελπίζω ότι ήταν λάθος ορθογραφικό από την εφημερίδα, τόσο τα ονόματα, όσο και διάφορες τιμές!![]()
Είναι βαριά, βαρια, τα πλήκτρα του 7...taskor είπε:Χεχε! Στο noiz πεφτει λογοκρισια ας κανουν κι αλλιωςπολλες φορες βλεπεις στην χ.ε. ευκαιριες, αλλα και αγγελιες που ουσιαστικα ψαχνουν για ασχετους για να πουλησουν κατι πολυ ακριβα. εχω δει και την ιδια αγγελια σε χ.ε και noiz με διαφορετικες τιμες!
Το αλλο?
KORG Triton Lee, συνθεσάϊζερ, βαριά πλήκτρα πιάνου, 7 οκτάβων, άριστη κατάσταση, λίγη χρήση, τιμή 1.800 ευρώ
1800? που να'ταν και Levis ;D
Το απλό τόσο πάει...το co-signature του bruce και του Jet lee όμως είναι άπιαστο όνειρο για απλους λαικους τύπους σαν εμας...taskor είπε:Nαι,αλλα να φανταστεις οτι το ''LE ''1 keys)πανω απο 600-700 δεν πιανει μεταχειρισμενο.
1000-1100 ευρω καπελο για τα πληκτρα? :
Εδω το ''TR'' το 76αρι το βρισκεις σ'αυτα τα λ7(Aντε 900 ευρω)
dkall είπε:..drum machine ?????
;D ;Dlambrosgg είπε:Το ντραμασίνι 2 πράγματα μπορεί να είναι:
1. Ο Ντραμασίνις είναι κοντοξάδερφος της Τζούλι Ντραμασίνο, που είναι κοντοξάδερφη της γνωστής Μασίνο. Να έχει τα κοννέ δηλαδή...