- Πόντοι
- 36
Δεν είναι καμία παγίδα, απλά δεν πληρώνεις τίποτα εάν εξοφλήσεις ΟΛΟ το ποσό που σου ζητείται μέχρι ένα μήνα. Δηλαδή, χρεώνω εγώ την κάρτα μου 100 ευρώ. Έρχεται ο λογαριασμός κ μου λέει σε ένα μήνα εξόφλησε 100 ευρώ.BitCollector είπε:Οι Mastercard δεν έχουν συνδρομή συνήθως, σε αντίθεση με τις Visa που συνήθως έχουν, δεν ξέρω γιατί. Από κει και πέρα το "πλεονέκτημα" του άτοκου μήνα το έχουν όλες αλλά μάλλον παγίδα είναι, να μου λείπει.
Εάν εξοφλήσω όλο το ποσό μέχρι την ημερομηνία, όλα οκ, ξεχρέωσα πληρώνω 100 ευρώ κ τέλος. Εάν δώσω πχ 10 ευρώ τα υπόλοιπα 90 θα τοκιστούν με το ανάλογο επιτόκιο.
Κ με τις πιστωτικές πλέον και το internet banking δεν έχεις καμία φυσική παρουσία στην τράπεζα, επίσης η εξόφλησή τους γίνεται και σε ATM.Για μένα η prepaid έχει την επιπλέον ευκολία της χρήσης οποιαδήποτε στιγμής το θελήσω χωρίς να χρειάζεται η φυσική μου παρουσία στην τράπεζα.
Η διαφορά δεν είναι ότι η μια είναι κακιά κ η άλλη όχι. Η διαφορά είναι πως ο κόσμος είναι ανενημέρωτος, δεν έχει μάθει να διαβάζει και να ενημερώνεται και περιμένει να του πει κάποιος σε ένα φόρουμ στο ιντερνετ τι παίζει με τις κάρτες αντί να πάει να διαβάσει τους όρους που χάρη στο ιντερνετ βρίσκεις πλέον σε κάθε site τράπεζας.Πολλοί είναι αυτοί που την πάτησαν με πιστωτικές, ακόμα πιο πολλοί αυτοί που δεν την πάτησαν, χωρίς όμως αυτό ν' αποτελεί κανενός είδους εγγύηση.