τα ιδια και με τις 10αρες d'addario ,το κακο με αυτες ειναι οτι χανουν σχετικα γρηγορα το "λαμπερο"οταν τις βαζω μετα απο 3 κουρδισματα καθονται μπαμ
Δε παιζεις να τις περνας σωστα η εχει καποιο αλλο προβλημα η κιθαρα σου.RayDTutto είπε:Για να διευκρινίσω, κι εγώ μιλάω για σετάκι με floyd/lock. Για να έρθουν οι Elixir σε μένα θέλουν καμία εικοσαριά ώρες παίξιμο.
Ε αυτό λέω κι εγώ. Μέχρι τις 20 ώρες θέλει λίγο εδώ, λίγο εκεί. Μετά βράχος. Αλλά αυτό το λίγο εδώ-λίγο εκεί μπορεί να σου τινάξει τα νεύρα στον αέρα σε Floyd.droneblack είπε:20 ωρες
δεν ειναι πολλες?
Όχι γιατι μετά είναι μια χαρά. Δεν τις αλλάζω μέχρι να αρχίζουν να φεύγουν κομμάτια.Δε παιζεις να τις περνας σωστα η εχει καποιο αλλο προβλημα η κιθαρα σου.
Τι να πω ισως. Απλα το λεω επειδη και εγω εχω floyd original και μεσα σε ενα μισαωρο παιξιματος ειναι τζετ. Τις τσιτωνω συνηθως και λιγο προς τα εξω. Θα μου πεις εγω οχι abuse ουτε καν use δε το κανω το τρεμολο.RayDTutto είπε:Όχι γιατι μετά είναι μια χαρά. Δεν τις αλλάζω μέχρι να αρχίζουν να φεύγουν κομμάτια.
Υποθετω οτι ρωτας εμενα,Πως τις στρετσαρεις?