PRESICION 8)Elixir είπε:αν και ανατομικα τα χερια μου ειναι σαν φτυαρια(οι παλαμες ειναι τερμα φαρδιες και τα δαχτυλα τουμπανα)
(αγροτης στο επαγγελμα)με οτι αυτο συνεπαγεται για την κιθαρα και το μπασο
PRESICION 8)Elixir είπε:αν και ανατομικα τα χερια μου ειναι σαν φτυαρια(οι παλαμες ειναι τερμα φαρδιες και τα δαχτυλα τουμπανα)
(αγροτης στο επαγγελμα)με οτι αυτο συνεπαγεται για την κιθαρα και το μπασο
Ακόμα καλύτερα.....Precision.Gommer είπε:PRESICION 8)
Μείνε στη κιθάρα τότε.Elixir είπε:θελω μιας και ειναι σχετικα φτηνο οργανο να το σκιζω να κανω μπεντ απο την ρε μεχρι να φτασω την μι και να την πεταξω εξω απο την ταστιερα....![]()
Να κανεις ΤΙ?να κανω μπεντ
Καλά, έτσι κι αλλιώς άμα περάσει τις 50άρες Rotosound του 'Arry που λέγαμε πριν, όσο και να προσπαθεί... ;DSuperfunk είπε:Να κανεις ΤΙ?![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι καλε κυριε οι μπασιστες δεν κανουν μπεντ? εγω τα κανω μεχρι το θεο,οσο επιτρπει η ταστιερα βεβαια αμα ξεμεινω απο ταστιερα σταματαω....Superfunk είπε:Να κανεις ΤΙ?![]()
![]()
![]()
Δεν φτανει που ειχαμε τα του-τανγκ....ηρθανε και τα μπεντ.....
Που βαδιζουμε θεε μου.... ;D
ΦΥΣΙΚΑ και ΟΧΙ.γιατι καλε κυριε οι μπασιστες δεν κανουν μπεντ?
ειναι και vol & toneαλλα εχει 2 ποτενσιομετρα και τπτπ αλλο...
τι δεν κανουμε κανα σολο αναμεσα σε 2-3 τραγουδια? τι στην μουνταδα την βγαζουμε?ΦΥΣΙΚΑ και ΟΧΙ.
Τι ερωτηση ειναι αυτη νεαρε μου?
Ευτυχως και ρωτησες γιατι αν δεν στο ελεγα θα πηγαινες να ζητησεις δουλεια σαν
μπασιστας και θα σε πλακωνανε στις γρηγορες στο πρωτο μπεντ που θα εκανες μεσα
σε ΤΡΑΓΟΥΔΙ. Grin
Με το μαλακό ρε συ Νίκο τα λένε αυτά.Ευτυχως και ρωτησες γιατι αν δεν στο ελεγα θα πηγαινες να ζητησεις δουλεια σαν μπασιστας
Δεν το ξανασκέφτεσαι λιγάκι το θέμα μπάσου;τι δεν κανουμε κανα σολο αναμεσα σε 2-3 τραγουδια? τι στην μουνταδα την βγαζουμε?
Κατσε να σου εξηγησω..τι δεν κανουμε κανα σολο αναμεσα σε 2-3 τραγουδια? τι στην μουνταδα την βγαζουμε?
Ρε φίλως δεν ξέρω τι λες εσύ αλλά και ηχάρα έχει ο κασκαντέρ και γκρουβάρει μια χαρά (σόλο δεν ήταν) και τα εφέ του με σωστή δοσομέτρηση τα βαλε και πρίμο σετάρισμα στο Jazz του έχει.Superfunk είπε:ΑΥΤΟΣ εδω ειναι ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ ΤΣΙΡΚΟΥ ;D
https://www.youtube.com/watch?v=dWRG6HGQE1oElixir είπε:οχ γμτ.... ανηκω στο 2'ο στυλ....
Καλα και εγω πιστευω οτι αν επαιζε ΜΟΥΣΙΚΗ ;D..θα επαιζε μια χαρα σαν ΚΑΝΟΝΙΚΟΣΩραίος ο παίχτης λέω γω κι ας λες εσύ ότι θες.
ΧαχαχαχαχαχαSuperfunk είπε:
Κι εγώ σου λέω πως όχι απλώς είναι παίχτουρας κλασάτος, άνετος κι ωραίος αλλά έχει και καλό γούστοSuperfunk είπε:Καλα και εγω πιστευω οτι αν επαιζε ΜΟΥΣΙΚΗ ;D..θα επαιζε μια χαρα σαν ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ
μπασιστας. ;D