Αν σου αρέσουν τα πολλά μαζί, δες και την εγχώρια παραγωγή.Elixir είπε:το αγαπημενο μου στυλ βρισκετε εδω....
Καλά, εντάξει.Elixir είπε:εγω εχω την εντυπωση οτι τα απλα passive οργανα ο ηχος τους τα σπαει το ηχειο το πανε για σκησιμο...
ενω τα ακτιβ ειναι νεροβραστα......
audiokostas είπε:Από το event που διοργάνωσε ο καλός μου φίλος και άρρωστος με το μπάσο Γ. Γρηγορίου.
Υπάρχει και βίντεο με 3 μπάσα μαζί.
Δεν καταλαβαίνω, από ποιά ηλικία και πάνω παύει να συγκαταλέγεται στα υπέρ? ;Daudiokostas είπε:Κι εγώ σου λέω πως όχι απλώς είναι παίχτουρας κλασάτος, άνετος κι ωραίος αλλά έχει και καλό γούστο
τι εχετε με τους ρεντ χοτ? νταξ προσπαθουν να πουλησουν,και πλεον τωρα να κρατησουν την μπαντα χωρις κιθαριστα....Προφανώς έχει μια αδυναμία σε Red Hot & Jamiroquai αλλά στην ηλικία του υπολογίζεται στα υπέρ του.
Θέλουν αρετή και τόλμη τα Rick.supremo είπε:Αδελφε παρε ενα Rick να τελειωνει το θεμα!
Αυτό είναι active, από αυτά που είπες πως δε σου αρέσουν. ;DElixir είπε:το παραπανω πως σας φαινεται? εχω μια φορα τογουσταρω
θα το χω μονιμα απενεργοποιημενο..... :-XNikoubis είπε:Αυτό είναι active, από αυτά που είπες πως δε σου αρέσουν. ;D
σε τι ηλικια ησουν οταν αλλαξες τοσα οργανα?Εμενα μου πηρε να αλλαξω 20 μπασα μεχρι να κατασταλαξω στο Rickenbacker!
Πολλα Fender ειτε Jazz ειτε P ειτε P/J active και passive, Musicman, Warwick, Spector, Ibanez, Washburn, Odyssey και μερικα ακομη πιο φτηνα τυπου Squier, Epiphone κτλ.Elixir είπε:θα το χω μονιμα απενεργοποιημενο..... :-X
σε τι ηλικια ησουν οταν αλλαξες τοσα οργανα?
ακομα απο ποια περασες κατα καιρους?
ακομα το ρικ παντα παιζει με βζζζζ(hum?)γιατι αυτη την εντυπωση εχω....
Φωτογραφιες θελουμε... άσε τα λόγια και δώσε φωτόsupremo είπε:....Εμενα μου πηρε να αλλαξω 20 μπασα μεχρι να κατασταλαξω στο Rickenbacker!
Τα μπασα ναι, τον ενισχυτη ισα που να ακουγεται στο σπιτι. Μηπως ξεφυγαμε εντελως απ το αρχικο θεμα του OP?Gommer είπε:Wow. Ελπίζω να τα χρησιμοποιείς στο έπακρο ;D
Ω ρε ομορφιές!!supremo είπε:Ενταξει μαεστρο?