Χορδές ;Από πού ;

panorios

Ενεργό μέλος
Πόντοι
438
Θυμάμαι ότι κάποιος είχε αναφέρει κάποιο online store για χορδές ,με χαμηλές τιμές .

Ήρθε η ώρα να αγοράσω το ετήσιο πακέτο αλλά δεν θυμάμαι και δεν μπορώ να βρω πού το είδα.

Θα σας ήμουν αιώνια ευγνώμων.

Πανε αυτα πλεον αρχηγε μου,με το δολλαριο 1/1 με το ευρω δεν θα δεις και μεγαλη διαφορα....

Κοιτα στο ebay.com για ΕΒ,D'ADDARIO & GHS στις 10αδες και 12αδες εχεις συνηθως καλες τιμες...

δες και εδω

http://www.webstrings.com

no name ειναι αλλα καλης ποιοτητας

αλλοιως στον Thomann θα βρεις PYRAMID (τις μπλε ) σε καλη τιμη.

Superfunk είπε:
Πανε αυτα πλεον αρχηγε μου,με το δολλαριο 1/1 με το ευρω δεν θα δεις και μεγαλη διαφορα....

Κοιτα στο ebay.com για ΕΒ,D'ADDARIO & GHS στις 10αδες και 12αδες εχεις συνηθως καλες τιμες...

δες και εδω

http://www.webstrings.com

no name ειναι αλλα καλης ποιοτητας

αλλοιως στον Thomann θα βρεις PYRAMID (τις μπλε ) σε καλη τιμη.
Kαλές οι PYRAMID αλλά έχουν ένα παράξενο σαν μαστίχα γίνονται όταν παλιώνουν και δεν μιλάω για κανα 6μηνο

Ευχαριστώ πολύ .

Απ' ότι φαίνεται ο superfunk έχει δίκιο .

Τις elixir που βάζω (ιδρωμένα χέρια) με συμφέρει να τις πάρω από Ελλάδα .

Ξέρουμε τίποτα αντίστοιχο με τις elixir ,με επιμελές καθάρισμα μου κρατάνε κοντά στο τετράμηνο ,οτιδήποτε άλλο δεν φτάνει ούτε μήνα.

Satanas είπε:
Kαλές οι PYRAMID αλλά έχουν ένα παράξενο σαν μαστίχα γίνονται όταν παλιώνουν και δεν μιλάω για κανα 6μηνο
Για ποσο μιλας?Ετσι κι αλλοιως μετα απο 8-10 ΩΡΕΣ παιξιματος ΟΛΕΣ οι χορδες (πλην των coated) ειναι για πεταμα.

Οι Pyramid ειναι pure nickel & roundcore και ετσι ειναι πιο μαλακες απο τις συνηθισμενες χορδες.

Επι του θεματος εγω παιρνω απο τον Θωμα τις μεγαλες συσκευασιες D'Addario πλεον και ειμαι μια χαρα.

Καινούργιες χορδές; Τι είναι αυτό;  ???

Εννοείται κάνω πλάκα (μη φάμε και ξύλο), αλλά σαν κιθαρίστας-μπασίστας είπα να αυτοσαρκαστώ  ;D.

Σοβαρά τώρα, καλό το Thomann, αλλά τα μεταφορικά του είναι υπολογίσιμα. Ήξερα κάποτε ότι συνεννοούνταν πολλά άτομα για να μαζευτεί τέτοιο ποσό παραγγελίας, ώστε να έχουν δωρεάν μεταφορικά.

Satanas είπε:
Όταν λες μπαγιάτικες???

Το 99% πλεον ειναι σε αεροστεγή συσκευασία....
Εννοώ με σχεδόν εμφανή στίγματα επάνω τους.

Μου έχει συμβεί με Ernie Ball, DR & Elixir απο 2 διαφορετικούς προμηθευτές.

Πιστεύω ότι κάτι τρέχει με τις γνωστές μάρκες σε χαμηλές τιμές.

Ακόμα και με το στενό μαρκάρισμα που δέχεται το ευρώ, το Strings by mail έχει πολύ καλές τιμές. Βασικό handicap για όσους παίζουν με Ernie Ball: δε τις στέλνει εκτός USA.

9 $ οι Elixir, πόσο πάνε σε ένα Ελληνικό κιθαρομάγαζο αλήθεια;

Aυτές τις έχει δοκιμάσει κανεις, με μόλις 3.50ευρωπαικά; Martin Guitars M170 Martin Guitars M170 bronze-wound acoustic guitar strings

Superfunk είπε:
Για ποσο μιλας?Ετσι κι αλλοιως μετα απο 8-10 ΩΡΕΣ παιξιματος ΟΛΕΣ οι χορδες (πλην των coated) ειναι για πεταμα.
Εγώ είχα αναπτύξει τεχνική που άλλαζα μία μία τις χορδές την ώρα που σολάριζα (όχι στο ίδιο κομμάτι, ούτε όλες μαζί, μη λέμε υπερβολές). Έτσι δεν διέκοπτα το σετ και οι χορδές παρέμεναν φρέσκες σε όλη τη διάρκεια του σετ.

Με κούρασε όμως αυτό και τελικά έγινα μπασίστας.

Ψωνίζω συχνά από το http://www.saitenmarkt.com/

Επειδή ο μεταπωλητής είναι Γερμανός, οι χορδές μου κρατάνε περισσότερο.

audiokostas είπε:
Εγώ είχα αναπτύξει τεχνική που άλλαζα μία μία τις χορδές την ώρα που σολάριζα (όχι στο ίδιο κομμάτι, ούτε όλες μαζί, μη λέμε υπερβολές). Έτσι δεν διέκοπτα το σετ και οι χορδές παρέμεναν φρέσκες σε όλη τη διάρκεια του σετ.

Με κούρασε όμως αυτό και τελικά έγινα μπασίστας.

Ψωνίζω συχνά από το http://www.saitenmarkt.com/

Επειδή ο μεταπωλητής είναι Γερμανός, οι χορδές μου κρατάνε περισσότερο.
ΑΛΛΑΖΟΥΝ οι χορδες στο μπασο?  :o :o

Ρε τι μαθαινει κανεις..... ;D

Superfunk είπε:
ΑΛΛΑΖΟΥΝ οι χορδες στο μπασο?  :o :o

Ρε τι μαθαινει κανεις..... ;D
ΜΑθαίνει μόνο αν διαβάζει.  >:(  :P

Τις άλλαζα συχνά και πολύ χαριτωμένα ως κιθαρίστας και γι αυτό τελικά έγινα μπασίστας.

Επειδή μου αρέσει να παίζω και να ακούω (και όχι μόνο να ηχογραφώ) μπάσο καμιά φορά τις αλλάζω.

Με τις παρέες που έμπλεξα όμως είναι πιο πιθανό (και εύκολο) να αλλάξω μπάσο παρά χορδές.

Earendil είπε:
Ακόμα και με το στενό μαρκάρισμα που δέχεται το ευρώ, το Strings by mail έχει πολύ καλές τιμές. Βασικό handicap για όσους παίζουν με Ernie Ball: δε τις στέλνει εκτός USA.

9 $ οι Elixir, πόσο πάνε σε ένα Ελληνικό κιθαρομάγαζο αλήθεια;
Πολυ καλες τιμες.Ξερεις ποσο βγαινει το κοστος των μεταφορικων κλπ σε ενα πακετο παραγγελιας με καμια δεκαρια σετ?

Καποιο tip, τι να προσεξουμε στην παραγγελια?

Αμερικη ειναι?

Εχει τελωνεια και τετοια?

Spyros Delta είπε:
Πολυ καλες τιμες.
Και λίγα λες.  ;D

Ξερεις ποσο βγαινει το κοστος των μεταφορικων κλπ σε ενα πακετο παραγγελιας με καμια δεκαρια σετ?Καποιο tip, τι να προσεξουμε στην παραγγελια?

Αμερικη ειναι?

Εχει τελωνεια και τετοια?
Αμερική, ναι. Κρίνοντας από τη πρόσφατη παραγγελία μου θα έλεγα γύρω στα 15$ αλλά για σιγουριά ρίξε μια "πασιέντζα" στη φόρμα παραγγελίας τους και θα δεις. Μιλάμε πάντα για 1st Class της USPS (δε μπορώ τις βιασύνες  ;D).

Η δική μου παραγγελία ήταν στα πενηντακάτι ευρώ, δεν πλήρωσα τελωνείο.

Earendil είπε:
Και λίγα λες.  ;D

Αμερική, ναι. Κρίνοντας από τη πρόσφατη παραγγελία μου θα έλεγα γύρω στα 15$ αλλά για σιγουριά ρίξε μια "πασιέντζα" στη φόρμα παραγγελίας τους και θα δεις. Μιλάμε πάντα για 1st Class της USPS (δε μπορώ τις βιασύνες  ;D).

Η δική μου παραγγελία ήταν στα πενηντακάτι ευρώ, δεν πλήρωσα τελωνείο.
Εισαι μεγας. Ευχαριστω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back