- Πόντοι
- 16
δεν μπορει καποιος να πει ελευθερα την γνωμη του για κατι? Ολοι κρινονται!!! αμην!! ;Dmscmkr είπε:Πολλή χολή ρε παιδιά... Αφού σας χαλάει, γιατί ασχολείστε;
δεν μπορει καποιος να πει ελευθερα την γνωμη του για κατι? Ολοι κρινονται!!! αμην!! ;Dmscmkr είπε:Πολλή χολή ρε παιδιά... Αφού σας χαλάει, γιατί ασχολείστε;
Σαφως και ζηλευουν, οταν ο Μιχαηλ Χατζηιωαννης στα 20-21 του ειχεyameth είπε:Εγώ λέω ότι ζηλεύετε.
Λογικό είναι. Εξ' αιτίας του τουπέ του, των αποδοχών του, της εμπορικής του επιτυχίας, του "λουσίματος" που έχουμε φάει από την Cosmote (πριν ανακαλύψει τον - μάλλον φθηνότερο - Alvin Lee). Αλλά επίσης, και εξ' αιτίας του ότι πράγματι το τραγούδι είναι πολύ-πολύ μέτριο (για να μη πω τίποτα χειρότερο).mscmkr είπε:Συμφωνώ. Αλλά εδώ πρόκειται για auto da fe, όχι για απλή απόρριψη.
Αδερφέ, που στην ευχή δουλεύεις;pan12 είπε:χμ...τώρα εδώ στη δουλειά κάνουμε γκάλοπ και τα αποτελέσματα είναι
1.ζηλεύουμε γενικά
2.ζηλεύουμε ειδικά το μουσουργό χατζηγιάννη
3.ζηλεύουμε περισότερο όμως το μοτσαρ-καρβέλα
4.και ακόμα περισότερο τη στέλλα μπεζεδάκου
Ευπρόσδεκτος.. λες και υπήρχε περίπτωση να μας τιμήσει ο ίδιος ο Χατζηγιάννης με τις παρατηρήσεις του.mscmkr είπε:(...κοίτα τώρα που θα γίνω ο δικηγόρος του διαβόλου...)
Από συνεντεύξεις. Έχει πει ότι οι περισσότεροι έχουν μόνο "κατά φαντασίαν" καριέρα, μιλώντας για τους έλληνες συναδέλφους του. Σου θυμίζω ότι η αλαζονεία των δηλώσεών του είχε εγείρει τη μήνη του Κατσιμίχα.- το τουπέ του δεν το ξέρω, η αλήθεια να λέγεται... αλλά πόσοι από εδώ το ξέρουν και από πού;;;
Μα… δεν μας απασχολούν παρά μόνο σαν ένδειξη του ότι - για τον καλλιτέχνη - η επιτυχία εξασφαλίζει προϋποθέσεις εργασίας που καθιστούν ΑΠΑΙΤΗΤΕΑ την υψηλή ποιότητα, σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η ποιότητα μας λείπει στη συγκεκριμένη περίπτωση.- οι αποδοχές του δεν πρέπει να μας απασχολούν αλλά ακόμη και αν μας απασχολήσουν υπάρχουν πολύ χειρότεροι (ω,ναι) "καλλιτέχνες" με πολύ υψηλότερες αποδοχές εντοπίως (Καρβελοβίσσηδες, Φοιβοβανδήδες) αλλά και στα εξωτερικά,
Ως άνω.- η εμπορική του επιτυχία γιατί μας απασχολεί; καλά κάνει και έχει, και να έχει όση θέλει...
Πολύ σωστά.- για το λούσιμο φταίει η Cosmote (η οποία δεν έχει πλέον ουσιαστική σχέση με το ελληνικό κράτος - το σχόλιο για άλλους συνφορουμίτες)
Πολύ λάθος.- η ποιότητα του τραγουδιού του είναι περίπου πάνω-κάτω η ίδια με της υπόλοιπης ελληνικής και παγκόσμιας ποπ.
Τίποτε δε φταίει, διότι τίποτε κακό δε συμβαίνει. Απλώς λίγη κριτική και μερικές διαχρονικές διαπιστώσεις.Οπότε τι - πραγματικά - φταίει;;;
(Όχι, δεν είμαι ο Χατζηγιάννης - αν και, αντίθετα με τις 'φανερές' θέσεις πολλων εδώ μέσα, θα ήθελα να ήμουν)
Αλλά πέραν αυτού' date=' πιστεύω ότι οι άνθρωποι προσδιορίζονται περισσότερο από αυτά που απορρίπτουν, παρά από αυτά που αποδέχονται (ή ανέχονται).[/quote'] Εγώ πάλι πίστευα ότι οι άνθρωποι προσδιορίζονται από αυτά που κάνουν.
Λάθος κάνεις αγαπητέ μου. Σιγά μην εκνευριστώ επειδή βρίζουν τον ΧΓ. Απλά θα πρέπει να διαχωρίσουμε λίγο τα πράγματα. Άλλο να μη μας αρέσει η μουσική κάποιου κι άλλο να τον κατηγορούμε επειδή νομίζουμε ότι τον πληρώνουμε σαν φορολογούμενοι πολίτες.NicolasAth72 είπε:τωρα περιμενεις σοβαρη συζητηση σε αυτο? αν απαντησει καποιος θα πρεπει να εχει ειτε πολυ χρονο είτε να ψαρωσει απο τον αυστηρο τονο - εκνευρισμο που (αν δε κανω λαθος) διακρινω.... Ετσι κι αλλιως ομως απαγορευονται τα πολιτικα στο νοιζ!![]()
Αυτο που κατάλαβα εγώ είναι οτι εννοεί σαν χαρακτήρες και όχι σαν κοινωνικές οντότητες...yameth είπε:Εγώ πάλι πίστευα ότι οι άνθρωποι προσδιορίζονται από αυτά που κάνουν.
Σωστά. Εννοούσα ότι έχει μεν κάποια αξία να πουν δύο άνθρωποι ότι τους αρέσουν οι Pink Floyd, αλλά είναι πολύ πιο ενδεικτικό του χαρακτήρα τους αν πουν και οι δύο "μισώ τον Πάριο".mscmkr είπε:Αυτο που κατάλαβα εγώ είναι οτι εννοεί σαν χαρακτήρες και όχι σαν κοινωνικές οντότητες...
XAXAXAXA!!! Εγώ τον ρώτησα! ;D ;D ;DΚουφη Λεοπαρδαλη είπε:Ειχε πεσει στα χερια μου μια συνεντευξη του Χατζ και τον ρωτουσε ο δημοσιογραφος τι κανει τα λεφτα του και απανταει "Αγοραζω καινουργιους ενισχυτες και κιθαρες".
Και τα υπόλοιπα?Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:Ειχε πεσει στα χερια μου μια συνεντευξη του Χατζ και τον ρωτουσε ο δημοσιογραφος τι κανει τα λεφτα του και απανταει "Αγοραζω καινουργιους ενισχυτες και κιθαρες".