Χατζηγιάννης - Πρώτο Ξενόγλωσσο Τραγούδι

mscmkr είπε:
Πολλή χολή ρε παιδιά... Αφού σας χαλάει, γιατί ασχολείστε;
δεν μπορει καποιος να πει ελευθερα την γνωμη του για κατι? Ολοι κρινονται!!! αμην!! ;D

yameth είπε:
Εγώ λέω ότι ζηλεύετε.
Σαφως και ζηλευουν, οταν ο Μιχαηλ Χατζηιωαννης στα 20-21 του ειχε

δισκογραφια, εκανε συναυλιες και τρελαινε τα κοριτσακια, αυτοι ανοιγαν

θεματα τυπου 'seymour duncan ή dimarzio για ροκομεταλ?'

mscmkr είπε:
Συμφωνώ. Αλλά εδώ πρόκειται για auto da fe, όχι για απλή απόρριψη.
Λογικό είναι. Εξ' αιτίας του τουπέ του, των αποδοχών του, της εμπορικής του επιτυχίας, του "λουσίματος" που έχουμε φάει από την Cosmote (πριν ανακαλύψει τον - μάλλον φθηνότερο - Alvin Lee). Αλλά επίσης, και εξ' αιτίας του ότι πράγματι το τραγούδι είναι πολύ-πολύ μέτριο (για να μη πω τίποτα χειρότερο).

χμ...τώρα εδώ στη δουλειά κάνουμε γκάλοπ και τα αποτελέσματα είναι

1.ζηλεύουμε γενικά

2.ζηλεύουμε ειδικά το μουσουργό χατζηγιάννη

3.ζηλεύουμε περισότερο όμως το μοτσαρ-καρβέλα

4.και ακόμα περισότερο τη στέλλα μπεζεδάκου

pan12 είπε:
χμ...τώρα εδώ στη δουλειά κάνουμε γκάλοπ και τα αποτελέσματα είναι

1.ζηλεύουμε γενικά

2.ζηλεύουμε ειδικά το μουσουργό χατζηγιάννη

3.ζηλεύουμε περισότερο όμως το μοτσαρ-καρβέλα

4.και ακόμα περισότερο τη στέλλα μπεζεδάκου
Αδερφέ, που στην ευχή δουλεύεις;

Στο Υπουργείο Πολιτισμού;

@eye

(...κοίτα τώρα που θα γίνω ο δικηγόρος του διαβόλου...)

- το τουπέ του δεν το ξέρω, η αλήθεια να λέγεται... αλλά πόσοι από εδώ το ξέρουν και από πού;;;

- οι αποδοχές του δεν πρέπει να μας απασχολούν αλλά ακόμη και αν μας απασχολήσουν υπάρχουν πολύ χειρότεροι (ω,ναι) "καλλιτέχνες" με πολύ υψηλότερες αποδοχές εντοπίως (Καρβελοβίσσηδες, Φοιβοβανδήδες) αλλά και στα εξωτερικά,

- η εμπορική του επιτυχία γιατί μας απασχολεί; καλά κάνει και έχει, και να έχει όση θέλει...

- για το λούσιμο φταίει η Cosmote (η οποία δεν έχει πλέον ουσιαστική σχέση με το ελληνικό κράτος - το σχόλιο για άλλους συνφορουμίτες)

- η ποιότητα του τραγουδιού του είναι περίπου πάνω-κάτω η ίδια με της υπόλοιπης ελληνικής και παγκόσμιας ποπ.

Οπότε τι - πραγματικά - φταίει;;;

(Όχι, δεν είμαι ο Χατζηγιάννης - αν και, αντίθετα με τις 'φανερές' θέσεις πολλων εδώ μέσα, θα ήθελα να ήμουν)

mscmkr είπε:
(...κοίτα τώρα που θα γίνω ο δικηγόρος του διαβόλου...)
Ευπρόσδεκτος.. λες και υπήρχε περίπτωση να μας τιμήσει ο ίδιος ο Χατζηγιάννης με τις παρατηρήσεις του.

- το τουπέ του δεν το ξέρω, η αλήθεια να λέγεται... αλλά πόσοι από εδώ το ξέρουν και από πού;;;
Από συνεντεύξεις. Έχει πει ότι οι περισσότεροι έχουν μόνο "κατά φαντασίαν" καριέρα, μιλώντας για τους έλληνες συναδέλφους του. Σου θυμίζω ότι η αλαζονεία των δηλώσεών του είχε εγείρει τη μήνη του Κατσιμίχα.

- οι αποδοχές του δεν πρέπει να μας απασχολούν αλλά ακόμη και αν μας απασχολήσουν υπάρχουν πολύ χειρότεροι (ω,ναι) "καλλιτέχνες" με πολύ υψηλότερες αποδοχές εντοπίως (Καρβελοβίσσηδες, Φοιβοβανδήδες) αλλά και στα εξωτερικά,
Μα… δεν μας απασχολούν παρά μόνο σαν ένδειξη του ότι - για τον καλλιτέχνη - η επιτυχία εξασφαλίζει προϋποθέσεις εργασίας που καθιστούν ΑΠΑΙΤΗΤΕΑ την υψηλή ποιότητα, σε όλα τα επίπεδα. Αυτή η ποιότητα μας λείπει στη συγκεκριμένη περίπτωση.

- η εμπορική του επιτυχία γιατί μας απασχολεί; καλά κάνει και έχει, και να έχει όση θέλει...
Ως άνω.

- για το λούσιμο φταίει η Cosmote (η οποία δεν έχει πλέον ουσιαστική σχέση με το ελληνικό κράτος - το σχόλιο για άλλους συνφορουμίτες)
Πολύ σωστά.

- η ποιότητα του τραγουδιού του είναι περίπου πάνω-κάτω η ίδια με της υπόλοιπης ελληνικής και παγκόσμιας ποπ.
Πολύ λάθος.

Οπότε τι - πραγματικά - φταίει;;;

(Όχι, δεν είμαι ο Χατζηγιάννης - αν και, αντίθετα με τις 'φανερές' θέσεις πολλων εδώ μέσα, θα ήθελα να ήμουν)
Τίποτε δε φταίει, διότι τίποτε κακό δε συμβαίνει. Απλώς λίγη κριτική και μερικές διαχρονικές διαπιστώσεις.

Δεν μ'αρεσε... παρατηρησατε και εσεις πως εκτος του εμφανους προβληματος στη προφορα η φωνη δεν συμβαδιζει πολλες φορες με το ρυθμο, πως προτρεχει?

@eye

Η (όχι ιδιαίτερα μεγάλη) διαφορά μας λοιπόν υφίσταται στην αντίληψή μας σχετικά με την - ως επί το πλείστον συζητήσιμη (ιδίως στην Ελλάδα) - ποιότητα της τρέχουσας ποπ. Πάντως, τα περί χολής αφορούσαν περισσότερο άλλα σχόλια, και όχι το δικό σου...

Αλλά πέραν αυτού' date=' πιστεύω ότι οι άνθρωποι προσδιορίζονται περισσότερο από αυτά που απορρίπτουν, παρά από αυτά που αποδέχονται (ή ανέχονται).[/quote'] Εγώ πάλι πίστευα ότι οι άνθρωποι προσδιορίζονται από αυτά που κάνουν.

NicolasAth72 είπε:
τωρα περιμενεις σοβαρη συζητηση σε αυτο? αν απαντησει καποιος θα πρεπει να εχει ειτε πολυ χρονο είτε να ψαρωσει απο τον αυστηρο τονο - εκνευρισμο που (αν δε κανω λαθος) διακρινω.... Ετσι κι αλλιως ομως απαγορευονται τα πολιτικα στο νοιζ!  ;)
Λάθος κάνεις αγαπητέ μου. Σιγά μην εκνευριστώ επειδή βρίζουν τον ΧΓ. Απλά θα πρέπει να διαχωρίσουμε λίγο τα πράγματα. Άλλο να μη μας αρέσει η μουσική κάποιου κι άλλο να τον κατηγορούμε επειδή νομίζουμε ότι τον πληρώνουμε σαν φορολογούμενοι πολίτες.

Πολιτικά? Η οποιαδήποτε είδους γενικότητα που αφορά σε όποιον τρώει τα λεφτά σου δε νομίζω ότι είναι πολιτική συζήτηση που ούτως ή άλλως πλέον συχένομαι να κάνω σαν άνθρωπος

Περα της μουσικης του, υπαρχει αλλος ενας σοβαρος λογος που δεν μπορει να κανει διεθνη καριερα  ;D

yameth είπε:
Εγώ πάλι πίστευα ότι οι άνθρωποι προσδιορίζονται από αυτά που κάνουν.
Αυτο που κατάλαβα εγώ είναι οτι εννοεί σαν χαρακτήρες και όχι σαν κοινωνικές οντότητες...

Προσωπικα δε μπορω να τον αντεξω ουτε 10 δευτερολεπτα. Απλα ειναι αδυνατο, δε μπορω καθολου τη φωνη του. Προτιμω το Σακη και δεν κανω πλακα.

Απο κει και περα ομως, μαγκια του. Πουλαει μερικα σαχλο-ποπο-σκυλο-εντεχνα-whatever τραγουδια στα 16χρονα κ κονομαει. Κ γω θα το εκανα αν μπορουσα. Κ μολις θα ειχα κονομησει θα κλεινομουν στο εξοχικο που θα ειχα σε ενα εξωτικο νησι κ θα ηχογραφουσα ενα metal machine music για τη φαση  ;)

Σκουπίδια (θέλει να) τρώει ο λαός, σκουπίδια προσφέρει και ο μιχάλης. Φταίει ο πανάρχαιος νόμος της προσφοράς και της ζήτησης.

mscmkr είπε:
Αυτο που κατάλαβα εγώ είναι οτι εννοεί σαν χαρακτήρες και όχι σαν κοινωνικές οντότητες...
Σωστά. Εννοούσα ότι έχει μεν κάποια αξία να πουν δύο άνθρωποι ότι τους αρέσουν οι Pink Floyd, αλλά είναι πολύ πιο ενδεικτικό του χαρακτήρα τους αν πουν και οι δύο "μισώ τον Πάριο".

Right?

Ειχε πεσει στα χερια μου μια συνεντευξη του Χατζ και τον ρωτουσε ο δημοσιογραφος τι κανει τα λεφτα του και απανταει "Αγοραζω καινουργιους ενισχυτες και κιθαρες".

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Ειχε πεσει στα χερια μου μια συνεντευξη του Χατζ και τον ρωτουσε ο δημοσιογραφος τι κανει τα λεφτα του και απανταει "Αγοραζω καινουργιους ενισχυτες και κιθαρες".
XAXAXAXA!!! Εγώ τον ρώτησα! ;D ;D ;D

Κουφη Λεοπαρδαλη είπε:
Και τα υπόλοιπα?

Ελπίζω τα υπόλοιπα να μην τα βαζει η μάνα του, κατα το γνωστό ανέκδοτο !  :D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back