Χαλάρωση capital control. Αγορασα απο εξωτερικο με καρτα.

Πριν λιγο, αγορα tremolo απο ebay με paypal απο Γερμανια ΟΚ.  :)

Δυο λεπτα μετα προσπαθεια αγορας nut files απο USA,NO ???

Λοιπον κατι τρεχει οντως τελικα!!! Προσπαθησα να αγορασω απο Ebay.co.uk διαφορα φτηνα πραγματακια, απο USA, Κινa, Αγγλια και δεν τα καταφερα, μετα απο το Login και την επιβεβαιωση που μου ζητουσε το Paypal με απεριπτε λεγοντας μου οτι ο εκδοτης της καρτας δεν εγκρινει την συναλλαγη. Οταν ψωνισα κατι χορδες ακουστικης απο Γερμανικο καταστημα παλι μεσω Ebay.co.uk και Paypal ολα δουλεψαν κανονικα και η αγορα εγινε!!! What the fuck???!!!

Παιδιά μόλις κατάφερα και αγόρασα γερμανικό ποιμενικό μέσω paypal!!!!!!! ;D ;D ;D

Εδώ και μέρες δε μπορώ μέσω Paypal με Mastercard Εθνικής και Visa Eurobank...

Cream είπε:
Παιδιά μόλις κατάφερα και αγόρασα γερμανικό ποιμενικό μέσω paypal!!!!!!! ;D ;D ;D

Είδες; Αφού το λες και μόνος σου, "Γερμανικό"! Είναι όλα στημένα, λέμε...!!!

;D

Εγώ αγόρασα ισπανικό ελαιόλαδο και μου έστειλαν μπαγιάτικα καρτόφελ από τη Νιγηρία. Άμα είναι έτσι, καλύτερα με τα κάπιταλ κολχόζ.

Έκτορας είπε:
Είδες; Αφού το λες και μόνος σου, "Γερμανικό"! Είναι όλα στημένα, λέμε...!!!

;D
χα χα χα χα!!!!!!!και μάλιστα αναλαμβάνουν να μου τον εκπαιδεύσουν δωρεάν!!!!! ;D ;D ;D

Παιδια ανασταινω αυτο το θεμα για να  μην ανοιξω καινουριο και να ρωτησω τι νεο υπαρχει σχετικα και τι εχει αλλαξει. Εγω προσωπικα αν και αγοραζω ανετα απο τομαν,   απο uk  οποτε εχω προσπαθησει τρωω πακετο που λεμε :/  Μεσω paypal εχω μεγαλυτερες/μικροτερες πιθανοτητες ή το ιδιο?

ΦιλΩς τι να σου πω,προσπαθησε και οτι σου κατσει, τα καπιταλ κολχοζ ακομα καλα κρατουνε παντως,καλο ειναι να τα συνηθισεις μια και τα βλεπω να σταματανε απο 2050 και μετα.

Μεσω paypal εχεις ακομα λιγοτερες πιθανοτητες,κανονικα μπορεις με πιστωτικη και χρεωστικη καρτα μεχρι τα συγκεκριμενα μηνιαια και ημερησια ορια τα οποια τα εχουμε πει 300 φορες.

επιτρέπεται η εντολή μεταφοράς κεφαλαίων προς το εξωτερικό από τα εποπτευόμενα από την Τράπεζα της Ελλάδος ιδρύματα πληρωμών συμπεριλαμβανομένων των αντιπροσώπων αυτών, έως του ποσού των ευρώ πεντακοσίων (500) ανά συναλλασσόμενο φυσικό πρόσωπο ανά μήνα, και μέχρι μηνιαίου ορίου σε ευρώ για το σύνολο των ανωτέρω ιδρυμάτων πληρωμών, το οποίο θα ορίζει και θα κατανέμει, ανά ίδρυμα πληρωμών, με απόφασή της η Επιτροπή Έγκρισης Τραπεζικών Συναλλαγών».
http://www.huffingtonpost.gr/2015/07/28/capital-controls-dieykriniseis_n_7885246.html

http://www.kathimerini.gr/825224/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/orio-oi-300000-eyrw-ana-trapeza-gia-agores-me-kartes

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Superfunk είπε:
Μεσω paypal εχεις ακομα λιγοτερες πιθανοτητες,κανονικα μπορεις με πιστωτικη και χρεωστικη καρτα μεχρι τα συγκεκριμενα μηνιαια και ημερησια ορια τα οποια τα εχουμε πει 300 φορες.
Δεν νομίζω ότι είναι σωστό αυτό. Μέσω Paypal έχεις τις περισσότερες πιθανότητες (αν το δέχεται το "μαγαζί") καθώς δεν υπάρχει όριο. Αρκεί βέβαια να έχεις επαρκές υπόλοιπο (υποθέτοντας ότι το τροφοδοτούσες)

TakisMasterKey είπε:
Δεν νομίζω ότι είναι σωστό αυτό. Μέσω Paypal έχεις τις περισσότερες πιθανότητες (αν το δέχεται το "μαγαζί") καθώς δεν υπάρχει όριο. Αρκεί βέβαια να έχεις επαρκές υπόλοιπο (υποθέτοντας ότι το τροφοδοτούσες)
Αυτο το υποθετοντας μας χαλαει... ;D μια και μεχρι 500 ευρω το μηνα μπορεις να του στειλεις. 

Εκτος και αν θες να πληρωνεις την τερατωδη προμηθεια του Paypal οποτε απλα ανοιγεις ΔΥΟ λογαριασμους ΡΡ και τροφοδοτεις τον εναν απο τον αλλον....αλλα ειναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτα...

Superfunk είπε:
Αυτο το υποθετοντας μας χαλαει... ;D μια και μεχρι 500 ευρω το μηνα μπορεις να του στειλεις. 

Εκτος και αν θες να πληρωνεις την τερατωδη προμηθεια του Paypal οποτε απλα ανοιγεις ΔΥΟ λογαριασμους ΡΡ και τροφοδοτεις τον εναν απο τον αλλον....αλλα ειναι ΠΟΛΛΑ τα λεφτα...
Το ξέρω ότι είναι 500 το όριο που μπορείς να του στείλεις. Δυστυχώς όμως (με τους ερασιτέχνες, περιορισμένων δυνατοτήτων ανάξιους που έχουμε στο σβέρκο μας) πατέντα στην πατέντα θα πάει το πράγμα, άγνωστο μέχρι πότε  :-\

δεν χρειαζονται δυο λογαριασμοι απλα ενα δευτερο email (εκτος απο αυτο που χρησιομοποιεις στο paypal). Στελνεις ενα invoice στο δευτερο email σου και το πληρωνεις κατευθειαν με debit/atm card. Η προμηθεια ομως ειναι οντως υπερβολικη, συμφερει μονον οταν δεν γινεται αλλιως

Superfunk είπε:
ΦιλΩς τι να σου πω,προσπαθησε και οτι σου κατσει, τα καπιταλ κολχοζ ακομα καλα κρατουνε παντως,καλο ειναι να τα συνηθισεις μια και τα βλεπω να σταματανε απο 2050 και μετα.
Ή κυβέρνηση είπε ότι θα αρθούν στο 2ο μισό του 2016.... Τι δλδ, δε πιστεύεις την ελληνική κυβέρνηση και το κράτος;;; Ντροπή :P  8)  ;D

Στάλθηκε από το Nexus 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εν έτη 2016 είμαι έτοιμος να κάνω την πρώτη μου αγορά από ebay, μιλάμε πολύ μπροστά ;D. Έπεσε στην αντίληψή μου αυτό

[nofollow]http://www.fitoni.gr/%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-paypal-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC/[/nofollow]

αλλά απ' αυτά που λέτε καταλαβαίνω πως έχει χρέωση η κίνηση αυτή. Πόση είναι αυτή η χρέωση ωρε παλικάρια, όχι τίποτε άλλο αν δεν αξίζει να μην μπω καν στον κόπο. Αα κι αυτό που θέλω να αγοράσω κάνει ένα 20ευρω από Αγγλία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.

theoctapus είπε:
Εν έτη 2016 είμαι έτοιμος να κάνω την πρώτη μου αγορά από ebay, μιλάμε πολύ μπροστά ;D. Έπεσε στην αντίληψή μου αυτό

[nofollow]http://www.fitoni.gr/%CE%AD%CF%84%CF%83%CE%B9-%CE%B8%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CF%89-paypal-%CE%B1%CE%BA%CF%8C%CE%BC%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BC/[/nofollow]

αλλά απ' αυτά που λέτε καταλαβαίνω πως έχει χρέωση η κίνηση αυτή. Πόση είναι αυτή η χρέωση ωρε παλικάρια, όχι τίποτε άλλο αν δεν αξίζει να μην μπω καν στον κόπο. Αα κι αυτό που θέλω να αγοράσω κάνει ένα 20ευρω από Αγγλία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια απάντηση.
Μη διαβάσεις κανένα τέτοιο κατεβατό, η ζωή είναι μικρή.  :D

PayPal έχεις; Το συνέδεσες με το προφίλ σου στο eBay; Μπες και ψώνισε με θράσος. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, αν και οι περισσότερες παραγγελίες σε τέτοια μικροποσά κινούνται συνήθως. Δεν έχω δοκιμάσει να παραγγείλω κάτι ακριβό δηλαδή.

Earendil είπε:
Μη διαβάσεις κανένα τέτοιο κατεβατό, η ζωή είναι μικρή.  :D

PayPal έχεις; Το συνέδεσες με το προφίλ σου στο eBay; Μπες και ψώνισε με θράσος. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα, αν και οι περισσότερες παραγγελίες σε τέτοια μικροποσά κινούνται συνήθως. Δεν έχω δοκιμάσει να παραγγείλω κάτι ακριβό δηλαδή.
Έτσι θα κάνω αρχικά. Ρωτάω για να έχω έτοιμο το plan B.

Thankz Earendil.

Superfunk είπε:
Θεωρητικα εχεις προβλημα με αγορες ΡΟΥΧΩΝ,ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝΕ και ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝΕ... ;D
Γιατί ο διαχωρισμός; Δηλασή αν θέλω να πάρω ένα βιβλίο 20 ευρώ είμαι ΟΚ ενώ ένα t-shirt 20 ευρώ πάλι δεν είμαι ΟΚ;

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back