Κρίμα. Για 1Ε πλήρωσες μεταφορικά! Δεν έπαιρνες καμιά πένα? ;D ;Dzabonkaseri είπε:Αγορασα απο Θωμά, Σαββατο βραδυ, 299 Ευρω, Debit Mastercard απο Εθνικη. ;D ;D ;D
Κρίμα. Για 1Ε πλήρωσες μεταφορικά! Δεν έπαιρνες καμιά πένα? ;D ;Dzabonkaseri είπε:Αγορασα απο Θωμά, Σαββατο βραδυ, 299 Ευρω, Debit Mastercard απο Εθνικη. ;D ;D ;D
μια χαρά μπορείς. Το έχω κάνει πολλές φορές (καθώς η σελίδα του εκδοτικού χρησιμοποιεί το paypal για πληρωμή)... Και έχω στείλει, και βάλει, και κάνει ότι θέλω με το Paypal account money (ΟΧΙ με χρήματα Ελληνικής τράπεζας).S9F είπε:Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω γνωστό μου που μπορεί να μου στείλει χρήματα στο account μου στο Paypal. Αυτά τα χρήματα θα πιστωθούν στο Paypal Balance, αυτό το γνωρίζω. Το θέμα είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα χρήματα για να πληρώσω ένα invoice από ebay. Υπάρχει κάποιος που να έκανε αυτό ακριβώς?
τα χρηματα που σου στελνουν στο paypal balance πιστωνονται σε λογαριασμο που αυτο τηρει στον πολιτισμενο δυτικο ελευθερο κοσμο (συγκεκριμενα στην Βank of America NY) ,ως εκ τουτου τα κανεις ΟΤΙ ΘΕΣ.S9F είπε:Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω γνωστό μου που μπορεί να μου στείλει χρήματα στο account μου στο Paypal. Αυτά τα χρήματα θα πιστωθούν στο Paypal Balance, αυτό το γνωρίζω. Το θέμα είναι αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτά τα χρήματα για να πληρώσω ένα invoice από ebay. Υπάρχει κάποιος που να έκανε αυτό ακριβώς?
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Άρα -προς το παρόν- ο μόνος τρόπος να στείλει κάποιος ιδιώτης χρήματα μέσω Paypal είναι αν έχει κάποιον γνωστό στο εξωτερικό που μπορεί να του στείλει χρήματα.Nikolas είπε:μια χαρά μπορείς. Το έχω κάνει πολλές φορές (καθώς η σελίδα του εκδοτικού χρησιμοποιεί το paypal για πληρωμή)... Και έχω στείλει, και βάλει, και κάνει ότι θέλω με το Paypal account money (ΟΧΙ με χρήματα Ελληνικής τράπεζας).
Thanks SF για την απάντηση.Superfunk είπε:τα χρηματα που σου στελνουν στο paypal balance πιστωνονται σε λογαριασμο που αυτο τηρει στον πολιτισμενο δυτικο ελευθερο κοσμο (συγκεκριμενα στην Βank of America NY) ,ως εκ τουτου τα κανεις ΟΤΙ ΘΕΣ.
"To ξενο ειναι πιο γλυκο", δεν το εχεις ακουσει?pericles είπε:Ρε παιδια μια ερωτηση : εδω δεν υπαρχουν χορδες ;
"Our products are covered by our free 30-day money-back guarantee and our free 3-year warranty. Delivery to mainland Greece thomann costs 20 €, however any order over 298 € includes free shipping. All prices on this website include 23% VAT."Mistral είπε:Κρίμα. Για 1Ε πλήρωσες μεταφορικά! Δεν έπαιρνες καμιά πένα? ;D ;D![]()
αν ο ιδιωτης/επιχειρηση ειναι στην ΕΛΛΑΔΑ ναι θα σε αφησει,αν ΔΕΝ ειναι τοτε...τσουθα με αφησει ή τσου?
Αυτό πως ακριβώς γίνεται? Είναι "no questiοns asked" μέσω web banking? Είναι ποσό που αθροίζεται στο εβδομαδιαίο όριο των αναλήψεων?Superfunk είπε:...
παντως πλεον μπορεις να στελνεις ελευθερα με εμβασμα 500 το μηνα οπου θες.