Keyboard Shredding Journal by Georgios Zaimis: Part II

GZaimis

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Με χαρά, σας παρουσιάζω το 2ο μέρος μιας σειράς μου (ή ένα είδος ημερολογίου) με θέμα το shredding / jamming πλήκτρων πάνω σε guitar backing tracks... Το συγκεκριμένο κινείται κυρίως στον νεοκλασικό μέταλ.

Καλή ακρόαση!

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Κι εκεί που κόβεις εισιτήρια στο λαϊβάδικο πριν τη μέταλ συναυλία... βλέπεις τον GZaimis να κατεβαίνει στα σκαλιά... σκέφτεσαι "ΣΔΟΕ"... αλλά μέχρι να ρίξεις σύρμα

iu

ΧΡΠΑΑΑΦ! Σρεντίδια!

:D :D :D

Συμπαθέστατα, τα άκουσα και τα δύο ευχάριστα αν και δεν είμαι του μπαρόκ  ;D. Το κάνεις να φαίνεται απλό, χωρίς κόπο. Και οι ήχοι νομίζω ότι είναι μια χαρά για εκεί που θες να κινηθείς!

Μην αφήσεις τρία χρόνια μέχρι το επόμενο, ε;

Earendil είπε:
Κι εκεί που κόβεις εισιτήρια στο λαϊβάδικο πριν τη μέταλ συναυλία... βλέπεις τον GZaimis να κατεβαίνει στα σκαλιά... σκέφτεσαι "ΣΔΟΕ"... αλλά μέχρι να ρίξεις σύρμα ... ΧΡΠΑΑΑΦ! Σρεντίδια!
Χαχαχαχα! Τέλειο!  ;D Να'σαι καλά φίλε μου!

Μου θύμισες τον αγαπημένο μου πληκτρά, μόνο καλό μπορεί να είναι αυτό! Εξαιρετικό παίξιμο, ήχος και όλα πολύ ταιριαστά με το backing track.

Να μας ανεβάσεις κι άλλα!

Σωραιος George!
okay.gif
Βαρα....
rock_guitar.gif

BillTrantos είπε:
Μου θύμισες τον αγαπημένο μου πληκτρά, μόνο καλό μπορεί να είναι αυτό!
Bob Katsionis?

Earendil, BillTrantos και Waterfall-K σας ευχαριστώ πάρα πολύ για το θετικό σας feedback! Πράγματι, η κύρια επιρροή μου εδώ είναι ειδικά ο Κατσιώνης τον οποίο και θαυμάζω ιδιαίτερα.

Πολύ καλός.

Τις ολίγες παρατηρήσεις μου θα στις πει ο Αυτοκράτορας Joseph II.  :D ;D 8)

OMG  :o υποκλίνομαι

Απίστευτη σύνθεση απίστευτο παίξιμο.

RayDTutto είπε:
Πολύ καλός.

Τις ολίγες παρατηρήσεις μου θα στις πει ο Αυτοκράτορας Joseph II.  :D ;D 8)

Και εγώ αυτής της σχολής είμαι αλλά εδώ δεν διακρίνω shredder πολυλογία , οι ''πολλές'' νότες συνθέτουν έναν ταξιδιάρικο, νοσταλγικά αφαιρετικό πλουραλισμό.

Ανώτερο απο οτιδήποτε απο Bob Katsioni (όπου αναφέρεται ως επιρροή) έχω μέχρι τώρα ακούσει.

Έτσι, να μπαίνει τάξη λολ

Μπράβο Γεώργιε, πολύ το ευχαριστήθηκα!

Καλά παιξίματα και καλές δημιουργίες!!!

Κορυφαίος όπως πάντα ο Γιώργος. Το μόνο που μου προκαλεί απορία είναι το πώς καταφέρνεις και χειρίζεσαι το τριτον έτσι καλυμένο που είναι από το DX7ii FD. :)

αψεγάδιαστος Γιώργο... μπράβο κι από μένα...

ΥΓ. πλάκα πλάκα με ένα καλό reamp φαντάζομαι θα αρχίσουν να σκάνε προτάσεις και για καλοπληρωμένα "ghost guitar session"... ένας μαλιάς πιτσιρικάς θα χτυπιέται unplugged στην σκηνή, με σένα να τα χώνεις χαλαρά στα παρασκήνια... ;D

RayDTutto, Minoru, cos_dr, Spyros Delta, geodimitri, gvour, axtarmas και npap σας ευχαριστώ πάρα πολύ όλους σας για την υποστήριξη με τα σχόλιά σας! Το εκτιμώ πολύ!

RayDTutto είπε:
...Τις ολίγες παρατηρήσεις μου θα στις πει ο Αυτοκράτορας Joseph II.  :D ;D 8)

Μακάρι! Καλοδεχούμενο θα ήταν οπωσδήποτε! Πλάκα πλάκα σκέφτομαι μήπως η επόμενη μου κίνηση να θα είναι να πάρω κάποιο εξωτερικό rack μόνο για delay / reverb να πηγαίνει εκεί το σήμα στεγνό από τα εσωτερικά FX του synth.

Εξαιρετικό παίξιμο. Και εις άλλα εύχομαι

Ravaya σε ευχαριστώ πάρα πολύ, όπως και τον καθένα σας ξεχωριστά για την θετική "ανάδραση" (θα μπορούσαμε να μεταφράσουμε έτσι το feedback στα Ελληνικά;  ;D)!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back