Kenny Wayne Shepherd Stratocaster.

Νέστωρ Αποστολόπουλος

Nestoras

Sir
Πόντοι
363
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Δεν μ'αρέσει, αλλά κουβέντα να γίνεται.

12 λεπτά πριν, Nestoras είπε

Δεν μ'αρέσει, αλλά κουβέντα να γίνεται.

Oυτε εμένα.

Λείπει το ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ feature που θα την έκανε ΚΟΥΚΛΑ: Το BIG HEADSTOCK (που κάθε strat πρέπει να έχει κανονικά) χωρίς αΦτο άνθρακες ο θησαυρός.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Haha
Reactions: Nestoras
Oυτε εμένα.

Λείπει το ΣΗΜΑΝΤΙΚΌΤΕΡΟ feature που θα την έκανε ΚΟΥΚΛΑ: Το BIG HEADSTOCK (που κάθε strat πρέπει να έχει κανονικά) χωρίς αΦτο άνθρακες ο θησαυρός.

είχα την εντύπωση ότι το απεχθανόσουν

είχα την εντύπωση ότι το απεχθανόσουν

Αρ γιου Σουρ;

image.png

• Like
Reactions: johnps
Αρ γιου Σουρ;

ναι θυμάμαι παλιά που έβλεπα μια classic vibe και είχα φρικάρει με το headstock, μου είχες πει: αααα όλα κι όλα αυτό είναι το σωστό

Ενδιαφέρον, ο τύπος ύστερα από τόσα χρόνια πήγε από 12άρι radius (που είχαν οι προηγούμενες signature) κατευθείαν σε 7.25, ούτε καν 9.5. 

Και η Fender κυκλοφόρησε μια KWS Strat αμερικάνικη (κιθάρες φτιαγμένες στην Αμερική από μεξικανούς) αντί των προηγούμενων που ήταν μεξικάνικες (κιθάρες φτιαγμένες στο Μεξικό από μεξικανούς)

Last edited:
Ἔστι μὲν οὖν Αμερική καὶ το Μεξικόν.
Kαλό αλλά νομίζω καταλαβαινόμαστε τι θέλω να πω.

Αλλιώς μην ξανακούσω για αμερικάνικη fender αλλά για ηνωμενοπολιτειοαμερικανική ?

Με αυτά τα inlays το μπράτσο μοιάζει αντικατάσταση. Στο συγκεκριμένο κλιπ δεν έπαθα με τον ήχο αλλά αν θέλετε να ακούσετε σοβαρό ήχο και παίξιμο από τον Shepherd, να ακούσετε το Goin' Home του 2014.

Οι Ιάπωνες ανέκαθεν ήξεραν καλύτερα να φτιαΝουν χλιδατες strat , ή το κανεις ολοκληρωμένα ή δεν το κάνεις

image.png

• Like
  • Ευχαριστώ
Reactions: rgxinap and ekim
Ομολογώ ότι δεν έχω ''ψάξει'' πολύ τον συγκεκριμένο, και τον γκούγκλαρα χτες και διαπιστώνω ότι το επίθετο της γυναίκας του είναι... Gibson ?

• Haha
Reactions: Superfunk
Screenshot 2020-09-16 at 5.47.11 PM.png Το μικρό headstock μου φαίνεται καλύτερο, το μεγάλο μου φαίνεται κάπως υπερβολή.

• Haha
Reactions: Superfunk
Οπτικά όχι του γούστου μου, αλλά έχει χαρακτηριστικά custom shop σε ελκυστική (νομίζω και αυτή) τιμή, όπως και η tele του Mason σε άλλο θρεντ.

Chambered Ash body(!), Translucent(!) sonic blue, μανίκι με binding & blocks, 7¼" με 2100 τάστα, graphtec saddles, custom voiced pickups. Βρίσκω εξαιρετικά τα features και μοιαζει να έγινε μια σχετική δουλειά στο σχεδιασμό, όχι απλά παραγωγή ρέπλικας μιας κιθάρας που ήδη παίζει ο Kenny Wayne Hanson...εεε...  Shepherd ήθελα να πω.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα