Ναι, για την ομορφιά του το παίρνουν όλοι... :-Xsoundmagic είπε:Ναι για αυτό βλέπεις πάτωσε ο KPA και σίγησαν τα φόρα... αχαχααχ
Με 2.000Ε παίρνεις ΚΑΙ αυτό το κουτί ΚΑΙ ένα κανονικό λαμπάτο! ;Dmariostz είπε:Ειναι ισως αρκετα καλο μεν αλλα απροσιτο λογω τιμης δε. Αν ειναι δωσω 2000 γιαυτο το κουτι καλυτερα να παρω εναν κανονικο λαμπατο.
Δικιο εχεις. Τοσο περιπου κανει το αλλο αντιστοιχο μαραφετι το Axefx. Αυτο αποτι ειδα γυρω στα 1300 παιζει. Αλλα και παλι δε με πειθει...προτιμω να παρω εναν ENGL που λεει ο λογος να πουλαμε και λιγο μουρη.gdevelek είπε:Με 2.000Ε παίρνεις ΚΑΙ αυτό το κουτί ΚΑΙ ένα κανονικό λαμπάτο! ;D
Για πουλ' μουρ' μονο...mariostz είπε:Δικιο εχεις. Τοσο περιπου κανει το αλλο αντιστοιχο μαραφετι το Axefx. Αυτο αποτι ειδα γυρω στα 1300 παιζει. Αλλα και παλι δε με πειθει...προτιμω να παρω εναν ENGL που λεει ο λογος να πουλαμε και λιγο μουρη.
Παντως για να μην το αδικουμε οι προσομοιωσεις του ειναι απιστευτες!
Και γιατί να το κάνεις αυτό? Λάθος μηχάνημα!treloagori είπε:ξερει κανεις την συνδεσμολογια του kemper για να χρησιμοποιηθει σαν εφφεδιερα μπροστα απο τον ενισχυτη?
Πούλα το, δεν κάνει για 'σέναpanorios είπε:Σήμερα το πρωί έφτασε, λίγο πριν την φλεγμονή στους τένοντες είπα να σας πω τα αρνητικά, αφού τα θετικά λίγο πολύ έχουν ειπωθεί .
1. Αργεί να ανοίξει ,πολύ, τα windows 8 εκκινούν γρηγορότερα στο λάπτοπ .
2. Ο τι έχω ηχογραφήσει μέχρι σήμερα είναι άχρηστο, τελείως ,για πέταμα.
3. Φοβάμαι να κοιμηθώ το βράδυ μην βγούνε τα πράσινα ανθρωπάκια από μέσα .
Με το τελευταίο firmware η εκκίνηση βελτιώνεται σημαντικά! Όπως και να 'χει και λαμπάτο να έχεις πάλι περιμένεις ένα 5λεπτο για να ζεσταθούν οι λάμπες οπότε...φιλε μου κατι δεν κανεις σωστα το μηχανημα σκοτωνει...το ειχα και το χρησιμοποιουσα με ενα magnum 44 class d τελικο δηλαδη και σκοτωνε...σιγουρα πρεπει να το ρυθμισεις αναλογα με το που παιζεις και που το εχεις καρφωσει...εχει καποιους ηχους στη μνημη με βαση συγκεκριμενη κιθαρα καμπινα κλπ....ειναι απιστευτο μηχανημα και εγω ειχα φορτωσει 2000 ηχους ενταξει κανει 2-3 λεπτακια να φορτωσει δεν εγινε και κατι...κατι δεν κανεις καλα...
Όχι γιατί έχει εξ αρχής γράψει πως θα αναφερθεί στα αρνητικά του μηχανήματος και μόνο.metalmike είπε:Όσο για το 2ο, απ' ότι κατάλαβα δεν εννοεί πως δεν έχει καλό ήχο, αντιθέτως, ότι επειδή έχει τόσο καλό ήχο, ότι έχει ηχογραφήσει με άλλον εξοπλισμό μέχρι να το πάρει είναι για πέταμα...αν κατάλαβα σωστά δηλαδή...
Ειναι πολυ sci-fi για τα γουστα μου η οψη του, βεβαια αυτο ειναι υποκειμενικο!panorios είπε:3. Φοβάμαι να κοιμηθώ το βράδυ μην βγούνε τα πράσινα ανθρωπάκια από μέσα .