Τι εννοείς;Να ακούς μυρίζοντας,ας πούμε; ;DReborn είπε:το θέμα είναι μήπως γίνουν και.... κενοτομίες όχι σε θέμα modelling αλλά και στο ευρύτερο θέμα "ήχος"!! κάτι πχ που δεν έχουμε ξαναακούσει η δεν έχουμε επιχειρήσει να ακούσουμε!!!
Για αρχή γέλα,γιατί έκανα καλαμπούρι,και μετά πες μου και τί εννοεις στην πραγματικότητα...Reborn είπε:θες να απαντήσω πραγματικά η να γελάσω?
Σωστό αυτό. Ήδη ο Kemper έχει δηλώσει ότι θα προχωρήσει σύντομα σε κάποιες μορφές "fusion" χροιών διαφορετικών ενισχυτών, κάτι που θα γίνεται δυναμικά. Δεν θυμάμαι αν ο Cliff είχε κάτι ανάλογο στα σκαριά (αλλά και να μην είχε, θα το κάνει!Reborn είπε:το θέμα είναι μήπως γίνουν και.... κενοτομίες όχι σε θέμα modelling αλλά και στο ευρύτερο θέμα "ήχος"!! κάτι πχ που δεν έχουμε ξαναακούσει η δεν έχουμε επιχειρήσει να ακούσουμε!!!
Kυρίως στον καλλιτέχνη...έχω δεί (και) καταπληκτικές φωτογραφίες με iPhone και αισχρές με Haselblad...The Genius Loci είπε:Όπως φωτογραφίες βγάζεις και με ένα iPhone (με μέγεθος αισθητήρα όσο το κεφάλι ενός σπίρτου) και με μια Haselblad (με μέγεθος αισθητήρα όσο ένα πακέτο τσιγάρα). Αλλά κάποια διαφορά δε νομίζεις ότι θα υπάρχει;![]()
Μα και βέβαια, τα μεταξωτά βρακιά, κλπ. ;D ;Dmarathon είπε:Kυρίως στον καλλιτέχνη...έχω δεί (και) καταπληκτικές φωτογραφίες με iPhone και αισχρές με Haselblad...
Επειδή έχω διαβάσει τα άρθρα σου για το G3...συμφωνώ μαζί σου
Για ξαναδώσε link σήμερα που είναι Παρασκευή... ;D ;DThe Genius Loci είπε:Αν έμπαινες στον κόπο να ακούσεις και κομμάτια μου που έχουν ηχογραφηθεί (και) με το G3, θα συμφωνούσες ακόμα περισσότερο μαζί μου. Αλλά τζάμπα τα γράφω μου φαίνεται...:
;D ;D
Θα σε παρότρυνα να κάνεις μία βόλτα στο site του Pat Metheny και να ερευνήσεις το έργο του τα τελευταία 10 χρόνια...IraklisZS είπε:Στη φάση που βρισκόμαστε οι μόνοι που ζητάνε το διαφορετικό είναι οι μηχανικοί των εταιριών οι οποίοι ομως δε ξέρουν να παράγουν τέχνη.
ελπίζω να κάνω λάθος
Eάν πρόλαβες σε 5 λεπτά να δείς τα 10 χρόνια του...σίγουρα έχουμε διαφορετικές ερμηνείες.IraklisZS είπε:μα δηλαδη εσυ πιστευεις πως ο pat metheny εχει αλλάξει τα δεδομένα σε κάτι?