- Πόντοι
- 338
Sorry για το Bump, αλλά μήπως το δει και κάποιος άλλος που ξέρει να απαντήσει.
Έχοντας βέβαια και αυτή την απάντηση υπόψιν μου.WilliamSats είπε:1) Τα πουλάω "όλα" (ενισχυτές, πετάλια κλπ...λέμε τώρα) και παίρνω αυτό?
2) Αν παίξω σε ένα τελικό όπως ο Marshall 8008 (2X80W transistor) με μία 2Χ12" καμπίνα θα έχω τον ήχο που κάνει profiling ή μετά και πάλι, από τελικό σε τελικό ή από τελικό σε direct θα παίζουν διαφορές, οπότε θα πρέπει να κάνω και το ανάλογο tweaking για κάθε τέτοιο Setup?
3) Το κομμάτι με τα πετάλια δεν το πολυκατάλαβα διότι δεν διευκρίνιζε αν είναι μόνο τα πετάλια/εφέ που έχει μέσα ή αν κάνει και profiling σε πεταλάκια?
4) Δεν πρόσεξα κάπου να λέει πόσες θέσεις μνήμης έχει για ενισχυτές, any help?
5) Και μετά τι θα κάνω όταν το πάρω? Ε? Θα γυρνάω από συναυλία σε συναυλία, θα τρυπώνω backstage στο soundcheck και θα ρωτάω "Συγγνώμη, μήπως μπορώ να σας τον "καρφώσω" για ένα λεπτάκι?" ;D ;D Έτσι για να μαζεύουμε και real thing artist presets![]()
6) Γρηγόρη για πες, είναι καλύτερα να κάνεις profiling απ'το direct ή με μικρόφωνο απ'την καμπίνα (οπότε και θα πρέπει να βάλεις τον ενισχυτή σε booth φαντάζομαι)? Τι διαφορές έχουν?
2. Αν κουμπώνεις σε εξοπλισμο που δεν χρωματίζει (και αυτό είναι το λογικό σενάριο), θα πάρεις ό,τι περιμένεις να πάρεις
5. Εγώ θα περίμενα να κατεβάσω έτοιμα προφίλ από το δίκτυο, ήδη υπάρχουν διαθέσιμα αρκετά