- Πόντοι
- 6
Το χω δει κι εγω το μαραφέτι τούτο στου Θωμά γύρω στα 97€ νομίζω. Αυτό μπορείς να το συνδέσεις κατευθείαν σε καμπινα σωστά; Παίζει άλλος τρόπος να χρησιμοποιήσεις μια καμπίνα, χωρίς κεφαλή και χωρίς να την κάνεις επιπλάκι;
Σωστό είναι, εκτός αν έχεις περίεργο διακόπτη (που δε νομίζω)bihlas87 είπε:Mια γρήγορη off-topic ερωτησούλα μιας και 'συχνάζουν' σχετικοί σε αυτό το θέμα.
Είχα αποσυναρμολογήσει πρίν καιρό ενα ενισχυτάκι μπάσου και δεν θυμάμαι πως
συνδέονται τα καλώδια στον διακόπτη (πλαστικός με 4 επαφές). Μπλέ και καφέ
το καλώδιο ρεύματος, κόκκινο και μαύρο ο μετασχηματιστής.
Σωστά είναι έτσι ή πρέπει να αντιστρέψω κάτι?
Conception είπε:Το χω δει κι εγω το μαραφέτι τούτο στου Θωμά γύρω στα 97€ νομίζω. Αυτό μπορείς να το συνδέσεις κατευθείαν σε καμπινα σωστά; Παίζει άλλος τρόπος να χρησιμοποιήσεις μια καμπίνα, χωρίς κεφαλή και χωρίς να την κάνεις επιπλάκι;
Ναι, πολύ πιθανό. Αν και 22W δε χρειάζονται και καμιά σοβαρή ψύκτρα, αρκεί το μεταλλικό κουτί, οπότε γίνεται και με ένα απλό TDA.Sottos είπε:Πολύ ωραίες ιδέες για diy πεταλο-κεφαλή αλλά πιστεύω ότι η EHX υλοποίησε κάποιο class D (ή class T) κύκλωμα ενισχυτή ώστε να ΜΗΝ χρειαστεί ψύκτρες, μεγάλο τροφοδοτικό κλπ. Δείτε το παρακάτω:
http://beavishifi.com/projects/LetsBuildAnAmplifier/
Mε συγχωρείς...αλλά γιατί ψευδίζεις?Elixir είπε:εχει πεσε σε κανεναν απο σασ στα χερια τοθ να μασ πει καμια γνωμη?