Κατι για το paypal

Subfire

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Guys,

εχω ενα μικρό υπόλοιπο στον λογαριασμό μου στο paypal και θέλω να στείλω ενα ποσό σε μια εταιρία κάνοντας send money. Το paypal θα μου χρεώσει κατευθείαν την κάρτα ή πρώτα θα πάρει το υπόλοιπο απο τον λογαριασμό?

Αν όχι θα πρέπει να κάνω withdraw funds και να μου χρεώσει ενα ευρώ?

Σε τι θα πληρώσεις? Εννοώ ευρώ, Δολάρια κτλ...

σε δολλάρια...στο παυπαλ εχω 21$=14ευρώ και πρέπει να στείλω 63$=45ευρώ

Πρωτα θα παρει το ποσο που βρισκεται στο balance του paypal και αν αυτα δεν φτανουν μετα θα χρεωσει την συνδεδεμενη με το ppal πιστωτικη σου.

fenderiarhs είπε:
Πρωτα θα παρει το ποσο που βρισκεται στο balance του paypal και αν αυτα δεν φτανουν μετα θα χρεωσει την συνδεδεμενη με το ppal πιστωτικη σου.
+1

Απλά για να γίνει αυτό πρέπει να έχεις μετατρέψει το balance στο νόμισμα που θέλεις να πληρώσεις (Για Λίρες Αγγλίας το κάνει αυτόματα). Στην περίπτωση σου αφού το υπόλοιπο σου είναι σε δολάρια ισχύει ότι ανέφερε ο fenderiarhs ποιο πάνω

Currency Balance

Euro (Primary): €0.00 EUR

U.S. Dollar: $21.81 USD

Current Total in EUR: €14.38 EUR

και όπως είπα θέλω να στείλω δολάρια.ο λογαριασμός της τράπεζας είναι σε ευρώ.αν κατάλαβα καλα μπορώ να στείλω χωρίς να κάνω τπτ;ρωτάω επειδή μπερδέυτηκα λίγο με το μήνυμα του fenderiarh...

Όταν θα πας να στείλεις τα λεφτά θα σου έχει κάποια funding options. Εκεί θα λέει ότι παίρνει $21.81 από το Balance σου και τα υπόλοιπα τα χρεώνει στην κάρτα σου

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα