Κάτι στραβό συμβαίνει εδώ?

• Thread starter Thread starter VangelisV
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 18K
V

VangelisV

Guest
  Έπεσα πάνω σ' αυτό το κομματάκι (αδιάφορο και μετριότατο για μένα) στη live έκδοσή του. Κάπου εκεί στο 3:25 περίπου ξεκινάει το "σόλο" του ο κιθαρίστας και με πιάνουν τα γέλια όχι τόσο για το κακό τεχνικά και ανέμπνευστο παίξιμο όσο για τις αυτιστικές κινήσεις του που μου φάνηκαν πολύ δήθεν, ότι και καλά το ζει το σόλο, είναι σε έκσταση κλπ κλπ. Στη συνέχεια το γέλιο μου έγινε νευρικό αλλά άντεξα ως το τέλος.

Και αποφασίζω να κατέβω στα σχόλια για να δω και άλλους να συμφωνούν μαζί μου. Ω μα τι έκπληξις. "Τέλειο", "θεος", "guitar hero" "μου έλιωσε το μυαλό" "εναν πυροσβεστήρα για το παιδί" και άλλα τέτοια παρόμοια.

Μήπως είμαι εγώ λάθος? μήπως έχω υψηλά στάνταρ? μήπως οι άλλοι έχουν πλέον χαμηλά στάνταρ?

Για το παίξιμο δε μπορώ να πω εγώ προσωπικά κάτι, το παλικάρι παίζει πολύ καλύτερα από μένα.

Τώρα όλο το υπόλοιπο style και καλά "bring back the 70s", κλπ είναι λίγο έως πολύ γελοίο, αλλά τους δίνει και τρώνε, οπότε πάλι πάσο.

Ο ένας από αυτούς παίζει ξυπόλητος.

Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;
Δεν το είχα προσέξει. Και ο Gillan το έκανε αυτό μέχρι που βγήκε σε ένα stage που έκαιγε από τον ήλιο και έφυγε πίσω χοροπηδώντας

Ian [Gillan], you normally play barefoot, but not here – was it too cold for you out there? 
IG: That all stopped a while back during a gig in Singapore. The metal stage had been baking in the sun for hours, and when I stepped out on it I singed my feet. I was hopping about like a cat on a hot tin roof – so never again.

Mια χαρά το βρήκα. Εμένα de με αφορά το πώς τη βρίσκει και τι φοράει ο καθένας πάνω στη σκηνή. We only live once. Ο πιτσιρικάς έχει ηχάρα, πολύ ωραίο feel, πολύ έξυπνα one-guitar-band παιξίματα. Το σόλο μπορεί να ήταν κάπως, αλλά είχε ψυχή. (δεν μπόρεσα να πάω πιο κάτω, βαρέθηκα). Έχω ακούσει πολύ χειρότερα από πολύ καλυτερους κιθαρίστες live. 

Ειδα ενα (κακο) οπτικοακουστικο παντρεμα zeppelin και acdc.

Το σολο μια χαρα ειναι. Και η σκηνικη τους παρουσια τελεια για το φεστιβαλ των Ματαλων σε λιγο καιρο...

Οκ, νομίζω οτι κουλοί δεν υπάρχουν, είναι θέμα επιλογών, σήμερα το κάθε πιτσιρίκι μπορεί μόνο με youtube -αυτοδίδακτος δηλ- σε 5 χρόνια να παίζει καλύτερα απο όλους τους "Θεούς" του 70.  Ο συγκεκριμένος είναι προβλέψιμος, αλλά νομίζω αυτο επιδιώκει. Υπήρχαν και πιο προοδευτικές μουσικάρες το 70 που δεν ήταν τόσο κλισέ.

To συγκεκριμενο γκρούπ ειναι ισως ο πρωταθλητης σε αριθμο haters και αυτο εχει να κανει με το ποσο απροκαλυπτα περιφερουν εαυτους ως μια εντελως ανεμπνευστη κοπια των led zeppelin κ λιγοτερο με το ποσο ποζερας ειναι ο κιθαριστας ο οποιος δεν ειναι κ τοσο τραβηγμενος, το hair metal η κ αλλοι μας εχουν δωσει πολυ μεγαλυτερους θεατρινους.

Μια χαρά το βρήκα κι εγώ το σόλο. Έχει και πρασινίλα αλλά ας σκεφτούμε ότι ο πιτσιρικάς παίζει 6 λεπτά ζωντανό σόλο τρέχοντας πάνω κάτω. Είναι μάλλον αδύνατο να είναι άψογο τεχνικά, όποιος κι αν έπαιζε εδώ που τα λέμε. Περί κινήσεων κλπ. επίσης μια χαρά το βρίσκω. Νέα παιδιά είναι, παίζουν τη μουσική που γουστάρουν μπροστά σε μεγάλο κοινό, επιβάλλονται και τα καραγκιοζιλίκια. Btw η μπάντα αυτή χαίρει μεγάλης επιτυχίας και αναγνώρισης στο αμέρικα, τους αποκαλούν νέους ζέπελιν κλπ. Προσωπικά μου αρέσουν και είναι και μικροί που σημαίνει ότι έχουν άφθονο χρόνο για βελτίωση αν συνεχίσει να πέφτει δουλειά και δεν το ρίξουν στο σταριλίκι.

Τα παιδια ειναι γυρω στα 20χρ,ζουν το ονειρο τους,εβγαλαν δισκους τους εχει πιασει στο στομα του ο πλαντ οποτε μηπως εχουν το δικαιωμα να εχουν το συγκεκριμενο ατιτιουντ?λεω εγω τωρα!

ΟΚ ξερουμε οτι ειναι "επηρεασμένοι" πολυ απο Zeppelin.

Επι της εικαιριας εχετε δει τον Page να παιζει καλυτερα? που επαιζε και σε μια world class band, οχι στους αμφιλεγομενους φλιτ.

Εμενα μαρεσε. (και ο παλαιος και ο νεος)

Περι ορεξεως

παντρεμα zeppelin και acdc.
Zepp και Free

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
μετα βιας αντεξα 4 λεπτα..Ενταξει ειναι μικρα παιδια . Δεν μπορουμε να εχουμε απαιτησεις επαγγελματιων..

Θα μου πεις κ ο Page στα 20+ και το εσκιζε το ταυρακι...

Anyway,.

Kατι που τελευταια μου ειχε κανει εντυπωση κ μιας κ συζητηταμε με "κατι παει στραβα" ειναι κατι που δεν περιμενα απο μουσικους τετοιου ευρους {μιλαω για τον Οζ}

Εκει στο 0.20 παιζει ενα θεματακι στην κιθαρα που δεν ξερω τι σκεφτεται αλλα για μενα ειναι εξω..Ακουγεται σαν να τραβαει πισω το κομματι και το κανει καθε φορα που παιζει το συγκεκριμενο θεμα.

σορρυ αν κανω highjack to θεμα Βαγγελη μου.

Ακουγεται σαν να τραβαει πισω το κομματι και το κανει καθε φορα που παιζει το συγκεκριμενο θεμα.
Και ειναι ωραιο ?

Εμενα δεν μαρεσε καθολου ο ηχος του Patitucci στο σολο του στο 4' και μετα, Σαν χαλασμενο ακουγεται.

Περι ορεξεως και παλι

Και ειναι ωραιο ?

Περι ορεξεως και παλι
το ακους κ εσυ?

Νομιζω οτι τους κανει κ νιωθουν περιεργα.Εμενα σιγουρα με εκανε..

.Ισως ηταν λανθασμενη επιλογη μουσικων..{Patittuci - Colauita}
Iσως με κανα Guiliana κλπ...αυτο περναγε καλυτερα..

το ακους κ εσυ?

Νομιζω οτι τους κανει κ νιωθουν περιεργα.Εμενα σιγουρα με εκανε..
Φυσικα, αλλα ειπα οτι εμενα μ'αρεσει

Και φυσικα, ετσι θελει να ειναι. Δεν το κανει απο λαθος. Το κανει εξαλλου  tutti με τα πληκτρα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back