V
VangelisV
Guest
Έπεσα πάνω σ' αυτό το κομματάκι (αδιάφορο και μετριότατο για μένα) στη live έκδοσή του. Κάπου εκεί στο 3:25 περίπου ξεκινάει το "σόλο" του ο κιθαρίστας και με πιάνουν τα γέλια όχι τόσο για το κακό τεχνικά και ανέμπνευστο παίξιμο όσο για τις αυτιστικές κινήσεις του που μου φάνηκαν πολύ δήθεν, ότι και καλά το ζει το σόλο, είναι σε έκσταση κλπ κλπ. Στη συνέχεια το γέλιο μου έγινε νευρικό αλλά άντεξα ως το τέλος.
Και αποφασίζω να κατέβω στα σχόλια για να δω και άλλους να συμφωνούν μαζί μου. Ω μα τι έκπληξις. "Τέλειο", "θεος", "guitar hero" "μου έλιωσε το μυαλό" "εναν πυροσβεστήρα για το παιδί" και άλλα τέτοια παρόμοια.
Μήπως είμαι εγώ λάθος? μήπως έχω υψηλά στάνταρ? μήπως οι άλλοι έχουν πλέον χαμηλά στάνταρ?
Και αποφασίζω να κατέβω στα σχόλια για να δω και άλλους να συμφωνούν μαζί μου. Ω μα τι έκπληξις. "Τέλειο", "θεος", "guitar hero" "μου έλιωσε το μυαλό" "εναν πυροσβεστήρα για το παιδί" και άλλα τέτοια παρόμοια.
Μήπως είμαι εγώ λάθος? μήπως έχω υψηλά στάνταρ? μήπως οι άλλοι έχουν πλέον χαμηλά στάνταρ?