Καθαρισμός Χάλκινων Κρουστών Οργάνων ?

Angelos

Μέλος
Πόντοι
36
Εχω κάτι Θιβετιανά μπωλ και άλλα μπρουτζινα κρουστά που είναι εξαιρετικά βρώμικα.

Υπάρχει κάποια δοκιμασμένη και ασφαλής λύση για να τα καθαρίσω ?

Μπάνιο με καυτό νερό να μαλακώσει η πατίνα και μετά τρίψιμο με μπράσο.

Τα μπρούτζινα είναι περίπτωση "στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν..."

Πρέπει να υπάρχουν κάτι κεφαλές Dremel για κάτι τέτοια νομίζω αν θες να αποφύγεις το βαρβάτο τρίψιμο.

Κάποτε είχε βγει μια διαφήμιση με 1 καθαριστικό που με 1 πέρασμα καθάριζε κάτι ασημικά. Αν το βρω θα σου πω

Καμιά γνώμη για γυάλισμα πιατινιών :?:

Είχα πάρει ένα γυαλιστικό για όλων των ειδών τα μέταλλα, αλλά μου τελείωσε και λέω μήπως υπάρχει κάτι πιο εξειδικευμένο για πιατίνια! Η άλλη αλοιφή που είχα έκανε τρομερή δουλειά (ήθελε ποοοολύ τρίψιμο βέβαια), αλλά μετά (ειδικά τις πρώτες μέρες) οι δαχτυλιές γίνονταν διπλάσιες από πριν! :lol:

Γι' αυτό ρωτάω... Κάτι που να γυαλίζει και να κρατάει για αρκετό καιρό...??

Mετά το γυάλισμα πέρνα όλα τα πιατίνια σου με διάφανο μανο, αυτό που βάφουν τα νύχια. Δεν πρόκειται να ξαναχρειαστούν ποτέ γυάλισμα. Μη γελάτε ρε, το ίδιο κάνω στα ασημένια σκουλαρίκια μου (ναι, είμαι αλήτης) και δεν μαυρίζουνε ποτές.

Αυτό δεν τα κάνει να "σβήνουν" πιο γρήγορα;;;

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Λογικά ναι, θα κάνει και λιγότερη φασαρία ο τουμπανιέρης! ;)

Σωστός!

Φαντάζομαι ήδη ένα προβληματισμένο ντράμμερ πριν το live:

"Αχ καλέ τι χρώμα να βάλω στα πιατίνια? Έχω ένα φοβερό κόκκινο αλλά μήπως να τα κάνω γαλλικό μανικιούρ???"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

πω ρε γαμώτο,ξεφτιλιστήκαμε οι drummer εντελώς.εκτός οτι το γυαλίζουμε το πιατίνι,το βάφουμε κιόλας

Σωστός!
Φαντάζομαι ήδη ένα προβληματισμένο ντράμμερ πριν το live:

"Αχ καλέ τι χρώμα να βάλω στα πιατίνια? Έχω ένα φοβερό κόκκινο αλλά μήπως να τα κάνω γαλλικό μανικιούρ???"

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
axaxaxaxaxaxaxaxa :lol: :lol: :lol: :lol:

Αφασία!

Πίσω στο θέμα μας... Δε θέλω να σβήνει πιο γρήγορα όμως! Και δεν ρισκάρω να αλλάξει ο ήχος τους... :?

Μπορεί και να μην ισχύει το "σβήσιμο" υποθέσεις κάνω... καλύτερα να το δοκιμάσεις σε κανένα φτηνό ή παλιό πιατίνι τη μέθοδο του μανικιούρ να διαπιστώσεις αν επηρεάζει :wink:

Αν μη τι άλλο θα έχεις μετά ένα πολύ εμφανίσιμο και ψαρωτικό πιατίνι 8)

Μπορεί και να μην ισχύει το "σβήσιμο" υποθέσεις κάνω... καλύτερα να το δοκιμάσεις σε κανένα φτηνό ή παλιό πιατίνι τη μέθοδο του μανικιούρ να διαπιστώσεις αν επηρεάζει :wink:
Αν μη τι άλλο θα έχεις μετά ένα πολύ εμφανίσιμο και ψαρωτικό πιατίνι 8)
Ναι, μάλον αυτό θα κάνω, αλλά...

...

...

σνιφ, σνιφ... Μυρίζει καμένο... :lol: :lol: :lol:

Ρε drummer-boy ελα σπίτι μου να κανουμε μανικιουρ στο παλιό μου αθλιο πιατινι που δεν σταματαγε ποτε....ΤΟ θυμασαι....Κουκλί θα το κανουμε...(δεν σου κανω πλακα...να το επιδιώξουμε...)

Μέσα Nemo! Αν και αυτή τη μυρωδειά από τα μανο και τα σχετικά δεν την μπορώ, αλλά τι να κάνουμε?

Χιχι..!

Δεν θα αντέχω θα τη πω την κακία μου!

Ρε παιδιά πάρτε και κανένα ασετόν..μπας και σας χρειαστεί!! ¶ντε βρε και καντε κ τίποτα σχηματάκια... :wink:

Ναι, παρακαλώ κάντε το. Και όταν αρχίσετε να βερνικώνετε τα πιατίνια με μανό, παρακαλώ καταγράψτε τη διαδικασία σε video, ως παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές drummer. :lol:

Την θυμάστε την διαφήμιση με το νόμισμα?

Σιλικ κάτι το λενε το προϊόν.

Τα ψέκασα με αυτό, μετά τα έπλυνα με ζεστό νερό και τα στέγνωσα.

Και είναι σαν καινούργια

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back