- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 373
- Ιδιότητα
- Πλήκτρα
Βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον βίντεο για τις αντιλήψεις και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσε η Κάτια. Το ξέρω ότι οι πιο πολλοί δεν την συμπαθείτε, αλλά τι να κάνουμε;
Πλάκα κάνεις...Το ξέρω ότι οι πιο πολλοί δεν την συμπαθείτε
10 ώρες πριν, trolley είπε
Βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον βίντεο για τις αντιλήψεις και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσε η Κάτια. Το ξέρω ότι οι πιο πολλοί δεν την συμπαθείτε, αλλά τι να κάνουμε;
Δυσκολεύομαι να λογίσω ως ''σοβαρό συνομιλητή μουσικό'', άνθρωπο που δεν συμπαθεί ή δεν καταλαβαίνει το μεγαλείο της Bush στη μουσική γενικότερα. Όσο ακραίο κι αν ακούγεται αυτό.
Το ξέρω ότι οι πιο πολλοί δεν την συμπαθείτε, αλλά τι να κάνουμε;
Ποιο είναι το τρίτο; (σ.σ. ξέρω... very poor choice of words, αλλά το ρισκάρω).Με 3 (τουλάχιστον) αριστουργηματικά LP?
1)Hounds ...Ποιο είναι το τρίτο; (σ.σ. ξέρω... very poor choice of words, αλλά το ρισκάρω).
Μη με κακίσεις, έχω εδώ και χρόνια το Sensual world και δεν το έχω ακούσει ακόμη. ?Εγώ, ως εξής:
1) The Dreaming
1) Hounds Of Love
2) Οποιοδήποτε από τα άλλα
?
Διακρίνω ένα ισχυρό ένστικτο επιβίωσης...έχω εδώ και χρόνια το Sensual world και δεν το έχω ακούσει ακόμη. ?
To +1 πήγαινε για την κομματάρα ?Ξέρω ότι θα σε τσιγκλήσω αλλά ο τελευταίος κύκλος ήταν για μένα, τόσο ασύλληπτα κακός που δεν μπόρεσα καν να τον τελειώσω. Αισθανόμουν σχεδόν φυσικό πόνο προσπαθώντας να τον δω.