Kate Bush

Trolley

Computer Tech
Λύσεις
1
Πόντοι
373
Ιδιότητα
  1. Πλήκτρα
Βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον βίντεο για τις αντιλήψεις και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσε η Κάτια. Το ξέρω ότι οι πιο πολλοί δεν την συμπαθείτε, αλλά τι να κάνουμε;

Το ξέρω ότι οι πιο πολλοί δεν την συμπαθείτε
Πλάκα κάνεις...

Λατρεύουμε όμως, καθότι μεταξύ άλλων επένδυσε μουσικά τη μεγάλη λατρεία (που αναμένουμε εναγωνίως το grande φινάλε).

10 ώρες πριν, trolley είπε

Βρήκα αυτό το πολύ ενδιαφέρον βίντεο για τις αντιλήψεις και τον εξοπλισμό που χρησιμοποιούσε η Κάτια. Το ξέρω ότι οι πιο πολλοί δεν την συμπαθείτε, αλλά τι να κάνουμε;

1. Ευχαριστούμε για το βίντεο.

2. Δυσκολεύομαι να λογίσω ως ''σοβαρό συνομιλητή μουσικό'', άνθρωπο που δεν συμπαθεί ή δεν καταλαβαίνει το μεγαλείο της Bush στη μουσική γενικότερα. Όσο ακραίο κι αν ακούγεται αυτό.

Δυσκολεύομαι να λογίσω ως ''σοβαρό συνομιλητή μουσικό'', άνθρωπο που δεν συμπαθεί ή δεν καταλαβαίνει το μεγαλείο της Bush στη μουσική γενικότερα. Όσο ακραίο κι αν ακούγεται αυτό.

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες διότι έχουμε εκλεκτό μέλος και φίλο που δε τη γουστάρει. Εγώ, βέβαια, είμαι στον αντίποδα, δηλαδή θα την παντρευόμουνα.

?

• Haha
  • Συμφωνώ
Reactions: Nestoras and fatalv
Το ξέρω ότι οι πιο πολλοί δεν την συμπαθείτε, αλλά τι να κάνουμε;

Ειναι φυσικα τεραστια μουσικος και τραγουδιστρια και συνθετης. Απλα δεν μου αρεσει η μουσικη της (οπως δεν μου αρεσει π.χ. ο Σοπεν ο οποιος ειναι και αΦτος τεραστιος), οντως οπως λεΓει και ο @fatalv πρεπει να εισαι πσιΛοκαραγκιοζης αν ισχυριστεις οτι ειναι αμΠαλη ή αταλαντη ή χαλια μαΒρα (για να θυμηθουμε και τα παλαια ?)    

• Like
Reactions: fatalv and Trolley
Ποιο είναι το τρίτο; (σ.σ. ξέρω... very poor choice of words, αλλά το ρισκάρω).
1)Hounds ...

2)Kick ...

3)The Dreaming.

Να υποθέσω τα 2 πρώτα είναι τα στάνταρντ.

Εγώ, ως εξής:

1) The Dreaming

1) Hounds Of Love

2) Οποιοδήποτε από τα άλλα

?

• Like
Reactions: Nestoras

Ξέρω ότι θα σε τσιγκλήσω αλλά ο τελευταίος κύκλος ήταν για μένα, τόσο ασύλληπτα κακός που δεν μπόρεσα καν να τον τελειώσω. Αισθανόμουν σχεδόν φυσικό πόνο προσπαθώντας να τον δω. 

Εγώ, ως εξής:

1) The Dreaming

1) Hounds Of Love

2) Οποιοδήποτε από τα άλλα

?
Μη με κακίσεις, έχω εδώ και χρόνια το Sensual world και δεν το έχω ακούσει ακόμη. ?

Ξέρω ότι θα σε τσιγκλήσω αλλά ο τελευταίος κύκλος ήταν για μένα, τόσο ασύλληπτα κακός που δεν μπόρεσα καν να τον τελειώσω. Αισθανόμουν σχεδόν φυσικό πόνο προσπαθώντας να τον δω. 
To +1 πήγαινε για την κομματάρα ?

Κοίτα ο τελευταίος κύκλος (προτελευταίος επί της ουσίας) είχε τα ups and downs του και ως είθισται είναι κύκλος προετοιμασίας για το μέγα φινάλε. Πάντως είχε τις "στιγμές" του, με ΙΜΗΟ αποκορύφωμα αυτό...  ?

ΥΓ: Είμαι fanboy της σειράς ?

Τελευταία επεξεργασία από moderator:

Trending...

Νέα θέματα