Κατάθεση για online αγορά

Ρε παιδιά γιατί δεν ανοίγετε λογαριασμό Ebanking στην Εθνική να τελειώνετε μια και καλή με τους λαλάκες υπαλλήλους και τα 17¤ προμήθειας????

Έχω μεταφέρει πάμπολες φορές έμβασμα online σε τράπεζες του εξωτερικού μέσω ebanking, με προμήθεια MONO 0,5¤!!!

Ο Ηλίας σοφά εμίλησε για άλλη μία φορά, στην επόμενη αγορά μου μάλλον για ebanking με βλέπω, από την καρέκλα του πισιού μου, μακριά από άγχος, νεύρα, προμήθειες, ουρές και ΥΠΕΡΗΛΙΘΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.

Έλα ρε αυτά είναι παλιά. Εγώ πάω μέσω ebanking από eurobank και έμβασμα από το σπιτάκι μου και προμηθειούλα απίστευτα χαμηλή. Και ούτε μπλέκω με πιστωτικές και ούτε τπτ!!! :wink:

Και αυτήν την συμβουλή μου την έδωσε ο υπεύθυνος για τα εμβάσματα! Του πήγα το "χαρτί" που μου έστειλε μέσω email ο θωμάς, τα ανέλαβε μόνος του και μετά μου το είπε αυτό και μου έδωσε και όλες τις οδηγίες!

Μωρέ όλο και λέω ότι θα τα κάνω το ιμπανκινγκ αλλά είμαι λίγο ξύστης τώρα τελευταία. Αλλά δεν πάει άλλο τελικά.

Ναι ρε παιδιά...εννοείται....e-banking. :wink:

Προσωπικά το κάνω από την πειραιώς αλλά νομίζω σχεδόν όλες οι τράπεζες έχουν κάτι ανάλογο. Στην Εθνική δεν ξαναπατάω....είναι απίστευτοι. Αν σας πως τι μου κάνανε θα πάρετε λοστούς και θα σπάσετε τις τζαμαρίες. (Εννοώ και όσοι δεν σπάτε βιτρίνες ήδη).

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα