• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

hot! Κατάταξη μελών του forum

Αλέξανδρος Κυρλής

Slew Rate

Administrator
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
448
Καλησπέρα,

Σιγά σιγά χτίζεται η κατάταξη για τα μέλη του forum.

Η τελική κατάταξη των μελών είναι βάσει πόντων και μόνο.

Με αυτό εννοώ ότι κατάταξη είναι η παρακάτω σελίδα:
https://forum.noiz.gr/members/?key=most_points
και όχι οι σελίδες με τις περισσότερες αναρτήσεις πχ. οι οποίες είναι πιθανόν να αφαιρεθούν.

Το όλο σύστημα των πόντων είναι πολύπλοκο (και ίσως γίνει ακόμα περισσότερο γιατί θα αναπτύσσεται συνέχεια), αλλά παρακάτω εξηγώ λίγο την λογική:
  1. Ο αριθμος των post από μόνο, γενικότερα, του ΔΕΝ δίνει πόντους. Το να κάνει κάποιος απλά post δηλαδή ΔΕΝ δίνει πόντους.
  2. Σε κάποιες περιπτώσεις τα post από μόνα τους δίνουν κάποιους (λίγους) πόντους
  3. Τα likes και όλα τα θετικά reactions στα post όμως ΔΙΝΟΥΝ πόντους.
  4. To μεγαλύτερο ratio ανάμεσα σε posts και θετικά reactions δίνουν ακόμα περισσότερους πόντους
  5. Απαντώντας με χρήσιμο περιεχόμενο σε ερωτήσεις μελών, δίνει ακόμα περισσότερους πόντους
  6. Βρίσκοντας λύσεις σε ερωτήσεις μελών δίνει ακόμα περισσότερους πόντους
  7. Αναρτήσεις που επιλέχθηκαν σαν καλές/χρήσιμες από την ομάδα του Noiz δίνουν ακόμα περισσότερους πόντους
  8. Άρθρα ανεβασμένα στη κατηγορία των άρθρων αρχίζουν και δίνουν πολλούς πόντους
  9. Όσο περισσότερα άρθρα, τόσο περισσότεροι πόντοι, αύξηση εκθετική
  10. Άρθρα τα οποία επιλέχθηκαν σαν προτεινόμενα δίνουν ακόμα περισσότερους πόντους, αύξηση εκθετική
  11. Άρθρα που επιλέχτηκαν από την ομάδα του Noiz δίνουν ακόμα περισσότερους πόντους, αύξηση εκθετική
  12. Άρθρα με πολλές εμφανίσεις δίνουν ακόμα περισσότερους πόντους, αύξηση εκθετική
  13. Άρθρα με πολλές καλές κριτικές δίνουν ακόμα περισσότερους πόντους, αύξηση εκθετική
  14. ....(η λίστα θα αναναώνεται)
Δίνουμε βάση σε ποιοτικό περιεχόμενο και στην ανάπτυξη της κοινότητας, και όχι σε προσωπικές/εγωιστικές/ναρκισσιστικές ανάγκες μελών.

That said, το Noiz θα κάνει ότι μπορεί για να "δώσει πίσω" σε μέλη που είναι υψηλά στην κατάταξη.

Last edited:
Μόνη παρατήρηση θα ήταν εδώ να μην προσμετρώνται οι αντιδράσεις στο "Περί ανέμων..." γιατί έτσι επιβραβεύεται το low effort περιεχόμενο.

Dear Landord

Δεν είμαστε εδώ για να μας αξιολογήσετε -

Μου δώσατε αξιολόγηση"εξαιρετικό μέέλος" ενώ στην πραγματικότητα έιμαο ένας παλιοπάρας

Εγώ είμαι εδώ γιατί το forum rocks -

Kαι ορίστε ένα τραγούδι που η σύζυγος συχαίνεται

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δε θα ήθελα να απευθύνομαι στην κοινότητσ ως "εξαιρετικό μέλος" και όχι ως απλό μέλος (που στην τελική αυτό είμαι)

Alex, ,I know u like the rock culture - please give this a thought - thanks

Δεν καταλαβαίνω τί νόημα έχει το σύστημα των πόντων, τι μας προσφέρει ;
Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος σαν να είμαι 10 χρονο παιδί ;

Δεν καταλαβαίνω τί νόημα έχει το σύστημα των πόντων, τι μας προσφέρει ;
Μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος σαν να είμαι 10 χρονο παιδί ;
στο ελάχιστο, αναγνώριση στη κοινότητα ότι έχετε συνεισφέρει

Εγώ είμαι υπέρ της βαθμολογικής κατάταξης, ανεξαρτήτως ποσότητας συμμετοχής, από την εξής άποψη:

Για τα παλιότερα μέλη είναι ένα κίνητρο να δίνουν σοβαρές απαντήσεις και να μην αερολογούν/βλακεύουν κλπ.

Για τα νεότερα μέλη είναι μία ένδειξη ότι πήραν απάντηση από κάποιον που έχει αναγνωριστεί από την κοινότητα ως κάποιος που έχει εμπειρία/γνώση και προσφέρει βοήθεια. Με άλλα λόγια, είναι μάλλον απίθανο να τους γράφει μπαρούφες.

Παρόμοια θέματα

Trending...

Νέα θέματα

Back