- Πόντοι
- 2,368
solega είπε:
καλα αυτος ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ειναι?
ετσι εξηγουνται λοιπον οι αρπες,τα κοντοβρακια,τα παπουτσια τυπου Robin Hood και οι μεσαιωνικες μπαλαντες στα οποια εντρυφει εδω και χρονια...απο μικρος ηταν πειραγμενος.... ;D
solega είπε:
But he laughs all the way to the bank....Superfunk είπε:καλα αυτος ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ειναι?
ετσι εξηγουνται λοιπον οι αρπες,τα κοντοβρακια,τα παπουτσια τυπου Robin Hood και οι μεσαιωνικες μπαλαντες στα οποια εντρυφει εδω και χρονια...απο μικρος ηταν πειραγμενος.... ;D
Αν περίμενε από τα μεσαιωνικά... Από πριν τα έχει. Τώρα τα τρώει...Superfunk είπε:Does he?
Δεν ξερω αλλα οντως εχει επιτυχια με αυτα τα μεσαιωνικα?Δεν τον εχω δει να γεμιζει και τιποτα σταδια.....
Παντως τι ΝΤΡΑΜΜΕΡ θεε μου που ειναι ο Ian Pace.....
Ατλακόλ και νοβοπανόβιδες για τα δύσκολα και σελοτέϊπ με συρραπτικό για τα μικρά.....magicu είπε:ps ο cobain εσπαγε τις κιθαρες του πολυ πριν το Nevermind και μετα τις εφτιαχνε με οτι μπορουσε για το επομενο λαιβ γιατι δεν ειχε στο ηλιο μοιρα.
To κανονικό,για το άλλο...? ε? ε? : ;DSuperfunk είπε:
μαλλον το ΒΑΡΕΛΙ φταιει για ολα... ;D
Εγώ νόμιζα ότι το απόφθευμα έλεγε το...... σέρνει καράβι, αλλά μάλλον είναι η Candice σέρνει Ριχάρδο.Superfunk είπε:
εμ τι ειναι....Superfunk είπε:καλα αυτος ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ειναι?
;D
ειμαι πανευτυχης κατοχος μιας μπαγκετας του απο το live στη Θεσσαλονικη το 99Does he?
Δεν ξερω αλλα οντως εχει επιτυχια με αυτα τα μεσαιωνικα?Δεν τον εχω δει να γεμιζει και τιποτα σταδια.....
Παντως τι ΝΤΡΑΜΜΕΡ θεε μου που ειναι ο Ian Pace.....
Ηταν οντως βαθυ και πολυ σωστο. Ομως ειναι κατι παρομοιο με ενα αλλο ποστ που διαβασα σε ενα θρεντ τις προαλλες που λεει οτι οι μεγαλοι καλλιτεχνες που πλεον ειναι και εκατομυριουχοι θα πρεπει να αλλαξουν τους στιχους τους και να τους προσαρμοσουν στη 'νεα' τους ζωη. Απλα πιστευω οτι εχεις την ανεση να κανεις πραγματα που πριν θα το σκεφτοσουνα [οικονομικα (?)] να τα κανεις και θα πιεζοσουνα.audiokostas είπε:Πέραν του χαβαλέως είναι άξιον μελέτης πως το ροκ για μια ακόμα φορά οικιοποιήθηκε, ως επαναστατική πράξη, μια αυτοαναιρούμενη κίνηση.
Καθότι δείχνεις την αδιαφορία / απαξίωση έως και θυμό στο μουσικό αντικείμενο λατρείας, υποδεικνύοντας ότι είναι απλώς ένα αντικείμενο και το μέσον αυτού που (θέλεις να) προβάλλεις και δημιουργείς, με τις προϋποθέσεις όμως πάντα ότι α) είχες την οικονομική επιφάνεια να το αποκτήσεις και β) έχεις την οικονομική επιφάνεια να το ξαναποκτήσεις.
Με τη μοναδική κιθάρα από τα κάλαντα δεν το κάνει κανείς.
Βαθύ ε;