ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΠΑΡΕΝΕΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΟΥΣ.
Καποτε υπηρχαν στην περιοχη του Ψυρρη καμποσες βιοτεχνιες κατασκευης βαλιτσων ,μπαουλων κλπ.Η ''ΝΕΑ '' τεχνολογια που αν και καλοδεχουμενη εχει σβησει τους Ελληνες βιοτεχνες και απειλει αμεσα και τους Ιταλους εδωσε το δικαιωμα στις εισαγωγικες εταιρειες γενικως να σου
" πασαρουν " οτι θελουν σε οποια τιμη και ποιοτητα θελουν.
Δεν νομιζετε λοιπον οτι καλο στον τοπο μας θα κανουμε αν αρχισουμε και δινουμε δουλεια σε οσους εχουν απομεινει μηπως και " παρει μπροστα η μηχανη " παλι ;;
Πιστευω οτι μπορουμε και απευθυνομαι σε μουσικους που υποτιθεται ειναι ανοιχτα μυαλα δεν ειναι τελειωμενα ατομα (ετσι θελω να πιστευω τουλαχιστον )Αν κοιταξετε σε e-bay κλπ
στον κλαδο τηςκατασκευης ,επισκευης & συντηρησης μουσικων οργανων υπαρχουν και υποκατασκευαστες για οτι μπορει να φαντασθη ο νους του μουσικου.
Ας προσπαθησουμε δεν θα χασουμε αλλα θα ανοιξουν και καποιες θεσεις εργασιας για παιδια που πιανει το χερι τους και δεν θελουν να γινουν delivery,τυλιχτες σουβλακιων,καθαριστριεςσε ενοικιαζομενα δωματια, δηθεν Manager σε call center, συνδικαλιστες επαγγελματιες κλπ ,κλπ.
Εχω παρατηρησει δε οτι πολλα νεα μελη κανουν ερωτησεις στο Forum δειχνοντας την αγνοια τουσ να αλλαξουν και μια βιδα εστω μονοι τους .ΑΥΤΟ κατι δειχνει.Korgious φιλε μου εδωσεσ την ευκαιρια να βαλω στο post σου αυτες τις σκεψεις μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.