Νικόδημε με όλο το σεβασμό στις γνώσεις σου αλλά επειδή είμαι ομοιοπαθής με τον aspkd μιας και βρίσκομαι στη φάση κατασκευής ενός μικρού studio θα ήθελα να παραθέσω μερικές σκέψεις μου ίσως και λανθασμένες:
Α) Δεν είμαι σίγουρος αν θα πρέπει να συσχετίζουμε τον πετροβάμβακα ενός πλωτού δαπέδου με τα λαστιχένια υλικά που λειτουργούν καλύτερα κάτω από ένα ορισμένο φάσμα φόρτισης. Πιστεύω δηλαδή ότι οι ιδιότητές του σε απομόνωση κτυπογενών θα ήταν αναλοίωτες ακόμα και με την ελάχιστη φόρτιση βάρους.
Β) Οσο για την "μη πιστοποιημένη" του χρήση σε δάπεδα, από τη μίνι έρευνα που έκανα διαπίστωσα ότι και η knauff κατασκευάζει ειδικούς πετροβάμβακες γι αυτή τη δουλειά αλλά και η geolan το συνιστά. Επίσης με γκουγλαρισμα διαπίστωσα ότι εφαρμόζεται κατά κόρον στην κατασκευή των πλωτών δάπεδων πλοίων.
εδω
https://sites.google.com/site/kotetsistudio/photo-construction
ανεβάζω φωτό από την εξέλιξη της κατασκεύης και παρακαλώ σχολιάστε αν διαπιστωθεί κάποιο λάθος. Πάνω από την άμμο θα τοποθετηθούν 2 στρώσεις νοβοπάν και θα επιχειρήσω να εδράσω τοίχους και οροφή μόνο πάνω στο δάπεδο. αλήθεια aspkd αφού τα μεγέθη είναι σχετικά μικρά, γιατί δεν στήριξες την οροφή στους τοίχους και έβαλες extra ανάρτηση από οροφή;
καλή επιτυχία!