πραγματικά δεν μου καίγεται καρφί εάν είσαι φαν του Peter Green ή όχι! Ξέρω πολύ καλά τι είπα για αυτό σου ξαναλέω '' κράτα για πάρτυ σου τις παραινέσεις '' προσωπικά σε εμένα μίλησες, δεν άφησες τίποτα σε κοινή θέαphilosophos είπε:Σε ότι με αφορά, εγώ δήλωσα φαν του κυριούλη, ''γεράρδε''.
Και όσο για τα μαθήματα -που είναι παραινέσεις, αν τα καλοκοιτάξεις- όταν φτάνει η κουβέντα στο προσωπικό γούστο και κάποιοι ,καλά και σώνει, θέλουν ο άλλος να ενστερνιστεί τις απόψεις τους, τότε τα μαθήματα-παραινέσεις, χρειάζονται. Τα αφήνω σε κοινή θέα για τους απόλυτους.
Βαράτε τον στωικό vartani( no offence vartanis) . ;D ;D
Ότι θέλει ο igbesios. 8) ;Dlgbesios είπε:Αν και υπέρμαχος της απομυθοποίησης, κάποια πράγματα κάλο είναι να μένουν στο απυρόβλητο.... σήμερα τουλάχιστον
Εδώ γεροφιλόσοφε πρέπει να συμφωνήσουμε![]()
....και στην νότια Κρήτη 8)philosophos είπε:Λευτεριά στην βόρεια Εύβοια !!!
off topic Τι δεν σε λεν Λευτέρη?? ;D ;D off topiclgbesios είπε:μου φαίνεται οτι είμαστε απο τους λίγους που είναι συνέχεια off topic . ;D ;D ;D ;D
Ορίστε... http://www.wildwoodguitars.com/electrics/gibson/collectors_choice/cc01v056/cc01v056.phpNestoras είπε:Mπορεί να είμαι άρρωστος με τη Stratocaster, αλλά μια κιθάρα έχω ποθήσει στη ζωή μου. Τη Les Paul του Peter Green.
Πωωω ζημία!Nestoras είπε:Mπορεί να είμαι άρρωστος με τη Stratocaster, αλλά μια κιθάρα έχω ποθήσει στη ζωή μου. Τη Les Paul του Peter Green.
Με κάτι τέτοιες δηλώσεις αρχίζουν οι... (GAS) καταστροφές ;D. Πάντως, αν θυμάμαι καλά, το «αντικείμενο του πόθου» σου, πρέπει να είχε περάσει στα χέρια του Gary Moore. Νομίζω ότι είχε αγοράσει την «κύρια» LP του Green- αν θυμάμαι καλά μια παλιά συνέντευξη του μακαρίτη...Nestoras είπε:Mπορεί να είμαι άρρωστος με τη Stratocaster, αλλά μια κιθάρα έχω ποθήσει στη ζωή μου. Τη Les Paul του Peter Green.
και είχε περάσει και .... έχει πουληθεί.Terry RoscoeBeck5 είπε:Με κάτι τέτοιες δηλώσεις αρχίζουν οι... (GAS) καταστροφές ;D. Πάντως, αν θυμάμαι καλά, το «αντικείμενο του πόθου» σου, πρέπει να είχε περάσει στα χέρια του Gary Moore. Νομίζω ότι είχε αγοράσει την «κύρια» LP του Green- αν θυμάμαι καλά μια παλιά συνέντευξη του μακαρίτη...
59'Terry RoscoeBeck5 είπε:Ερωτώ εντελώς... ακαδημαϊκά: Τι χρονολογίας ήταν το «κούτσουρο»;
Χαχαχα σωστός!!!!Sir Muttley είπε:....ΝΑΙ! το έχω ακούσει και από τον Roy Buchanan...μην με ρωτήσετε