Κατασκευή ηλεκτρικής κιθάρας

AhilleasByrlis

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Mερικές εικόνες από το τελευταίο μου project.

Ξύλα: mahogany, καρυδιά αμερικάνικη, hard maple fretboard.

IMG_0976.jpg

IMG_0977.jpg

IMG_0978.jpg

IMG_0979.jpg

Φίλε Achilleas είναι πάρα πολύ όμορφη! Ειδικά το τελείωμα της ταστιέρας είναι πολύ πρωτότυπο.

Ενημέρωνέ μας για οποιαδήποτε εξέλιξη!  :)

Εκτός απο ικανοτητες στην κατασκευή εισαι και καλογουστος 8)....συνδιασμος που σκοτωνει...

Αχιλλεα συγχαρητηρια φιλε μου, τρομερο project και λατρευω την αμερικανικη καρυδια!

Μπράβο ,ωραίος καρυδιά πολύ όμορφη  :D

Στη γέφυρα τι θα βάλεις?

Θα βάλω  hard tail bridge μαύρη ή χρυσή σκεφτομαι...το χρυσό θα δώσει γκλαμουριά, το μαύρο κακία...

δεν εχω αποφασισει ακόμα για το χρώμα..και τα κλειδιά στο ίδιο με τη γέφυρα εννοείται.

Ακουω προτάσεις!

Πολύ ωραίος παίκτη!!!

Νεκ θρου θα έχει τρελό sustain!

Τι έβαλες για inlays?

Βάζε φωτοζ να χαζεύουμε!

κούκλα είναι .... τη μαγνήτες σκέφτεσαι να βάλεις ?

η καρυδιά τη ήχο βγάζει περίπου ?

Καταρχην και παλι ευχαριστω για τα λογια σας!

Λοιπόν...τα inlays ειναι καρυδιά και αυτά. Η καρυδιά έχει παρομοιο ήχο με το hard maple

αλλά όχι τόσο bright. Για παράδειγμα ας υποθέσουμε οτι χωρίζουμε τον ήχο από το 1 έως το 10. 1 για το warm(πχ mahogany) και 10 για το bright(πχ hard maple), η καρυδιά βρίσκεται στα 8,5/10 περίπου. Aπό μαγνήτες θέλω να βάλω κάτι ''γκαζάτο'' οχι υπερβολες όμως.

κύριο σε βρίσκω  ;D ... σε ρώτησα γιατί έχω κάτι μαδέρια από μια ντόπια καρυδιά που κόψαμε πριν 2 χρόνια περίπου και έχω και ένα κομμάτι 10ετίας ...πάλι ντόπιο...

Μπράβο Αχιλλέα ωραία και ιδαίτερα κιθάρα, φαντάζομαι θα ακούγεται εξ ίσου ωραία :D

Αχιλλεα συγχαρητηρια και παλι φιλε μου! Ο συνδυασμος των ξυλων σκιζει και ιδιαιτερα το heel βγηκε πολυ ομορφο και βολικο. Επισης πολυ ωραια πινελια το ενθετο των string through ferrules!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back