- Πόντοι
- 16
Καλησπέρα σας,
Πρόκειται να μετακομίσω τον επόμενο μήνα σε άλλο διαμέρισμα και θέλω να φτιάξω ένα αξιοπρεπές home studio.
Το καινούριο διαμέρισμα λοιπόν έχει ένα τεράστιο σαλόνι το οποίο σκοπεύω να χωρίσω. Ο δικός μου χώρος θα είναι γύρω στα 5Χ3 μέτρα.
Αρχικά θα πρέπει να δω πως θα πρέπει να τον χωρίσω. Απ' ό,τι έχω καταλάβει θα πρέπει να βάλω διπλή γυψοσανίδα με πετροβάμβακα στο μέσο.
Μετά θα πρέπει να διαμορφώσω το χώρο με ρικοφόν και μοκέτα, και να στήσω τα μηχανήματα μου ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στην τοποθέτηση των monitors. Ελπίζω μέχρι εδώ να τα λέω καλά.
Θα ήθελα μερικές προτάσεις αλλά και τις συμβουλές σας.
Τι πάχος θα πρέπει να έχει το χώρισμά μου;
Τι είδους μοκέτα θα πρέπει να πάρω;
Πως ακριβώς πρέπει να διαμορφώσω ακουστικά τον χώρο;
Πως θα πρέπει να τοποθετήσω τα monitors;
Το σπίτι δεν είναι δικό μου, οπότε δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να δημιουργήσω δωμάτιο μέσα στο δωμάτιο με άλλο πάτωμα κ.τ.λ.
Απλά για όσο καιρό θα μείνω εκεί θέλω να έχω εναν αξιοπρεπή χώρο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
Πρόκειται να μετακομίσω τον επόμενο μήνα σε άλλο διαμέρισμα και θέλω να φτιάξω ένα αξιοπρεπές home studio.
Το καινούριο διαμέρισμα λοιπόν έχει ένα τεράστιο σαλόνι το οποίο σκοπεύω να χωρίσω. Ο δικός μου χώρος θα είναι γύρω στα 5Χ3 μέτρα.
Αρχικά θα πρέπει να δω πως θα πρέπει να τον χωρίσω. Απ' ό,τι έχω καταλάβει θα πρέπει να βάλω διπλή γυψοσανίδα με πετροβάμβακα στο μέσο.
Μετά θα πρέπει να διαμορφώσω το χώρο με ρικοφόν και μοκέτα, και να στήσω τα μηχανήματα μου ρίχνοντας ιδιαίτερο βάρος στην τοποθέτηση των monitors. Ελπίζω μέχρι εδώ να τα λέω καλά.
Θα ήθελα μερικές προτάσεις αλλά και τις συμβουλές σας.
Τι πάχος θα πρέπει να έχει το χώρισμά μου;
Τι είδους μοκέτα θα πρέπει να πάρω;
Πως ακριβώς πρέπει να διαμορφώσω ακουστικά τον χώρο;
Πως θα πρέπει να τοποθετήσω τα monitors;
Το σπίτι δεν είναι δικό μου, οπότε δεν μπορώ να μπω στη διαδικασία να δημιουργήσω δωμάτιο μέσα στο δωμάτιο με άλλο πάτωμα κ.τ.λ.
Απλά για όσο καιρό θα μείνω εκεί θέλω να έχω εναν αξιοπρεπή χώρο.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!