κατασκευη 7χορδης Super Strat

immortalx

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα σε ολους. Μολις ολοκληρωσα την κατασκευη μιας 7χορδης και ειπα να τη μοιραστω μαζι σας. Τα parts προερχονται απο παλιοτερη 7χορδη που ειχα κατασκευασει, αλλα τοσο εγω οσο και ο χρηστης (ο γιος μου  ;D) δεν ειχαμε μεινει ευχαριστημενοι και αποφασισα να κανω μια απ'την αρχη. Ελπιζω καποια στιγμη να μου το ανταποδωσει  ;D

Τυπος κατασκευης: Bolt on

Σωμα: Black walnut

Top: Figured maple (ολιγον flame και ολιγον quilt  ;D)

Neck: maple/padauk

Ταστιερα: Ebony

Γεφυρα: ABM 3250/7B

Κλειδια: Schaller

Κλιμακα: 25.5 - 24 ταστα

Μαγνητες: EMG 707 (bridge) - EMG 81-7 (neck)

Ηλεκτρονικα: volume/tone/3 way switch

SAM_0718.jpg

SAM_0720.jpg

SAM_0721.jpg

SAM_0724.jpg

SAM_0725.jpg

SAM_0726.jpg

SAM_0738.jpg

SAM_0740.jpg

SAM_0741.jpg

SAM_0744.jpg

:o

Απλα

ΣΚΟΤΩΝΕΙ

Υ.Γ.

Το headstock ειναι ολα τα λεφτα

Υ.Γ.2

Οχι οτι η υπολοιπη δεν ειναι!!

Πολύ ωραία μπράβο   :D

immortalx είπε:
Ελπιζω καποια στιγμη να μου το ανταποδωσει  ;D
Ωχ θα πρέπει να βρει κάτι καλό αν πάρει ως μέτρο σύγκρισης την κιθάρα.

Παιδες ευχαριστω πολυ!

@krknow Καποια στιγμη παλιοτερα μου ειχες δωσει μια πολυ καλη πηγη για ξυλα. Εστω και καθυστερημενα σ'ευχαριστω πολυ και δεν το ξεχνω  ;)

@kkmspm Αν εννοεις τα parts μαζι με τα ξυλα, κανα 500αρικο το πολυ.

immortalx είπε:
@krknow Καποια στιγμη παλιοτερα μου ειχες δωσει μια πολυ καλη πηγη για ξυλα. Εστω και καθυστερημενα σ'ευχαριστω πολυ και δεν το ξεχνω  ;)
Πλακα κανεις. Ουτε που το θυμαμαι.

Απο ποιον πηρες?

Υπεροχη κιθαρα!!!

Το βαψιμο το εχεις κανει μονος σου,γτ φαινεται σαν εργοστασιακο!!!

Εντυπωσιακή πραγματικά, ειδικά το πίσω μέρος είναι πανέμορφο. Πρέπει να χαίρεσαι να χαζεύεις το λαιμό.

Συγγνώμη αλλά καταστρέψατε το σπίτι σας αυτή τη στιγμή! Ξέρετε πόσο κοστίζει η αλλαγή παρκέ; Ολόκληρη τρύπα στο πατωμα κάνατε για να το κολλήσετε στην πλάτη της κιθάρας. Τς τς τς. :P :P :P :P :P

στα εχω ξαναπει, η κιθαρα πλεον ειναι σε αλλο επιπεδο. οσο για το παρκε δεν το ειχα προσεξει, γιαννη ξερεις ποσες κιθαρες μπορεις να φτιαξεις? αν θες σε βοηθαω στο ξηλωμα  ;D

@krknow Απο oregonwildwood αλλα οχι γι'αυτη την κατασκευη, για μια τυπου Les Paul που εκανα!

@noe13 Το βαψιμο/λουστραρισμα μονος μου το εκανα αλλα με παιδεψε πολυ. Χρειαστηκε να τα "ξηλωσω" 3 φορες και να ξεκινησω απ' την αρχη, απο ενα συνδυασμο δικης μου βλακειας και κακης κριτικης που δεχτηκα απ'τη γυναικα  :-X ;D

@argytar Εχοντας δει τις δικες σου υπεροχες κατασκευες, με τιμαει ιδιαιτερα το σχολιο σου!  :)

@alexmei Μη μου βαζεις ιδεες, για τιποτε δεν το χω να το ξηλωσω  ;D

@E.G. Ηλια παρε αλυσσοπριονο και ελα να το "γιορτασουμε". Κατι ακουσα οτι ψηνεις και καλα παϊδακια  ;D

Μπράβο Γιάννη εκπληκτική κατασκευή φαίνεται , φαντάζομαι και το ίδιο θα ακούγεται επίσης ανέβηκε ο πήχυς σε δυσθεόρατα ύψη, αυτό το ανθρακί μου αρέσει πολύ πολλα like :D

:o :o :o :o

Λένε ότι σε κάποιους ανθρώπους πιάνει το χέρι τους, το 'χουν βρε παιδί μου και φτιάχνουν ωραία πράγματα. Αλλα μερικοί άλλοι, τι να πω, φαινεται να έχουν το άγγιγμα του Μίδα.

Φίλε immortalx, μετά από αυτές τις φωτό/ονειρώξεις νομίζω ότι μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι είσαι ένας μικρός θεούλης  :)

Αυτό είναι ένα σωστό heavy metal εργαλείο.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back