Earendil φιλε μου καβαλα την est'e και πηγαινε στην Κινα8O 8O
Πάω για ύπνο...δεν είμαι καλά...
τον εχω τον τυπο. :arrow: :roll: :arrow: :?: :?:
'νταξει ρε Earendil σ ευχαριστω.ΟΧΙΙΙ,ναι...bravo.μπραβο ρε .τον εχω τον τυπο. :arrow: :roll: :arrow: :?: :?:
Σε πιστεύουμε όλοι pastelius... :lol: :lol: :lol:
Μόνο τα μογγολικά χαρακτηριστικά έχεις ρε καγκούρι... :lol:
Μα, για αυτό το stand πόσταρα εξ αρχής :lol: :lol: :lol: :lol: ...Καλή φάση αυτό το stand που έχει :lol: :lol: :lol: :lol:
Εμένα ο τύπος μου φάνηκε μούφα. Θες να παίξεις εφετζίδικα' date=' κάντο, αλλά κάντο σωστά. Ειδικά την Ελίζα την κατακρεούργησε... [/quote']
Ναι, μας χάλασε πολύ... :lol: :lol: :lol:
Του έφυγε μια 9η αρμονική μεθεβδόμης ματζόρε # m7b9 στην πρώτη γέφυρα μετά το ποτάμι, δίπλα στο δεύτερο ρεφραίν, στα φανάρια δεξιά... :lol: :lol: :lol:
Όχι ρε φίλε δεν είναι έτσι.... Καλά τις χαμένες νότες πάει στο καλό! Τουλάχιστον, δεν άκουσες ότι συχνά τον έπαιρνε μπροστά ο ρυθμός;Εμένα ο τύπος μου φάνηκε μούφα. Θες να παίξεις εφετζίδικα' date=' κάντο, αλλά κάντο σωστά. Ειδικά την Ελίζα την κατακρεούργησε... [/quote']
Ναι, μας χάλασε πολύ... :lol: :lol: :lol:
Του έφυγε μια 9η αρμονική μεθεβδόμης ματζόρε # m7b9 στην πρώτη γέφυρα μετά το ποτάμι, δίπλα στο δεύτερο ρεφραίν, στα φανάρια δεξιά... :lol: :lol: :lol:
Όχι ρε φίλε δεν είναι έτσι.... Καλά τις χαμένες νότες πάει στο καλό! Τουλάχιστον' date=' δεν άκουσες ότι συχνά τον έπαιρνε μπροστά ο ρυθμός;[/quote']
Αυτό πρόσεξες ?
Έχω συνηθίσει, τι να κάνουμε;Αυτό πρόσεξες ?