Μη φοβάσαι...θα ειναι μεταμφιεσμένοι σε δημόσιοι υπαλληλοι ;DStavros_F είπε:Πάντως όποια πρόθεση μυστικότητας της επιχείρησης της αστυνομίας, μόλις πήγε στράφι..
Μη φοβάσαι...θα ειναι μεταμφιεσμένοι σε δημόσιοι υπαλληλοι ;DStavros_F είπε:Πάντως όποια πρόθεση μυστικότητας της επιχείρησης της αστυνομίας, μόλις πήγε στράφι..
Αυτό είναι σαφώς το πιο θετικό της υπόθεσης.Αν μπορείς ενημέρωσέ μας για την όποια εξέλιξη.ggsaxman είπε:Εγώ,τώρα,ελπίζω μιάς και η προϊσταμένη στα ΕΛΤΑ Ηλιούπολης το έχει πάρει ζεστά και επικοινώνησε η ίδια με την Αστυνομία
για επιστροφη προϊόντος κ τα χρηματα σου πισω δεν του ειπες? :teo.gp είπε:Παιδια δεν μας σωζει τιποτα... Εμενα μου εστειλε ο αλλος χαλασμενο νετμπουκ (απο νοιζ). Και στο τηλεφωνο μιλησαμε και το πραγματικο του ονομα χρησιμοποιησε και τα παντα ολα. Παρολα αυτα μου εφαγε το κατοσταρηκακι και κυριος... Στην κουτοπονηρια δεν παιζομαστε δυστυχως...
Μαζί με την καταγγελία μου για απάτη, έχω επισυνάψει ΌΛΗ την ηλεκτρονική συνομιλία μας (που το πετάλι αναφέρεται ρητά και συνέχεια), αναφορές για προηγούμενες απατες επίσης από τα έγγραφα αποστολής των ΕΛΤΑ προκύπτει και το βάρος του πακέτου που δείχνει 2 πράγματα:1) ότι δεν περιείχε ποτέ πεταλι και 2) ότι δεν πείραξα το περιεχόμενό του. ..degdekis είπε:Λοιπόν λυπάμαι που θα σε στεναχωρησω αλλα ακρη δεν θα βγάλεις. Και ξέρεις γιατί? Γιατί το τύπος το έχει μελετήσει... Για ποιο πράγμα θα τον καταγγείλεις? Τι αποδυκνείεται απο τα γεγονότα και απο τα χαρτιά? Τιποτα! Το μόνο που φαίνεται είναι ότι πλήρωσες μια αντικαταβολή για ΚΑΤΙ που ειχατε συμφωνήσει και στο έστειλε...Αυτος ΘΑ ΙΣΧΥΡΙΣΤΕΙ οτι αυτό ΕΙΧΑΤΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ να σου στείλει κ στο έστειλε. Πως θα το αποδείξεις? :-\
You see? Ευχομαι να κάνω λάθος αλλά μάλλον δεν θα βρεις άκρη αγαπητέ....
Εσύ τι λεςscofield είπε:για επιστροφη προϊόντος κ τα χρηματα σου πισω δεν του ειπες? :![]()
σε αυτή τη περίπτωση έχεις πολλές πιθανότητεςggsaxman είπε:Μαζί με την καταγγελία μου για απάτη, έχω επισυνάψει ΌΛΗ την ηλεκτρονική συνομιλία μας (που το πετάλι αναφέρεται ρητά και συνέχεια), αναφορές για προηγούμενες απατες επίσης από τα έγγραφα αποστολής των ΕΛΤΑ προκύπτει και το βάρος του πακέτου που δείχνει 2 πράγματα:1) ότι δεν περιείχε ποτέ πεταλι και 2) ότι δεν πείραξα το περιεχόμενό του. ..
ΣΩΣΤΟΣ!!! Η σιωπή είναι συνενοχή μάγκες....ggsaxman είπε:Δε με νοιάζει και προφανώς δεν εξαρτάται η ζωή μου από τα 70 ευρώ!Αυτό που θέλω είναι το καθίκι αυτό να στριμωχτεί (για αυτό και ο δημόσιος διάλογος),να ξεφτιλιστεί όσο γίνεται (ήδη μαθαίνω ότι κατέβασε ή του κατέβασαν το προφίλ στο Facebook),να τρομάξει και γενικώς να ιδρώσει ξέροντας ότι μπορεί κάποια στιγμή με αφορμή έναν έλεγχο της Τροχαίας π.χ. να βρεθεί υπό κράτηση ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ τη δράση του εδώ!Σιγά μην τους κάνουμε και τη χάρη να το βουλώνουμε....
Μπράβο φίλε μου. Συγχαρητήρια για τη στάση σου.ggsaxman είπε:Δε με νοιάζει και προφανώς δεν εξαρτάται η ζωή μου από τα 70 ευρώ!Αυτό που θέλω είναι το καθίκι αυτό να στριμωχτεί (για αυτό και ο δημόσιος διάλογος),να ξεφτιλιστεί όσο γίνεται (ήδη μαθαίνω ότι κατέβασε ή του κατέβασαν το προφίλ στο Facebook),να τρομάξει και γενικώς να ιδρώσει ξέροντας ότι μπορεί κάποια στιγμή με αφορμή έναν έλεγχο της Τροχαίας π.χ. να βρεθεί υπό κράτηση ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ τη δράση του εδώ!Σιγά μην τους κάνουμε και τη χάρη να το βουλώνουμε....
Σου εύχομαι να καταφέρεις να διατηρήσεις την αποφασιστικότητα αυτή μέσα στα χρόνια που θα ακολουθήσουν. Κράτα αυτό το νήμα ζωντανό με κάθε εξέλιξη (αν υπάρξει). Θα έχει ιστορικό ενδιαφέρον.ggsaxman είπε:Δε με νοιάζει και προφανώς δεν εξαρτάται η ζωή μου από τα 70 ευρώ!Αυτό που θέλω είναι το καθίκι αυτό να στριμωχτεί (για αυτό και ο δημόσιος διάλογος),να ξεφτιλιστεί όσο γίνεται (ήδη μαθαίνω ότι κατέβασε ή του κατέβασαν το προφίλ στο Facebook),να τρομάξει και γενικώς να ιδρώσει ξέροντας ότι μπορεί κάποια στιγμή με αφορμή έναν έλεγχο της Τροχαίας π.χ. να βρεθεί υπό κράτηση ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ τη δράση του εδώ!Σιγά μην τους κάνουμε και τη χάρη να το βουλώνουμε....