Καρτα ηχου με πεταλακι

woodaki είπε:
Αυτο ηταν μια εξαιρεση ...

Respect στο παιδι αλλα μη μου πεις οτι κανει και tweak στα τα presets και ο ιδιος ...
Υπαρχουν πολλες "εξαιρεσεις" σαν αυτον στο youtube,απλως δεν εκατσες να τις ακουσεις και τις περασες στο ντουκου,και ΝΑΙ ο ιδιος κανει τα tweaks και ολα.

Για να κλισουμε, υπαρχει μια καρτα ηχου που μου προτινει καποιος για να πιανω καλο ηχο και για να ηχογραφω ή να επιμινω στην αρχικη?
Στο ξαναλεω.Καλο ηχο δεν θα ακουσεις με τα ηχεια του υπολογιστη ή τα ακουστικα σου.Αυτο το ξεκαθαρισα νομιζω στο κειμενο μου στην αρχη.Αν ρωτας καθαρα για καρτα στα "μετρα" σου τοτε αυτη που ποσταρες line6 UX2 ειναι αν οχι η καλυτερη που μπορεις να παρεις για αρχη αλλα μια απο τις καλυτερες  ;)

woodaki είπε:
Τι να κανουμε οσο και να προσπαθησα δεν μπορεσα να βρω καποιον που να ασχολειται με αυτη την τεχνολογια και να μην ειναι απαραδεκτος σαν παιχτης. Ισως ολοι αυτοι ψαχνουν να βρουν το τελειο palm muted ηχο. Δεν ακουσα ουτε ενα σολο ουτε εναν ηχο της προκοπης

Αν στο παιδι αρεσουν αυτα και αυτα θελει να παιζει τοτε its ok.

Χωρίς πολυ ψαξιμο κυριως απο τον Dimi που κανει demo απο τετοια plugin.Καποια κοστιζουν καποια χρηματα καποια τελειως τζαμπα(εδω το πρωτό).Για πες μας τωρα φιλε woodaki ποσα θες σε ενισχυτες και πεταλια για να βγαλεις αντιστοιχους ηχους?Οσο για τον παικτη δεν ξερω τα...στανταρ σου παντως μια χαρα τον κοβω τον Dimi...δεν τον χαλασε η...."ψηφιακη πλαστικιλα" ;).

Dreamdancer είπε:
δεν τον χαλασε η...."ψηφιακη πλαστικιλα" ;).
Ειδικα εσυ με την plexi strat δεν δικαιουσαι να μιλας χαχαχαχαχα ;)  ;D ;D ;D :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back