o Audiokostas σε έστειλε εσένα? ;D ;DBulbus156 είπε:αν και το sax solo υστερουσε λιγο
Eμένα μου θύμισε αυλό, λες ο Aνέστης να είναι απόγονος του Πάνα;Bulbus156 είπε:Πολυ καλο παιδες αν και το sax solo υστερουσε λιγο σε σχεση με τα υπολοιπα (χωρις να ειναι και κακο βεβαια).
..μην μπείτε όμως καχύποπτα στο bar....BillTrantos είπε:Καλό θα ήταν να ξαναγίνει κάτι τέτοιο,να μπούμε κι εμείς οι νέοι σιγά σιγά στο κλίμα! ;D
Για να ξαναγίνει...πρέπει να βρούμε ένα κλιπ(ς) που να αντέχει πολλούς επάνω...και έναν να τα μαζέψει στο τέλος για να γίνει ανθρώπινο.BillTrantos είπε:Καλό θα ήταν να ξαναγίνει κάτι τέτοιο,
Πιο δύσκολο είναι να βρεθεί κάποιος να το ''σουλουπώσει'',παρά να βρεθεί ένα ωραίο άνετο clip!marathon είπε:Για να ξαναγίνει...πρέπει να βρούμε ένα κλιπ(ς) που να αντέχει πολλούς επάνω...και έναν να τα μαζέψει στο τέλος για να γίνει ανθρώπινο.
Ξεκίνα εσύ (ή όποιος άλλος) από το κλιπ...και θα κλαφτούμε στο Υameth...μπάς και βάλει ένα χέρι...BillTrantos είπε:Πιο δύσκολο είναι να βρεθεί κάποιος να το ''σουλουπώσει'',παρά να βρεθεί ένα ωραίο άνετο clip!
Τι είδους backing track ψάχνουμε?Φαντάζομαι ή blues,ή jazz...marathon είπε:Ξεκίνα εσύ (ή όποιος άλλος) από το κλιπ...και θα κλαφτούμε στο Υameth...μπάς και βάλει ένα χέρι...
εάν βάλεις metal...θα φύγουν όλοι οι γέροι...εγώ πάντως θα το προσπαθήσω ;DBillTrantos είπε:Φαντάζομαι ή blues,ή jazz...
;D ;D ;D Όχι δεν είχα σκοπό να ψάξω κάτι σε αυτό το ύφος!!Απλά ρώτησα γιατί ίσως μου απαντούσες ότι ψάχνουμε κάτι πιο εξειδικευμένο!Το προηγούμενο jam,είχε γίνει σε έτοιμο backing track ή το είχε γράψει κάποιος από το forum?marathon είπε:εάν βάλεις metal...θα φύγουν όλοι οι γέροι...εγώ πάντως θα το προσπαθήσω ;D