Κάποτε στο Noiz...

Πολυ καλο παιδες αν και το sax solo υστερουσε λιγο σε σχεση με τα υπολοιπα (χωρις να ειναι και κακο βεβαια).

Άκουσα όλα τα group και μου άρεσαν πολύ!

Ωραίο θα ήταν να κάναμε και κάνα δεύτερο τζαμάρισμα.  :)

Bulbus156 είπε:
Πολυ καλο παιδες αν και το sax solo υστερουσε λιγο σε σχεση με τα υπολοιπα (χωρις να ειναι και κακο βεβαια).
Eμένα μου θύμισε αυλό, λες ο Aνέστης να είναι απόγονος του Πάνα;

Καλό θα ήταν να ξαναγίνει κάτι τέτοιο,να μπούμε κι εμείς οι νέοι σιγά σιγά στο κλίμα!  ;D

BillTrantos είπε:
Καλό θα ήταν να ξαναγίνει κάτι τέτοιο,να μπούμε κι εμείς οι νέοι σιγά σιγά στο κλίμα!  ;D
..μην μπείτε όμως καχύποπτα στο bar.... ;)

BillTrantos είπε:
Καλό θα ήταν να ξαναγίνει κάτι τέτοιο,
Για να ξαναγίνει...πρέπει να βρούμε ένα κλιπ(ς) που να αντέχει πολλούς επάνω...και έναν να τα μαζέψει στο τέλος για να γίνει ανθρώπινο.

marathon είπε:
Για να ξαναγίνει...πρέπει να βρούμε ένα κλιπ(ς) που να αντέχει πολλούς επάνω...και έναν να τα μαζέψει στο τέλος για να γίνει ανθρώπινο.
Πιο δύσκολο είναι να βρεθεί κάποιος να το ''σουλουπώσει'',παρά να βρεθεί ένα ωραίο άνετο clip!

BillTrantos είπε:
Πιο δύσκολο είναι να βρεθεί κάποιος να το ''σουλουπώσει'',παρά να βρεθεί ένα ωραίο άνετο clip!
Ξεκίνα εσύ (ή όποιος άλλος) από το κλιπ...και θα κλαφτούμε στο Υameth...μπάς και βάλει ένα χέρι...

marathon είπε:
Ξεκίνα εσύ (ή όποιος άλλος) από το κλιπ...και θα κλαφτούμε στο Υameth...μπάς και βάλει ένα χέρι...
Τι είδους backing track ψάχνουμε?Φαντάζομαι ή blues,ή jazz...

BillTrantos είπε:
Φαντάζομαι ή blues,ή jazz...
εάν βάλεις metal...θα φύγουν όλοι οι γέροι...εγώ πάντως θα το προσπαθήσω ;D

marathon είπε:
εάν βάλεις metal...θα φύγουν όλοι οι γέροι...εγώ πάντως θα το προσπαθήσω ;D
;D ;D ;D Όχι δεν είχα σκοπό να ψάξω κάτι σε αυτό το ύφος!!Απλά ρώτησα γιατί ίσως μου απαντούσες ότι ψάχνουμε κάτι πιο εξειδικευμένο!Το προηγούμενο jam,είχε γίνει σε έτοιμο backing track ή το είχε γράψει κάποιος από το forum?

Πσσσς, 4 χρόνια και κάτι ψιλά απο τότε, πότε πέρασαν μου λέτε?!

Αφού έγινε που έγινε όμως η βουτιά στο παρελθόν παραθέτω και τα άλλα δύο μεγάλα jam...

Φεβρουάριος 2009, David Gilmour style jam..

http://www.noiz.gr/index.php?topic=167036.0 (mixing - yours truly)

Gilmour style jam part II..

http://www.noiz.gr/index.php?topic=167036.220 (mixing - Harilatron)

Μάρτιος 2009, Hard rock jam...

http://www.noiz.gr/index.php?topic=167680.0 (mixing -Playloud)

Κι εγώ λέω τι έγινε και έχω τόση κίνηση στο box.  ;D

Εγώ είμαι μέσα για παρτ 2  :)

Εμεις οι νεοτεροι δεν τα ειχαμε ακουσει.

Σχεδον ολα τα παιξιματα ειν ωραια αλλα ειναι και μερικα που σου πεφτουν τα σαγονια!

Και εγώ δεν γνώριζα καθόλου τα θέματα.

Τα άκουσα σχεδόν όλα (εκτός από το Gilmour Tribute) και μπορώ να πω ότι τα παιξίματα των συμφορουμιτών ήταν πάρα πολύ ωραία.

Ένα μεγάλο μπράβο και στους κυρίους που επιμελήθηκαν το mix - mastering.  :)

Πωωωωωωω.......τι ωραιες εποχες....οταν μπορουσες να σκοτωσεις για το basswood και τη συνεισφορα του στα 234,6ΜHz, οταν το most read θεμα ηταν το pos ferno kithara apo amereiki, oταν ολοι αποχωρουσαμε  ;D ;D ;D,  Thanks for reminding us.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις
531
Εμφανίσεις
151K

Trending...

Νέα θέματα

Back