καποταστο για ηλεκτρικη κιθαρα

Sakis_Gallo

Ενεργό μέλος
Πόντοι
138
καλημερα!

εχω ενα προβλημα με το καποταστο που χρησιμοποιω στην τελε μου.

μολις το βαζω πρεπει να ξανακουρδισω την κιθαρα με αποτελεσμα να χανω χρονο κ να μου σπανε τα νευρα.... ;D

1ο. φταιει μηπως το 7,25 radius?

2ο. φταιει μηπως το action μου που ειναι ψηλο?

3ο. φταιει μηπως το ιδιο το καποταστο?

εχετε καμια προταση για καποταστο που να εφαρμοζει καλυτερα κ να μην χρειαζετε να κουρδισω ξανα?

το καποταστο που εχω ειναι

g7th_nashville_grp.jpg

ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα πιο παλια. επειδη δεν μπορω να καταλαβω απο την φωτογραφια, η επιφανεια που ακουμπα πανω στην ταστιερα ειναι απολυτα ιδια, η εχει καποια καμπυλη?

και κατι ακομα, οταν το τοποθετεις, προσεχεις μηπως το βαζεις ατσουμπαλα και κανεις ενα μικρο ''μπεντ''΄στις χορδες και για αυτο χανουν το πιτς τους?

BigAlejandro είπε:
ειχα και εγω ενα παρομοιο προβλημα πιο παλια. επειδη δεν μπορω να καταλαβω απο την φωτογραφια, η επιφανεια που ακουμπα πανω στην ταστιερα ειναι απολυτα ιδια, η εχει καποια καμπυλη?

και κατι ακομα, οταν το τοποθετεις, προσεχεις μηπως το βαζεις ατσουμπαλα και κανεις ενα μικρο ''μπεντ''΄στις χορδες και για αυτο χανουν το πιτς τους?
εχει καμπυλη δλδ σαν εχει καποιο Radius

οχι οχι δεν το βαζω καθολου αρτσουμπαλα :)

το βαζω αργα κ απαλα...... :P

προφανώς πιέζει τις χορδές πολύ δυνατά. ρυθμίζεται το πόσο δυνατά πιανει;

skantzos είπε:
προφανώς πιέζει τις χορδές πολύ δυνατά. ρυθμίζεται το πόσο δυνατά πιανει;
και εγω αυτο σκεφτομαι! αλλα δυσκολο να ρυθμιζεται η πιεση. τι χορδες εχει πανω η κιθαρα?

skantzos είπε:
ρυθμίζεται το πόσο δυνατά πιανει;
οχι

τι χορδες εχει πανω η κιθαρα?
10αρες

παρε αυτο να τελειωνεις

http://www.g7th.com/news/testimonials

χρησιμοποιω σχεδον παντα καποταστο και εχω κιθαρες με διαφορετικα radius,το MONO ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΔΙΖΕΙ ΠΟΤΕ ειναι αυτο.
thanks!

i give an eye!  :P

ειναι το ακριβοτερο καπο που υπαρχει (μη νομιζεις τιποτα το τρελλο κανα 30αρι θα σου παει) αλλα τα αξιζει τα λεφτα του πιστεψε με,προσωπικα μου εχει "σωσει τη ζωη".

Superfunk είπε:
ειναι το ακριβοτερο καπο που υπαρχει (μη νομιζεις τιποτα το τρελλο κανα 30αρι θα σου παει) αλλα τα αξιζει τα λεφτα του πιστεψε με,προσωπικα μου εχει "σωσει τη ζωη".
εχω απο την ιδια σειρα αυτο της ακουστικης(η φωτο πιο πανω)

αλλα ισως τελικα ειναι μονο για ακουστικι!  :)

τα βρισκουμε πουθενα στο ελλαδισταν αυτα? αν και εχω ενα απλο καποταστο (αυτο με το λουρακι) που με βγαζει αρχοντα για ακουστικη και κλασικη...!

Σε νιωθω, εχω ενα καποταστο 800ων ετων, το φθηνοτερο που βρηκα τοτε που το αγορασα. Ηταν ανεκαθεν σαπιο αλλα επειδη με τον καιρο εχουν φαγωθει αυτα τα παπαρακια που κρατανε τις χορδες (δεν ξερω πως λεγονται  :) ) η κατασταση εχει γινει εδω και πολυυυυ καιρο ανυποφορη, θες κανα 3λεπτο να το φερεις στα ισια του ;D . Ολο λεω οτι θα παρω ενα καινουργιο καλο, κ ολο το ξεχναω....

πιστευω οτι φταιει το καποταστο σου..

http://guitars.gr/HTML/g7.html

Εγώ έχω το κάπο της g7, παρόμοιας λογικής με αυτού που προτείνει ο sf. Πολύ καλό όσον αφορά την πρακτικότητα και το μη ξεκούρδισμα. Το χρησιμοποιώ και σε ηλεκτική και σε ακουστική, όπως ακριβώς γράφει η ρεκλάμα  ;D

Πρέπει να ανέβηκε η τιμή του, δεν θυμάμαι να το χα πληρώσει τόσο.

Για να μην ανοιγω αλλο θεμα , ψαχνω ενα απλο(φθηνο) καποταστο κυριως για να δοκιμασω να κανω μονος μου τα σετ απ στις κιθαρες μου αλλα και για να πειραματιστω με αλλα "κουρντισματα".

Το παρακατω ειναι φθηνο και ψιλοκαλο;Δινω λινκ απο συγκεκριμενο μαγαζι γιατι θα παρω κι αλλα πραματα απο κει!

http://cgi.ebay.com/NEW-Planet-Waves-NS-Capo-Black-Lite-PW-CP-07-/300491875000?pt=Guitar_Accessories&hash=item45f6b622b8

duckino είπε:
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα , ψαχνω ενα απλο(φθηνο) καποταστο κυριως για να δοκιμασω να κανω μονος μου τα σετ απ στις κιθαρες μου αλλα και για να πειραματιστω με αλλα "κουρντισματα".

Το παρακατω ειναι φθηνο και ψιλοκαλο;Δινω λινκ απο συγκεκριμενο μαγαζι γιατι θα παρω κι αλλα πραματα απο κει!

http://cgi.ebay.com/NEW-Planet-Waves-NS-Capo-Black-Lite-PW-CP-07-/300491875000?pt=Guitar_Accessories&hash=item45f6b622b8
ναι το έχω και είναι πολύ καλό. και πολύ καλή η τιμή που το βρήκες

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back